Ventilator TROTEC TVM 13

Disponibilitatea: este
965 lei
- +

VENTILATOR DE PODEA TVM 13 / TVM 14

Crom cool pentru o răcire elegantă

În perioadele cu arşiţă, o simplă privire aruncată acestui ventilator de podea grozav, cu aspect retro, are deja un efect răcoritor. Aparatul TVM 13 / TVM 14 este fabricat integral din metal şi cromat / arămit în cea mai mare măsură – chiar şi motorul este dotat cu o bobină de cupru. Acesta nu doar că este strălucitor, ci este conceput şi pentru o durată de viaţă deosebit de lungă, datorită construcţiei sale robuste. 

Când este în funcţiune, elegantul generator de vânt elimină arşiţa supărătoare a verii, atât acasă cât şi la birou, printr-un debit de aer mare în condiţiile unei funcţionări relativ silenţioase. Aparatul TVM 13 / TVM 14, cu aspectul său cromat / arămit, asigură o briză adecvată la şedinţele foto, pe platourile de filmare sau la lucrările de turnare a filmelor. Iar mulţumită suportului de perete şi plafon utilizabil opţional, este posibilă inclusiv utilizarea într-un restaurant. Ventilatorul dispune de trei trepte viteză, care pot fi reglate prin elementul de comandă de pe partea din spate a coliviei metalice cromate / arămite a rotorului. La ventilaţie, generarea vântului, răcire prin vânt sau uscare, de la o briză o uşoară până la un vânt tare este posibilă aşadar orice variantă de utilizare.

Dotat cu rezerve de putere generoase

Colivia rotorului poate fi înclinată liniar cu până la 100° în jurul axei sale orizontale.

Dotat cu o putere de 44 waţi şi un diametru al palelor de 14 ţoli (circa 35 cm), aparatul TVM 13 / TVM 14 dispune de rezerve generoase de putere chiar şi pentru situaţia unor vârfuri de temperatură extreme. Dat fiind că, în plus, şi colivia rotorului poate fi înclinată liniar cu până la 100° în jurul axei sale orizontale, curentul de aer poate fi adaptat optim la fiecare cerinţă individuală. 

Stabil şi rapid transportabil

Compactul aparat TVM 13 / TVM 14 ocupă doar un spaţiu mic pe podea şi este foarte bine pregătit pentru o schimbare a amplasamentului – un mâner de transport aplicat în partea posterioară precum şi un sistem de înfăşurare a cablului permit transportarea comodă a ventilatorului de podea. Ventilatorul de podea rezistă fără probleme unor ghionturi ocazionale – trei picioruşe de cauciuc antialunecare, aplicate în partea inferioară a buclei-suport de asemenea cromate / arămite, asigură poziţia stabilă a aparatului.

Avantaje în practică:

 • Putere de 44 waţi
 • 3 trepte de viteză
 • Unghi de înclinare al capului ventilatorului reglabil până la 100°
 • Grilaj de protecţie metalic în faţă şi în spate, cu aspect cromat / arămit modern
 • Diametru de 35 cm al palelor ventilatorului
 • Picior-suport stabil şi rezistent la alunecare pentru o poziţie stabilă la răsturnare
 • Durată mare de viaţă mulţumită bobinei de cupru din motor
 • Funcţionare lină
 • Sistem de înfăşurare a cablului integrat
 • Mâner de transport practic
 • Raport preţ/performanţă unic

Cea mai bună calitate
cu atestat

Aparatul TVM 14 este livrat la calitate certificată TÜV.Aparatul TVM 13 este livrat la calitate certificată TÜV.

Profitați de calitatea mărcii Trotec, ca garant al valorii, siguranței și funcționalității. Prin simbolul GS protejat de lege, biroul de verificări TÜV SÜD certifică faptul că, în cazul utilizării conform destinației sau previzibile a acestui aparat, nu sunt periclitate nici siguranța și nici sănătatea utilizatorului.

Iată cum faceţi din ventilatorul de podea
un ventilator mural

Faceţi din ventilatorul de podea un ventilator mural.Faceţi din ventilatorul de podea un ventilator mural.

Ca accesoriu opţional pentru seria TVM este disponibil un suport de perete şi plafon utilizabil flexibil. Montarea acestui suport la aparat este neînchipuit de uşoară şi rapidă.

Detaliile aparatului TVM 13 / TVM 14

Panoul de comandă amplasat în partea din spate permite reglarea celor 3 trepte de ventilaţie.
Panoul de comandă al aparatului TVM 13 / TVM 14
Sistemul practic de înfăşurare a cablului asigură o transportare rapidă precum şi o depozitare simplă în caz de neutilizare.
Sistemul practic de înfăşurare a cablului aparatului TVM 13 / TVM 14
Colivia rotorului poate fi înclinată liniar cu până la 100° în jurul axei sale orizontale.
Înclinabil liniar cu până la 100°
Mânerul de transport aplicat în partea din spate permite transportul cât mai comod posibil al aparatului TVM 13 / TVM 14.
Mânerul de transport al aparatului TVM 13 / TVM 14Detalii tehnice

Dimensiuni (L x H x l mm)175 x 435 x 440
Greutate (kg)3
ProducatorTrotec Germania
TipVentilator
Putere (W)44
Diametru elice cm35
Viteze3
Optiuni/FunctiiVentilare
Inaltime (cm)44
CuloareGri
Specificații principale