Aer conditionat Daikin Emura FTXJ35MW / RXJ35M White

Disponibilitatea: este
48 913 lei
- +

Aparat de aer conditionat Daikin Emura in Moldova


DE CE SA ALEGI EMURA? 

Confort optim

Confortul este datorat tehnologiilor avansate, precum Ochiul inteligent pe 2 zone, Functionarea silentioasa si Online Controller.

Design unic

Recunoscuta la nivel international pentru designul sau, Emura este disponibila in finisaj alb si argintiu si se integreaza perfect in orice interior.

Eficienta sezoniera ridicata

Daikin are grija si de confortul tau financiar, ingloband o serie de solutii de economisire a energiei precum tehnologia Inverter, agentul frigorific R-32  sau functii precum Programatorul saptamanal si Ochiul inteligent.


TEHNOLOGIE DE TOP PENTRU CONFORTUL TAU • Ochiul inteligent pe 2 zone. Cand te vei afla in camera, vei fi protejat de rafalele de aer, deoarece aparatul este setat sa nu trimita fluxurile direct spre tine. In momentul in care vei pleca din camera, unitatea va trece automat pe setarea de eficienta energetica.

 • Functia Silentios: Daikin Emura este o prezenta permanenta, dar extrem de discreta in spatiul tau locativ, gratie functionarii sale silentioase, cu niveluri reduse ale zgomotului de pana la 19dBA.

 • Fluxul de aer 3D - aceasta functie asigura distribuirea uniforma a aerului in intreaga incapere, prin directionarea acestuia atat pe verticala, cat si pe orizontala. Se activeaza fie automat, fie la comanda utilizatorului.

DESIGN PREMIAT


 • Designul modern al unitatii interne este caracterizat de variatii de textura si nuante care o fac usor de integrat cromatic in orice spatiu interior.
  Dimensiunile sale reduse si curburile discrete o recomanda drept una dintre cele mai compacte unitati de pe piata.
  Pentru calitatile sale estetice si ergonomice, Stylish a fost premiata la concursuri internationale de design.
   


 

 • Consumul tau de energie electrica va fi substantial diminuat datorita tehnologiei Inverter, materializata intr-un compresor complex care isi ajusteaza viteza de lucru in functie de temperatura camerei, evitandu-se opririle si pornirile consumatoare de curent in exces.
 •  Emura face parte din gama Bluevolution, caracterizata de folosirea agentului frigorific R-32, care reduce cu 68% impactul asupra incalzirii globale si imbunatateste performanta energetica a aparatului.
 • Aparatul atinge valori ale eficientei energetice de pana la 8,73 SEER si 4,61 SCOP.


CONTROL INTELIGENT DE ORIUNDE TE AFLI


Daikin Online Controller 

Conecteaza simplu si rapid unitatea la Wi-Fi si descarca aplicatia Daikin Online Controller, cu ajutorul careia poti sa modifici setarile de climatizare, sa programezi temperatura pe intervale orare si sa revizuiesti consumul de energie de oriunde te-ai afla.

Poti descarca aplicatia din App Store sau Google Play, accesand unul dintre linkurile urmatoare:

Download on the App Store
Get it on Google Play

  

EFICIENTA ENERGETICA RIDICATA SI IMPACT REDUS ASUPRA MEDIULUI
Clasa A+++ - eficienta energetica 


Consumul tau de energie electrica va fi substantial diminuat datorita tehnologiei Inverter, materializata intr-un compresor complex care isi ajusteaza viteza de lucru in functie de temperatura camerei, evitandu-se astfel opririle si pornirile consumatoare de curent in exces.

Stylish face parte din gama Bluevolution, caracterizata de folosirea agentului frigorific R-32, care reduce cu 68% impactul asupra incalzirii globale (GWP) si imbunatateste performanta energetica a aparatului.

Aparatul atinge valori ale eficientei energetice de pana la 8,75 SEER si 5,15 SCOP.


SUMAR CARACTERISTICI

Numai ventilatorul

Numai ventilatorul - unitatea poate fi utilizata ca un ventilator care sufla aerul fara a-l raci sau a-l incalziSenzor de detectare a mișcării pe 2 zone

Senzor de detectare a miscarii pe doua zone - jetul de aer este directionat intr-o zona diferita de cea in care se afla persoana in acel moment / daca nu este detectata nicio persoana, unitatea va trece automat la setarea de eficienta energetica

 

 

Modul economic

Modul economic - reduce consumul de energie electrica, asfel incat sa poata fi utilizate eficient alte aparate mari consumatoare de energie

 

 

Modul de noapte

Modul de noapte - economiseste energie prin prevenirea supraracirii sau supraincalzirii pe timpul noptii

 

 

Modul confort

Modul confort - garanteaza functionarea fara curenti de aer, prevenind suflarea aerului cald sau rece direct spre corp

 

Jetul de aer 3D

Fluxul de aer 3D - defineste capacitatea aparatului de a directiona aerul atat pe verticala, cat si pe orizontala, distribuindu-l perfect catre toate colturile incaperii (fie automat, fie la comanda utilizatorului)

 

Baleierea verticală automată

Baleierea verticala automata - ofera posibilitatea de a seta deplasarea verticala automata a fluxului de aer, avand drept efect distributia uniforma a aerului si a temperaturii

 

 

Baleierea orizontala automată

Baleierea orizontala automata - ofera posibilitatea de a seta deplasarea orizontala automata a fluxului de aer, avand drept efect  distributia uniforma a aerului si a temperaturii

 

 

Turatie aleasa automat a ventilatorului

Turatia aleasa automat a ventilatorului - viteza ventilatorului este selectata automat, pentru a se ajunge la (sau a mentine) temperatura setata

 

 

Treptele de viteză ale ventilatorului - 5 trepte

Treptele de viteza ale ventilatorului (5 trepte) - permite selectarea vitezei dorite

 

 

Program uscat

Program uscat - permite reducerea nivelului umiditatii fara variatii ale temperaturii camerei

 

 

Modul putere maxima

Modul Putere - este o functie prin care aparatul poate fi setat sa functioneze la capacitate maxima, iar in cazul in care utilizatorul uita sa decupleze aceasta functie, aparatul revine automat la regimul de functionare normala, prevenind consumul excesiv de energie

 

 

Economie de energie în modul de aşteptare

Economie de energie in modul asteptare - consumul de curent este redus cu aproximativ 80% in modul asteptare

 

 

Functionare silentioasa a unitatii interioare

Functionare silentioasa a unitatii interioare - nivelul presiunii sonore este redus

 

 

Programator saptamanal

Programator saptamanal - aparatul poate fi programat sa porneasca oricand, fie zilnic, fie saptamanal

 

 

Programator pentru 24 de ore

Programator pentru 24 de ore - poate fi setat pentru a porni functionarea oricand in timpul unei perioade de 24 de ore

 

 

Telecomanda prin infrarosu

Telecomanda prin infrarosu - porneste, opreste si regleaza de la distanta aparatul de aer conditionat

 

 

Controler online

Controler online prin aplicatie - unitatile care sunt echipate cu optiunea de control online pot fi gestionate de oriunde, oricand, in mod facil de pe telefonul mobil sau de pe tableta / pentru a realiza acest lucru este nevoie de un accesoriu optional care trebuie achizitionat si o retea locala disponibila pentru a conecta unitatea

 

 

Control online - Modbus KNX Dlll-net

Modbus KNX Dlll-net (optional) - pe langa optiunea de control direct de pe dispozitivul mobil, acest aparat are optiuni pentru conectarea la sisteme de automatizare pentru case sau cladiri inteligente, folosind protocoalele de comunicare Modbus sau KNX sau la unitatea centrala de control Daikin (fiind posibila si conectarea via BACnet sau LON, via Daikin Dlll-Net)

 

 

Filtru de argint pentru indepartarea alergenilor si purificarea aerului

Filtru de argint pentru indepartarea alergenilor si purificarea aerului - capteaza alergenii precum polenul si acarienii / filtrul elimina polenul si alergenii in proportie de cel putin 99%.

 

 

Filtru fotocatalitic de dezodorizare din apatit de titan

Filtru fotocatalitic de dezodorizare din apatit de titan este un excelent aparator impotriva substantelor chimice daunatoare, particulelor de praf, bacteriilor, virusurilor si alergenilor / in acelasi timp, elimina mirosurile neplacute (provocate de tutun, animale de companie etc.)

 

 

Inverter

Functia Inverter - compresoarele cu aceasta functie isi adapteaza turatia si capacitatea in functie de valorile parametrilor de functionare, asigurand o economie de energie de pana la 30%

 

 

Comutarea automata racire - încălzire

Comutarea automata racire-incalzire - aparatul selecteaza automat modul de racire sau de incalzire pentru a ajunge la temperatura setata

 

 

Repornirea automata

Repornirea automata - dupa o cadere de tensiune, unitatea  porneste automat cu setarile originale

 

 

auto-diagnoza

Auto-diagnoza - simplifica intretinerea, indicand defectiunile sistemului sau anomaliile in functionare

 Intreaga gama Daikin

Site-ul producatorului Daikin

Specificații principale
 • Tip compresor Inverter
 • Producator Daikin
Date tehnice
 • Capacitate de racire, kW 3.5
 • Capacitate de incalzire, kW 4
 • Putere consumata la racire, W 860
 • Putere consumata la incalzire, W 990
 • Suprafata recomandata 35 м²
 • Capacitate BTU 12000 BTU
 • Nivel de zgomot, dB 20
 • Debit de aer, m3/h 636
 • Clasa Energetica A+++
 • Freon R32
 • Wifi da
 • Diametrul țevii 1/4-3/8
 • Garantie 3Ani
Dimensiuni si greutate
 • Dimensiuni unitatea interioara 998x303x212 мм
 • Dimensiuni unitatea exterioara 765x550x285 мм
 • Greutate unitatea interioara, kg 12
 • Greutate unitatea exterioara, kg 34