Umidificator de aer Xiaomi Smartmi Air Humidifier 2

Disponibilitatea: nu
3 558 lei
2 999 lei

Umidificator de aer Xiaomi Smartmi Air Humidifier 2

Smartmi Zhimi Air Humidifier 2 este un dispozitiv util, care va fi util nu numai în sezonul cald, ci și în timpul iernii. Vara, aerul din apartament, precum și pe stradă, este prea uscat din cauza soarelui și a căldurii, iar iarna este supraîncărcat datorită utilizării de încălzitoare. Un umidificator ajută la menținerea aerului din încăpere în condiții optime.

Xiaomi-smartmi-zhimi-aer-humidifie

Aerul uscat din interior 

Dăunarea sănătății și performanței

Prea mult aer uscat în sufragerie suprapune mucoasele, crește evaporarea de pe suprafața pielii și chiar duce la răceli frecvente, alergii și creșterea oboselii. Folosirea unui hidratant îmbunătățește somnul, ameliorează tusea și nasul uscat și, de asemenea, vă permite să vă relaxați după o zi grea sau să vă înveseliți dimineața.

-Xiaomi-smartmi-zhimi-aer humidifier-

Mențineți umiditatea

Umidificatorul are grijă de o atmosferă sănătoasă.

Pentru a menține umiditatea normală în interior, umidificatorul de aer Smartmi Zhimi 2 în medie evaporă aproximativ 240 ml de apă pe oră. Acest lucru este suficient pentru a vă asigura că umiditatea din încăpere cu o suprafață de până la 36 m 2 corespunde standardelor. Suprafața interioară a rezervorului de apă are un înveliș antibacterian care împiedică dezvoltarea microorganismelor dăunătoare.

Xiaomi-smartmi-zhimi-aer-umidificator

Oprit automat

Nu vă faceți griji dacă apa se scurge

Pentru a preveni funcționarea inactivă, dispozitivul este echipat cu o funcție de control al cantității de apă. Deci, dacă rezervorul rămâne fără apă sau dacă îndepărtați capacul umidificatorului, acesta se stinge automat.

-Xiaomi-smartmi-zhimi-aer humidifier-

Design confortabil

Dispozitiv simplu și de încredere

Umidificatorul are un design simplu, dar eficient - este echipat cu două ventilatoare, dintre care unul pompează aerul spre interior, iar al doilea împinge aerul umezit de rezonatorul piezoelectric. Nu este nevoie să dezasamblați dispozitivul pentru a adăuga apă - acum se poate realiza prin grătarul evaporatorului.

Xiaomi-smartmi-zhimi-aer-umidificator-0

Îngrijire ușoară

Mai puțină dificultate și atenție

Capacitatea rezervorului este de 4 litri, deci puteți adăuga apă și mai rar. În același timp, pe suprafața superioară există doar 2 indicatori - nivelul semnalului Wi-Fi și nivelul apei. Uneori trebuie să clătiți rezervorul de apă pentru a îndepărta sedimentele din el.

Xiaomi-smartmi-zhimi-aer-umidificator-0

Muncă foarte liniștită

Nu te trezi noaptea, nu te amesteca în timpul zilei

Smartmi Zhimi Air Humidifier 2 are un nivel scăzut de zgomot de 34 dB. Nu te va trezi noaptea și nu te va deranja în timpul zilei.

-Xiaomi-smartmi-zhimi-aer humidifier-

Control smartphone

Acces ușor și comod din orice parte a lumii

Umidificatorul Smartmi Zhimi Air Humidifier 2 se poate conecta la smartphone-ul dvs. prin Wi-Fi (2,4 GHz) și poate transmite informații despre acesta despre nivelul de umiditate din apartament sau rezervor plin. În plus, puteți chiar să porniți și să dezactivați dispozitivul de la distanță.

-Xiaomi-smartmi-zhimi-aer humidifier-



Specificații principale
  • Producator Xiaomi
  • Consumul de energie, W 35
  • Consumul de apă, ml/h 240
  • Rezervor de apă, L 4
  • Nivel de zgomot, Db 34
  • Dimensiuni 240 x 240 x 363 мм
  • Suprafață, м² 36
  • Garanție 12 luni