Dezumidificator de aer TROTEC TTK 110 HEPA

Disponibilitatea: nu
8 400 lei

Dezumidificator de uz casnic Trotec TTK 110 HEPA

  Trotec vă aduce în atenție un nou dezumidificator puternic și funcțional TTK 110 HEPA. Designul său va uimi pe oricine: de la un designer de interior la un iubitor de gust elegant. Un astfel de dezumidificator nu trebuie ascuns într-un colț necuprins, ar trebui plasat în camera de zi pentru a exprima subtilitățile designului casei tale.

 

  Dacă nu țineți cont de designul unității, puteți vedea capacitățile sale înalte: drenarea a 40 de litri de umiditate pe zi, purificarea aerului de bacterii și microbi până la 99,97%, funcționarea liniștită de doar 46 dB (A), umplerea camerei cu ioni de argint, automat lucrați pentru a vă economisi timpul, uscarea rapidă a hainelor după spălarea cu grijă blândă, un control convenabil cu setări detaliate și multe altele. Acest dezumidificator pentru apartamente este potrivit pentru camere de până la 120 m2, iar dezumidificatorul este, de asemenea, proiectat pentru a lucra în cabane, case private, birouri mici și altele.


Dezumidificatorul TTK 110 HEPA nu este doar o unitate de uscare, ci este un dispozitiv care poate nivela microclimatul la cele mai bune performanțe posibile. Cu aceasta, nu veți fi niciodată inconfortabil din cauza aerului rău sau a maselor contaminate. Totul este vorba despre filtrul HEPA: elimină până la 99,97% din bacterii, praf, alergeni, puf, acarieni și alte substanțe nocive, astfel încât aerul din cameră este atât de curat și de proaspăt. Dezumidificatorul are, de asemenea, o capacitate deosebit de mare, ceea ce îi va permite să fie utilizat în încăperi complet diferite. Și, desigur, designul său iese în evidență puternic - un design elegant în culori argintii va adăuga o răsucire în orice interior.

 

Aplicație: uscător de aer Trotec TTK 110 HEPA

 

  Unitatea nu este numai eficientă și puternică, ci și convenabilă de utilizat. De exemplu, folosind mânerul și roțile, puteți muta cu ușurință unitatea dintr-o cameră în cameră și în alte încăperi. Iar capacitatea de a conecta un furtun de drenaj va permite modul de drenare continuă și va uita de el, deoarece apa din rezervorul de condens va fi îndepărtată independent de rezervorul de care aveți nevoie. Dacă nu doriți să conectați furtunul, semnalul vă va anunța că rezervorul este plin și, dacă este necesar, va opri toate procesele uscătorului. Drept dovadă că acest echipament este autonom în timpul funcționării, dezumidificatorul activează în mod independent procesul de spălare a elementelor necesare ale mecanismului și, astfel, se îngrijește automat.

 

  În ceea ce privește funcționalitatea dispozitivului, este excelent. Printre modurile disponibile se numără „Uscare continuă”, „Uscare spălătorie”, „Îndepărtare intensivă a umidității”, „Mod automat” (atunci când dispozitivul în sine determină puterea de pornire și oprire), precum și purificarea aerului folosind ionii de argint, care îmbunătățesc în continuare microclimatul. Puteți configura toate aceste moduri, precum și să setați nivelul optim de umiditate și temperatură pentru dvs., folosind panoul de control digital convenabil. Cu acesta, este puternic pentru a configura toate procesele până la cele mai mici detalii. Și în același timp pentru toată lumea - dezumidificatorul consumă electricitate, având grijă de tine pe deplin.

Specificații principale
Caracteristice
  • Suprafață, м² 120
  • Consumul de energie, W 520
  • Greutate, kg 18
  • Debit de aer, м³/h 300
  • Garanție 24 luni
  • Rezervor de apă, L 6
  • Dimensiuni 265х410х665 мм
  • Capacitate de dezumidificare, L/24H 40