TROTEC TTK 66 E

Disponibilitatea: este
3 910 lei
- +

O astfel de implementare reușită a designului pur ca în TTK 66 E nu se găsește adesea. Marginile elegant rotunjite se armonizează cu albul fin, în timp ce mânerele discrete duc calea către detaliile echipamentelor practice ale acestei vitrine-dezumidifer.

Datorită gamei sale de funcții, TTK 66 E este reglat pentru performanțe ridicate. Un exemplu sunt cele patru moduri de operare:

 • Dezumidificare controlată prin igrostat cu o selecție a valorii țintă între 35 și 85% RH (în pași de 5%)
 • Funcția de confort pentru reglarea automată a valorii umidității în funcție de temperatură
 • Funcție de uscare a rufelor
 • Mod continuu pentru dezumidificare permanentăÎn toate modurile, ionizatorul încorporat poate fi utilizat pentru a obține o calitate mai bună a aerului.

Ionizatorul produce ioni negativi pentru curățarea aerului din încăpere și pentru îmbogățirea acestuia cu oxigen activ. Acești ioni de aer speciali apar mai ales în păduri, în regiuni de coastă sau în cascade, adică oriunde oamenii inspiră și se simt bine!

Funcția de repornire automată a dezumidificatorului TTK 66 E permite funcționarea unității cu cronometru, dacă este necesar. Această funcție determină repornirea dezumidificatorului cu setarea preselectată după o oprire neașteptată de o întrerupere a energiei, imediat ce refacerea alimentării.

Datorită capacității sale de dezumidificare maximă de 16 litri pe zi, TTK 66 E păstrează în mod fiabil spații rezidențiale și comerciale de până la 50m² uscate. Un avantaj suplimentar față de alți dezumidificatori este fereastra de vizualizare atașată rezervorului de apă, care permite utilizatorului să țină cu ochii pe nivelul containerului de 3 litri în orice moment.

Diversitatea funcțională este completată de funcția de cronometru practic, lumina de avertizare pentru un rezervor de apă complet și protecția de supraîncărcare cu oprire automată. Mai mult, dezumidificatorul TTK 66 E are o conexiune de scurgere pentru o scurgere de condens extern și un filtru de aer lavabil.

Atunci când dispozitivul nu este utilizat, cablul de alimentare poate fi stocat folosind un suport practic de cablu. Pentru a transporta unitatea într-un alt loc de muncă, acesta are roți orientabile și mânere de transport integrate.

Echipament standard:

 • Sistem de dezumidificare controlat prin igrostat cu preselecția valorii țintă între 35 și 85% RH în pași de 5%
 • Funcție de repornire automată pentru utilizare cu un cronometru extern
 • Mod continuu
 • 2 etape de fan
 • Filtru de aer ușor accesibil, ușor de curățat. Filtrează părul animalelor, puful, praful și previne creșterea bacteriilor
 • Lampa de avertizare de nivel pentru un rezervor de apă complet
 • Protecție la supraîncărcare cu oprire automată
 • Decongelare automată
 • Racord pentru evacuarea externă a condensului


Caracteristici standard:

Capacitate de dezumidificare max.: 24 l/Zi

Debit de aer max.: 170 m³/h

Mărimea recomandată a încăperii (la uscare): 50 m² / 125 m³

Condiții de mediu: temperatură: 5 - 35 °C

Condiții de mediu: umiditate 35 - 85% u.r.

Alimentarea: 230 V / 50 Hz

Consumul de curent: 2,1 A

Puterea: 0,44 kW

Siguranța recomandată: 13,5 A

Fișă: CEE 7/7

Lungimea cablu alimentare: 1,6 m

Agent frigorigen: R-134a

Cantitate agent frigorigen: 120 g

Rezervor de apă: 3 litri

Nivelul sonor (distanța 1 m): 48 dB(A)

Dimensiuni (L x I x H): 245 x 350 x 510 mm

Greutate: 14 kg