Dezumidificator de aer Trotec TTK 66 E

Disponibilitatea: este
4 830 lei
- +

Dezumidificator de aer Trotec TTK 66 E

Soluție puternică pentru casă și birou

Performanță ridicată combinată cu design și confort

La TTK 66 E, gama largă de standarde înalte ale seriei HomeComfort face parte din echipamentul extins. Dar dezumidificatorul are alte caracteristici exclusive.

Acest dezumidificator elegant, finisat într-o culoare albă izbitor de simplă, este demn de toate recomandările - de exemplu, în ceea ce privește eficiența dezumidificării. TTK 66 E elimină până la 24 de litri de umiditate pe zi din aerul ambiant și este potrivit pentru încăperi de până la 50 m².

TTK 66 E oferă patru moduri de funcționare, făcând aerul din încăpere mai uscat și mai plăcut pentru corp. Pe de o parte, există o dezumidificare automată controlată de un higrostat cu preselecția unei valori țintă a umidității relative de la 35 la 85% în trepte convenabile de 5%, inclusiv un turboventilator comutabil și, pe de altă parte, o funcție specială de confort. În același timp, TTK 66 E reglează automat umiditatea aerului la o valoare confortabilă în funcție de temperatură. În plus, funcția de uscare a rufelor și funcția continuă sunt disponibile ca moduri de funcționare suplimentare.

Functie confort: dezumidificare in functie de temperatura

Pentru un climat interior optim, este necesar să se coordoneze temperatura și umiditatea din cameră. Și aici intervine dezumidificarea dependentă de temperatură. Aparatul ajustează valoarea umidității aerului la valoarea optimă în funcție de temperatură. Funcția de confort este recomandată în special atunci când se utilizează sisteme de încălzire programate. Dacă temperatura camerei se schimbă ziua sau noaptea, dezumidificatorul va regla automat eficiența dezumidificării.

Uscarea a rufelor cu dezumidificatoare

Pe lângă dezumidificarea aerului din interior, dezumidificatorul poate fi folosit convenabil pentru a usca rufele - fie ca suport, fie ca înlocuitor complet pentru un uscător convențional. Funcția de uscare a rufelor (cunoscută și sub denumirea de uscare a rufelor sau funcție SuperDry) este comparabilă cu uscarea tradițională în aer liber.

Avantajul dezumidificatoarelor este că rufele sunt uscate ușor, ca în natură. Culorile rămân vibrante, iar hainele durează mai mult decât uscătorul de rufe convențional, în timp ce folosesc mult mai puțină energie.

În plus, materialele sensibile precum lâna, mătasea sau fibrele sintetice pot fi și ele uscate fără ezitare. Spre deosebire de uscarea la aer proaspăt, rufele devin mult mai moi și mai plăcute pentru piele.

Uscarea rufelor este posibilă și cu dezumidificatoare fără funcție de uscare a rufelor. În acest caz, umiditatea țintă a aerului trebuie setată în funcție de umiditatea reziduală dorită:

Carcasă uscată: 46% umiditate relativă

Umiditatea fierului: 58% umiditate relativă

Uscat: 65% umiditate relativa

TTK 66 E - funcție de uscare a rufelor


Refrigerant ecologic R290

Propan (R290) ca agent frigorific ecologic în dezumidificatoare.

În fiecare an, câteva milioane de tone de emisii de CO 2 dăunătoare mediului (gaze cu efect de seră) sunt emise în aer prin agenți frigorifici sintetici. Prin urmare, utilizarea agenților frigorifici alternativi este unul dintre obiectivele noastre cele mai importante. Prin utilizarea propanului (R290) ca agent frigorific, acest dezumidificator aduce o contribuție valoroasă la protecția climei.

Agentul frigorific natural propan (R290) este un compus organic și este una dintre hidrocarburi. Spre deosebire de agenții frigorifici sintetici, propanul ecologic (R290) nu are nici potențial de epuizare a stratului de ozon (ODP=0) și nici efect de seră semnificativ (GWP=3).

Un avantaj suplimentar pentru mediu: datorită proprietăților sale termodinamice excelente, propanul (R290) este un agent frigorific deosebit de eficient din punct de vedere energetic și, prin urmare, reduce și costurile cu energie.



TTK 66 E - Umiditate optimă în dormitor


Funcția de repornire automată

Cu funcția de repornire automată (sau funcția de memorie), dispozitivul repornește cu o setare preselectată după o oprire neașteptată din cauza unei pene de curent, de îndată ce sursa de alimentare este din nou disponibilă. Aceasta înseamnă că dezumidificatorul este potrivit și pentru utilizarea cu un cronometru.

TTK 66 E - caracteristici

Panou de control TTK 66 E

Panoul de control al lui TTK 66 E este simplu și clar. Afișajul digital arată, printre altele, valoarea actuală a umidității relative din încăpere.



TTK 66 E Filtru de aer 

Filtrul de aer ușor de îndepărtat captează scame și păr de animale de companie și este rapid și ușor de șters sau clătit.

Rezervor de apă TTK 66 E 


Rezervorul de apă detașabil are o capacitate de 3 litri și o fereastră de umplere. Dispozitivul se oprește automat când rezervorul este plin și semnalează acest lucru cu un LED.


TTK 66 E vedere din spate

Un furtun continuu de evacuare a condensului poate fi conectat la spatele dispozitivului. Cablul de alimentare poate fi bine înfăşurat şi prins în suport.


TTK 66 E Funcție confort

Funcția de confort oferă un microclimat ideal confortabil prin reglarea automată a temperaturii și umidității din cameră. În funcție de temperatura predominantă a camerei, umiditatea este ajustată automat la valori deosebit de confortabile de 45%, 50% sau 55%.


TTK 66 E Funcția de cronometru

Utilizați funcția practică de cronometru pentru a porni sau opri dispozitivul după un anumit număr de ore (până la maximum 24 de ore). Cronometrul poate fi programat în trepte de 0,5 ore (de la 0 la 10 ore) sau în trepte de 1 oră (de la 10 la 24 de ore). Temporizatorul previne timpul de funcționare inutil și vă permite să adaptați dezumidificatorul la propriul ritm de viață.


TTK 66 E Funcție de uscare a rufelor

TTK 66 E poate fi folosit și ca dezumidificator de cameră pentru uscarea rufelor umede în zonele de locuit sau casnice. În acest fel, vei grăbi procesul de uscare a hainelor agățate și vei preveni condensarea în cameră a umezelii conținute de rufe, contribuind la formarea mucegaiului pe termen lung.


TTK 66 E Modul continuu

Beneficii practice:

  • Dezumidificare automată controlată de un higrostat, cu preselecție a umidității relative țintă de la 35 la 85% în trepte de 5%.
  • Imediat ce nivelul de umiditate dorit este atins, compresorul se oprește. Ventilatorul functioneaza. Dacă limita este depășită, dispozitivul va fi activat automat.
  • Mod confort pentru reglarea automată a umidității în funcție de temperatură pentru a menține un climat interior optim în orice moment.
  • Modul permanent
  • Funcție de repornire automată pentru utilizare cu temporizator extern
  • Afișare umiditate relativă
  • Filtru de aer ușor accesibil, ușor de curățat. Filtrează părul animalelor de companie, scame, scame, praf și previne creșterea bacteriilor.
  • Funcția de uscare
  • Funcția de cronometru
  • Dezghetare automata cu aer circulant
  • Conexiune pentru evacuarea exterioară a condensului
  • 3 niveluri de debit de aer
  • Lampă de avertizare de nivel când rezervorul de apă este plin
  • Protecție la supraumplere cu oprire automată

Specificații:

Caracteristici standard:

Capacitate de dezumidificare max.: 24 l/Zi

Debit de aer max.: 170 m³/h

Mărimea recomandată a încăperii (la uscare): 50 m² / 125 m³

Condiții de mediu: temperatură: 5 - 35 °C

Condiții de mediu: umiditate 35 - 85% u.r.

Alimentarea: 230 V / 50 Hz

Consumul de curent: 2,1 A

Puterea: 0,44 kW

Siguranța recomandată: 13,5 A

Fișă: CEE 7/7

Lungimea cablu alimentare: 1,6 m

Agent frigorigen: R-134a

Cantitate agent frigorigen: 120 g

Rezervor de apă: 3 litri

Nivelul sonor (distanța 1 m): 48 dB(A)

Dimensiuni (L x I x H): 245 x 350 x 510 mm

Greutate: 14 kg


Manual de utilizare dezumidificator de aer Trotec TTK 66 E


Specificații principale
Caracteristice
  • Suprafață, м² 50
  • Consumul de energie, W 440
  • Greutate, kg 15
  • Debit de aer, м³/h 168
  • Garanție 24 luni
  • Rezervor de apă, L 3
  • Dimensiuni 245х350х510 мм
  • Capacitate de dezumidificare, L/24H 24