Aer conditionat TCL TACO-12HA/E1/TAC-12HRA/E1

Disponibilitatea: nu
5 718 lei

Descrierea TCL Seria Elite ONE

 

   TCL ELITE ONE este principalul model bazat pe cel mai recent model model ELITE 2018 model. Seria combină avantajele aparatelor de aer condiționat clasice, cum ar fi simplitatea designului și un grad ridicat de fiabilitate, cu multe inovații în problemele de rezistență la vibrații ale elementelor de carcasă, protecția împotriva umidității și siguranța electrică a aparatului de aer condiționat, precum și reducerea zgomotului și creșterea eficienței energetice. Toate aparatele de aer condiționat din această serie aparțin clasei de economisire a energiei "A". Carcasa elegantă a aparatului de aer condiționat se va încadra în orice interior clasic, iar prezența filtrelor fine, un afișaj transparent de temperatură, un panou de control elegant, supus unui preț extrem de accesibil, vor sublinia doar avantajele sale.
Pentru modelele de mare putere (7,1 kW și 8,2 kW), jaluzelele verticale de flux pot fi controlate de la o telecomandă IR, ceea ce este foarte important pentru utilizarea comercială a aparatelor de aer condiționat în magazine, cafenele și servicii pentru consumatori.

  Seria combină simplitatea designului și un grad ridicat de fiabilitate. Are multe inovații în ceea ce privește rezistența la vibrații a elementelor carcasei, rezistența la umiditate și siguranța electrică a aparatului de aer condiționat. Are zgomot redus și eficiență energetică ridicată.

 


Caracteristici: 

Afișaj iluminat (ascuns)
Aerul condiționat este echipat cu un afișaj iluminat de temperatură și moduri de funcționare amplasate pe panoul frontal al unității interioare. Afișajul este activat după ce. aer condiționat și poate fi oprit de utilizator, după cum este necesar.

Auto-Restart
După reluarea puterii de climatizare va reporni automat cu acele setări care existau la momentul pene de curent

Buton de urgenta
Permite incl. / Off. aparatul de aer condiționat în absența unei defecțiuni sau a unei pierderi a panoului de control, ca în cazul setărilor anterioare și în modul de operare setat anterior
(răcire sau încălzire) și a comuta modul de operare, la cererea utilizatorului.

Drenaj independent
Când modul de dezumidificare este dezumidificare eficient fără nici o modificare sensibilă a temperaturii în încăpere să fie ventilat de

protecție de la rupere in aer rece
, atunci când se utilizează modul de încălzire, ventilatorul interior este pornit numai după încălzirea suficientă a schimbătorului de căldură din interior, ceea ce va împiedica eliberarea aerului rece.

Modul economic Modul de
operare este activat de butonul ECO de pe panoul de control. Pentru a reduce consumul de energie, instalația de temperatură existentă anterior va fi
reglată automat cu 2 ° C, în timp ce aparatul de aer condiționat va continua să funcționeze în modul setat anterior.

Modul de repaus
Modul de operare nocturnă este activat prin apăsarea butonului SLEEP de pe panoul de control. Includerea modului în timpul funcționării unității pentru răcire / încălzire va crește / scădea temperatura cu 1 ºº la fiecare oră, după 2 ore temperatura aerului se va stabiliza, iar după 7 ore după activare, modul va fi oprit automat.

Cronometru 24 de ore Este
posibil să setați aparatul de aer condiționat să se aprindă sau să se oprească automat în funcție de cronometrul setat timp de 24 de ore.

Acoperirea anticorozivă
Un strat special de schimbătoare de căldură previne coroziunea și permite prelungirea duratei de viață a unității.

Acționare automată a jaluzelelor orizontale
Aparatul de aer condiționat pune în aplicare un sistem modern de control pentru circuitul frigorific, care previne supraîncărcarea aerului în timpul funcționării
și menține umiditatea confortabilă în camera servită.

Specificații principale
  • Tip compresor Simplu (on/off)
Date tehnice
  • Capacitate de racire, kW 3.52
  • Capacitate de incalzire, kW 3.7
  • Putere consumata la racire, W 1100
  • Putere consumata la incalzire, W 1002
  • Suprafata recomandata 35 м²
  • Capacitate BTU 12000 BTU
  • Nivel de zgomot, dB 28
  • Debit de aer, m3/h 500
  • Clasa Energetica A
  • Freon r410A
  • Diametrul țevii 1/4-3/8
  • Garantie 2Ani
Dimensiuni si greutate
  • Dimensiuni unitatea interioara 777x250x205
  • Dimensiuni unitatea exterioara 700x552x256
  • Greutate unitatea interioara, kg 7
  • Greutate unitatea exterioara, kg 27