Despre noi

Aer conditionat in Moldova


SMART CLIMAT  este un furnizor de top de echipamente de climatizare, oferind soluții cuprinzătoare pentru a asigura un climat confortabil în orice cameră. Suntem specializati in vanzarea, instalarea, service-ul si repararea aparatelor de aer conditionat, sistemelor de ventilatie, echipamentelor de incalzire, umidificatoarelor, dezumidificatoarelor si purificatoarelor de aer.


Compania SMART CLIMAT cooperează cu cei mai importanți producători mondiali de echipamente de climatizare, ceea ce ne permite să oferim clienților noștri doar cele mai moderne și de încredere soluții. Oferim un nivel ridicat de service și suport, de la sfaturi privind alegerea celui mai bun echipament până la instalare profesională și întreținere ulterioară.


Scopul nostru este de a crea o atmosferă sănătoasă și confortabilă în sediul clienților noștri , oferind condiții optime pentru muncă, timp liber și viață. De asemenea, ne angajăm să reducem impactul negativ asupra mediului prin promovarea utilizării tehnologiilor și produselor eficiente din punct de vedere energetic.


Suntem mândri de experiența noastră, de profesionalismul specialiștilor noștri și de calitatea înaltă a serviciilor oferite. Compania noastră este întotdeauna deschisă cooperării cu clienții, partenerii și furnizorii și ne străduim să ne îmbunătățim constant produsele și serviciile.Managerii noștri vă vor sfătui întotdeauna cu privire la cea mai bună opțiune care vi se potrivește.