Boiler electric Electrolux EWH 30 Gladius 2.0

Disponibilitatea: este
3 799 lei
3 499 lei
- +

Boiler electric Electrolux EWH 80 Gladius 2.0

Informații despre produs

Încălzitoarele moderne Gladius 2.0 au o formă plată unică, control electronic și afișaj LED. Volumul rezervorului este conceput pentru 3 utilizatori (la un consum mediu). Dispozitivele din serie sunt ușor de plasat într-un spațiu limitat, sunt convenabile de gestionat, sunt protejate în mod fiabil de un sistem de securitate în mai multe etape. Ca și alte produse Electrolux, încălzitoarele de apă Gladius 2.0 sunt realizate având în vedere sănătatea ta.

Noul dispozitiv are un sistem profesional de tratare termică a apei, sistemul Bacteria Stop, care distruge majoritatea microorganismelor din apă dacă dispozitivul nu a fost folosit de mult timp. Electrolux se străduiește să-și facă dispozitivele cât mai durabile și confortabile de utilizat, astfel încât încălzitorul de apă Gladius 2.0 poate funcționa în modul ecologic: apa va fi încălzită la o temperatură confortabilă de 50-55 grade, la această temperatură tratamentul termic al apei începe deja și practic nu se formează nicio scală.

Datorită acestui fapt, durata de viață a elementului de încălzire și a încălzitorului de apă în ansamblu crește semnificativ. În plus, încălzitorul de apă elegant este potrivit pentru aproape orice cameră, deoarece este atât de compact și poate fi instalat atât pe orizontală, cât și pe verticală. Apropo, dispozitivul poate fi și o soluție excelentă pentru a oferi: datorită modului „Anti-îngheț”, este capabil să se protejeze de frig: un sistem inteligent de control al încălzitorului de apă va crește instantaneu temperatura apei în rezervorul dacă scade la o valoare critică de + 4 ° C. Încălzitoarele de apă Electrolux Gladius 2.0 sunt o soluție confortabilă cu care vei fi fericit în fiecare zi.

Montaj universal

Boilerele Gladius 2.0 sunt versatile în instalare: pot fi instalate atât pe verticală, cât și pe orizontală,ceea ce deschide mari oportunități pentru alegerea locului de instalare.

Универсальный монтаж


Sistem de incalzire uscata

Tehnologia unică X-Heat, în care elementele de încălzire (încălzitoarele) nu intră în contact cu apa, vă permite să prelungiți durata de viață a elementelor de încălzire și, ca urmare, durata de viață a încălzitorului dumneavoastră de apă.

Решение проблемы слабого напора горячей воды из газового нагревателя


Sistem profesional de tratare a apei antibacterian BSS

Sistemul profesional de tratare a apei antibacterian BSS - Bacteria Stop System este un ciclu de tratare a apei termale din interiorul încălzitorului de apă, în timpul căruia majoritatea microorganismelor care se află în apă și se înmulțesc activ atunci când dispozitivul nu este folosit mult timp mor. Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la puritatea și prospețimea apei din interiorul încălzitorului de apă.

Мама моет руки своего ребенка под краном в современной ванной комнате |  Премиум Фото


Antigel

Când temperatura din interiorul dispozitivului scade sub +4°C, modul este activat pentru a încălzi apa la o temperatură sigură pentru încălzitorul de apă. Când temperatura setată este atinsă, încălzirea se va opri.

Антизамерзание

Specificații Boiler electric Electrolux EWH 30 Gladius 2.0

Tipelectric 
Capacitate30 l
Tip controlmecanic
Putere2 kW
Tipul elementelor de incalzire"uscat" 
Timp de încălzire1:03 h:min
Temperatură maximă de funcionare75 °C
Presiune maximă de funcţionare6 bar
forma boileruluidreptunghiulară 
LCD displayda
Indicaţie pornireda
Termometruda
Tip montarevertical , orizontal 
Rezervor interioremail 
Anod de magneziuda
Culoarealb 
Dimensiuni635x435x260 mm
Greutate16 kg
Garanție24 luni
ProducătorElectrolux 


Specificații principale
  • Producator Electrolux
  • Capacitate,l 30
  • Putere,kW 2
  • Forma boilerului dreptunghiulară
  • tip controlului mecanic
  • Dimensiuni 635x435x260
  • Greutate, kg 16
  • Гарантия 24 luni