Aparat de aer condiționat TCL Ocarina TAC-12CHSD / TPG31I3AHB

Disponibilitatea: este
13 560 lei
11 530 lei
- +

Aparat de aer condiționat TCL Ocarina TAC-12CHSD / TPG31I3AHB

TCL (The Creative Life) este unul dintre cei mai importanți producători mondiali de electronice și electrocasnice de larg consum, precum și un brand lider în China în domeniul echipamentelor climatice.

Descriere.

Sistemul split invertor Seria Ocarina TPG31 este un model pentru piata europeana. Design elegant cu finisaj mat. Tehnologia Smart Gentle Wind - Oferă un flux de aer moale și blând. Dispozitiv USB Wi-Fi încorporat. Design optimizat pentru instalare și întreținere ușoară, placă de montare flip-lock, tehnologie de economisire a energiei, A++, control Wi-Fi IoT - suportă controlul vocal bazat pe rețea neuronală profundă și efect Coanda - fluxul de aer devine mai lung și mai larg. Aparatul de aer condiționat este proiectat pentru încălzire iarna până la -20°C și asigură funcționarea neîntreruptă de răcire la temperaturi exterioare de până la +53°C. Suprafata de serviciu pana la 25 m². Balsamul funcționează la freon R32 de înaltă performanță, sigur pentru ozon.

Beneficii unice TCL Ocarina TAC-09CHSD / TPG31I3AHB

Aparatul este echipat cu afișaj LED al temperaturii și modurilor de funcționare care se află pe panoul frontal al blocului intern. Afișajul este activat după pornirea aparatului de aer condiționat și poate fi oprit de utilizator după cum este necesar.

Acoperire Blue Fin pentru protecție împotriva coroziunii. Învelișul anticoroziv special al schimbătorului de căldură protejează de fenomenele atmosferice și influențele mediului extern agresiv.

Designul unic al aparatului de aer condiționat cu panoul frontal original, va crea un design unic al casei dumneavoastră.


Nicio legătură între condens și electricitate. Debitul apei de condens este optimizat si nu are contact direct cu cutia electrica de comanda, sporind astfel siguranta acesteia.

Algoritmul de inteligență al invertorului artificial vă permite să atingeți temperatura setată mai rapid și să lucrați mai precis. Crește eficiența economisirii energiei.

Freon R32, prietenos cu mediul. În comparație cu R410A, R32 are o serie de avantaje. R32 are un potențial de încălzire globală semnificativ mai scăzut și, prin urmare, este mai ecologic. Deoarece R32 este mai puțin vâscos și mai dens, consumul de agent frigorific este redus având aceleași puteri nominale, iar pierderea de presiune în circuit este, de asemenea, redusă, ceea ce contribuie în cele din urmă la creșterea eficienței energetice generale a aparatului de aer condiționat. Respectarea standardelor europene de mediu.

Compresorul inverter, cu până la 50% mai economic decât sistemele convenționale, menține cu precizie temperatura dorită și are un control fluid al puterii.

Filtru de înaltă densitate. Aparatul de aer condiționat folosește un filtru de spălare reutilizabil care utilizează elemente de filtrare de înaltă densitate. În comparație cu cel standard, filtrul captează particulele de praf de până la 2,5 ori mai mici și nu numai că previne murdărirea schimbătorului de căldură, dar și purifică eficient aerul din cameră.

Smart Gentle Wind – jaluzelele verticale se închid, micro-găuri tăiat prin fluxul puternic de aer, transformându-l într-unul mai moale.


Funcția „Auto-curățare” implică îndepărtarea contaminanților prin înghețare. Procesul se desfășoară în patru etape: glazură, dezghețare, uscare la temperatură ridicată și sterilizare. Timp complet de curățare - 30 min.

Suport cameră caldă +8°C. Acest mod previne scăderea temperaturii camerei sub +8°C în perioada în care ești forțat să pleci de acasă pentru o perioadă lungă de timp iarna.

Control și confort TCL Ocarina TAC-09CHSD / TPG31I3AHB

Jaluzele orizontale cu acționare automată. Jaluzelele pentru reglarea direcției fluxului de aer în sus și în jos se realizează de la panoul de control

Jaluzele verticale cu acționare automată. Controlul jaluzelelor pentru a regla direcția fluxului de aer la stânga și la dreapta se realizează de la panoul de control.

Nivel scăzut de zgomot. Aparatul de aer condiționat aparține modelelor cu confort acustic sporit și este recomandat pentru instalare în dormitoare și camere pentru copii, precum și pentru persoanele cu percepție crescută a zgomotului străin

5 viteze ale ventilatorului. Aparatul de aer condiționat are posibilitatea de reglare în mai multe etape a vitezei fluxului de aer. Sunt disponibile 5 viteze ale ventilatorului, de la cea mai silențioasă și cea mai potrivită pentru noaptea de somn, la Turbo pentru zilele cele mai fierbinți și încărcare mare de căldură.


Flux de aer inteligent. În modul de răcire, aerul rece suflă în sus pentru a evita fluxul direct către capul utilizatorului. În modul de încălzire, aerul cald este direcționat în jos pentru a vă sufla pe picioare

IoT Wi Fi controlați aparatele electrocasnice TCL printr-o singură aplicație, suport pentru control vocal bazat pe o rețea neuronală profundă.

USB Wi Fi dispozitiv - modul Wi Fi sub forma unui adaptor USB (oferă o instalare ușoară).

Smart Vector Airflow – stabilirea vectorilor de flux de aer rezonabili.


Efect Coanda – obținerea unui efect datorită unei lamele orizontale mărite. Fluxul de aer devine mai lung și mai larg.


Funcții de sistem TCL Ocarina TAC-09CHSD / TPG31I3AHB


Dezumidificare independentă. Când modul de dezumidificare este pornit, aerul este dezumidificat efectiv fără o schimbare vizibilă a temperaturii în camera deservită.


Acoperire anti-coroziune. Elementele metalice ale corpului unității exterioare, neprotejate de un strat de vopsea, au un strat special care previne coroziunea și permite prelungirea duratei de viață a unității.

Modul de dezghețare inteligent. În modul automat, numărul și durata ciclurilor de dezghețare sunt reduse pentru a preveni înghețarea schimbătoarelor de căldură (formarea înghețului), asigurând funcționarea stabilă a aparatului de aer condiționat într-un mod dat.


Funcția de autodiagnosticare. Controlerul aparatului de aer condiționat monitorizează constant parametrii de funcționare, în caz de abatere de la normă, sistemul va fi oprit și codul de eroare va fi afișat pe afișajul LED.


Memorarea poziției jaluzelelor. Când aparatul de aer condiționat este pornit din nou, fanta de aer automată va reveni la poziția în care era înainte de a fi oprită. Dacă este setat modul de oscilație constantă, acesta va fi și activat.


Modul economic. Modul de operare este activat de butonul ECO de pe panoul de control. Pentru a reduce consumul de energie electrică, temperatura setată anterior va fi ajustată automat cu 2°C pentru a economisi energie, în timp ce aparatul de aer condiționat va continua să funcționeze în modul setat anterior.

Modul de somn. Modul de noapte este activat prin apăsarea butonului SLEEP de pe telecomandă. Pornirea modului când unitatea funcționează pentru răcire/încălzire va crește/scădea temperatura cu 1 ° C pentru fiecare oră, după 2 ore temperatura aerului se va stabiliza, iar după 7 ore de la activare, modul va fi oprit automat .



Buton pentru pericol. Permite pornirea/oprirea aparat de aer condiționat în cazul unei defecțiuni sau pierderi a panoului de comandă, atât cu setările anterioare, cât și cu modul de funcționare setat anterior (răcire sau încălzire), și comutați modul de funcționare, la cererea utilizatorului.


Cronometru 24h. Este posibil să setați pornirea sau oprirea automată a aparatului de aer condiționat conform temporizatorului setat în 24 de ore, cu o rezoluție de 0,5 ore.


Repornire automată. După restabilirea alimentării, aparatul de aer condiționat se va porni automat cu setările care erau la momentul opririi alimentării.


Început cald. Când utilizați modul de încălzire, ventilatorul unității interioare se va porni numai atunci când schimbătorul de căldură al unității interioare este suficient de cald pentru a preveni suflarea aerului rece din încăpere.


Mod temperatură scăzută (încălzire). Aparatul de condiționare este capabil să funcționeze eficient în modul de încălzire la temperaturi ale aerului exterior sub 0 °C.


Mod temperatură scăzută (răcire). Aparatul de condiționare este capabil să funcționeze eficient în modul de răcire la temperaturi ale aerului exterior sub 0 °C.


Pornire Super Turbo. Datorită acestei funcții, în modul de răcire, temperatura la ieșirea unității interioare poate scădea rapid de la 27°C la 18°C în 30 de secunde. Și în modul de încălzire, temperatura crește de la 20 la 40 ° C în 60 de secunde. Trebuie să apăsați butonul Turbo de pe telecomandă.

Răcire puternică. Nu există nicio reducere a performanței aparatului de aer condiționat în modul de răcire la o temperatură ambientală de 50°C. Aparatul de aer condiționat va continua să funcționeze continuu până la o temperatură ambientală de 60°C

Iluminare de fundal a telecomenzii. Când țineți apăsată orice tastă timp de 3 secunde, lumina de fundal a ecranului se aprinde, permițându-vă să utilizați în mod convenabil telecomanda chiar și pe timp de noapte.

Caracteristici tehnice
TCL TAC-12CHSD/TPG31I3AHB Pompă de căldură Invertor R32 WI-FI

Sistem split

  • Productivitate termică, BTU/h.................................................................................................................12.000
  • Productivitate termică, Bt........................................................................................................................3.800 (1.000~4.900)
  • Capacitate de răcire, BTU/h...................................................................................................................12.000
  • Capacitate de racire, Bt...........................................................................................................................3.510 (1.000~4.600)
  • Clasa de eficienta energetica in timpul racirii..........................................................................................A+++
  • Clasa de eficienta energetica in timpul incalzirii......................................................................................A++
  • Eliminarea umezelii, l/h............................................................................................................................1,2
  • Compresor................................................................................................................................................Invertor
  • Agent frigorific...........................................................................................................................................R32
  • Cantitatea de agent frigorific, g.................................................................................................................630
  • Volumul aerului recirculat (răcire/încălzire), m3/h.....................................................................................670 / 670
  • SCOP.........................................................................................................................................................4.6
  • SEER.........................................................................................................................................................8.5

Unitate interioară

  • Dimensiuni (L x A x A), mm........................................................................................................................820 × 306 × 195
  • Nivel de zgomot, dB...................................................................................................................................22 / 29 / 33 / 38 / 43
  • Masa (net/brut), kg.....................................................................................................................................9,5 / 12

Unitate externă

  • Marca compresorului.................................................................................................................................GMCC
  • Dimensiuni (L x A x A)................................................................................................................................795 × 549 × 305
  • Masa (net/brut), kg.....................................................................................................................................25,5 / 28,5
  • Nivel de zgomot, dB...................................................................................................................................53

Consumul de energie

  • Consum de energie, răcire, W...................................................................................................................1.000 (290~1.510)
  • Consum de energie, încălzire, W................................................................................................................970 (290~1720)

Curent de funcționare

  • Curent de funcționare, răcire, A..................................................................................................................4,6 (1,5~9,2)
  • Curent de funcționare, încălzire, A..............................................................................................................4,4 (1,5~10,0)
  • Tensiune / Frecvența sursei de alimentare, f./V/Hz.....................................................................................1 / 220 - 240 / 50

Conducte de conectare

  • Linie de lichid, mm.........................................................................................................................................6.35
  • Conducta de gaz, mm...................................................................................................................................9.52
  • Lungimea maximă a autostrăzii, m...............................................................................................................25
  • Diferența maximă de înălțime, m..................................................................................................................10
  • Conexiune cablu, mm²..................................................................................................................................5 × 1,0
  • Dispozitiv de reglare.....................................................................................................................................ERV

Regimul de temperatură

  • Răcire, °С....................................................................................................................................................-15 ~ +53
  • Încălzire, °С.................................................................................................................................................-30 ~ +30
Specificații principale
  • Tip compresor Inverter
  • Producator TCL
  • Model Split de perete
  • Culoare Alb
  • Wifi da
Date tehnice
  • Capacitate de racire, kW 3.51
  • Capacitate de incalzire, kW 3.8
  • Putere consumata la racire, W 1000
  • Putere consumata la incalzire, W 970
  • Suprafata recomandata 35 м²
  • Capacitate BTU 12000 BTU
  • Nivel de zgomot, dB 22
  • Debit de aer, m3/h 670
  • Clasa Energetica A+
  • Freon R32
  • Diametrul țevii 1/4-3/8
  • Garantie 2Ani
Dimensiuni si greutate
  • Dimensiuni unitatea interioara 275x790x192
  • Dimensiuni unitatea exterioara 777x498x290
  • Greutate unitatea interioara, kg 8.5
  • Greutate unitatea exterioara, kg 24