Unitate exterioară aparatului de aer condiționat Daikin 3MXM40A9

Disponibilitatea: este
56 240 lei
- +

Unitate exterioară Daikin 3MXM40A9

Unitățile invertoare externe Daikin MXM-A9 pot fi combinate cu mai multe unități interioare. Noua gamă MXM oferă unități de la 4 la 9 kW, care pot fi instalate cu 3, 4 sau 5 unități interioare.

Freon economic

Seria MXM-A9 rulează pe freonul R-32 sigur și foarte economic. Acesta este un nou freon care vă permite să economisiți semnificativ energie atunci când lucrați la sarcini medii.

În plus, invertorul de nouă generație reduce costurile cu energia cu cel puțin 30%.

Regimuri individuale de temperatură

În același timp, aparatele de aer condiționat de acest tip funcționează doar pentru răcire sau încălzire , dar în fiecare cameră în care este instalată unitatea interioară, puteți seta propria temperatură. Sistemele multi split sunt echipamente foarte flexibile, a căror selecție largă vă permite să alegeți un aparat de aer condiționat potrivit pentru camera dvs. Unitățile interioare de diferite tipuri pot fi conectate la unitățile exterioare ale aparatului de aer condiționat - montate pe perete sau conducte. Pentru seria MXM-A9 sunt disponibile unitățile din seria FTXJ-M „Emura” , CTXM-M și FTXM-M , FTXA Stylish , precum și unitățile de canale Daikin FDXM-M .

Unitățile exterioare Daikin MXM-A9 au o gamă largă de caracteristici și avantaje unice, care sunt comune tuturor aparatelor de aer condiționat Daikin.

acestea sunt cele mai avansate aparate de aer condiționat. Pentru prima dată, Daikin, mai devreme decât toți concurenții, introduce noul freon R-32, mai economic.

aparatele de aer condiționat sunt protejate în mod fiabil de avarii. Carcasa unității exterioare are un strat anticoroziv, care protejează foarte fiabil metalul unității de coroziune.

cel mai perfect invertor. Invertorul japonez Daikin economisește aproximativ 30% energie și reduce nivelul de zgomot la un nivel aproape inaudibil. Nivelul de zgomot al celor mai silențioase aparate de aer condiționat Daikin din seria CTXM, FTXM, Daikin Emura este de numai 21 dB. Este mai silențios decât mâinile unui ceas de perete.


Dezumidificarea aeruluiDezumidificarea aerului

Aparatele de aer condiționat Daikin usucă programat aerul și mențin automat o gamă confortabilă de umiditate a aerului - 40 ~ 60%.


Tehnologii de economisire a energieiTehnologii de economisire a energiei

Daikin este cunoscut în întreaga lume pentru fiabilitatea sa excepțională și abordarea inovatoare pentru rezolvarea problemei economisirii de energie. Tehnica Daikin oferă o reducere calitativă a consumului de energie, menținând în același timp indicatori de microclimat confortabili. Astfel de rate ridicate se realizează prin utilizarea de invertoare și compresoare de nouă generație, purificarea aerului de înaltă calitate și multe alte inovații Daikin.


Repornire automatăRepornire automată

În cazul unei întreruperi a curentului, aparatul de aer condiționat își va restabili setările personalizate la următoarea pornire a aparatului de aer condiționat.


Modul economicModul economic

Aparatele de aer condiționat Daikin sunt considerate pe bună dreptate unul dintre cele mai economice aparate de aer condiționat de pe piață. În plus, acestea oferă un mod economic, care, pe lângă invertor și alte caracteristici, economisește și mai multă energie electrică. De exemplu, acest lucru se întâmplă prin limitarea energiei consumate în timpul supraîncărcării rețelei electrice.


Funcția de autodiagnosticFuncția de autodiagnostic

Această funcție este concepută pentru a găsi rapid posibile defecte, precum și pentru a le elimina rapid.


Început caldÎnceput cald

Acest mod asigură cea mai confortabilă alimentare cu aer atunci când lucrați pentru încălzirea spațiului. În primele secunde de funcționare în modul de încălzire, fluxul de aer rece este exclus, spre deosebire de aparatele de aer condiționat care nu sunt echipate cu o funcție de pornire la cald.


Verificarea conexiunii corecteVerificarea conexiunii corecte

Inginerii Daikin au prevăzut posibile erori de conectare. Dacă conexiunile de cablare electrică și conductele de agent frigorific sunt inversate în timpul instalării, chiar și așa, Daikin garantează o funcționare normală și stabilă (această funcție este disponibilă numai pentru multisisteme).


Decongelare automată a înghețuluiDecongelare automată a înghețului

Această funcție protejează schimbătorul de căldură al unității exterioare de murdăria de îngheț, eliminând pierderile de performanță și economisind energie.

Specificații principale
Caracteristice
  • Capacitate Pentru 3 camere