Recuperator de aer Mitsubishi Electric VL-50ES2-E

Disponibilitatea: este
13 999 lei
11 199 lei
- +

Unitate de tratare a aerului montată pe perete VL-50ES2-E Mitsubishi Electric Lossnay

Noua unitate de tratare a aerului Mitsubishi Electric Lossnay VL-50S2-E ultra-compactă este concepută pentru utilizare în case particulare, apartamente, birouri sau alte spații mici unde nu există ventilație și nu există nicio modalitate de a instala un sistem de conducte de aer. Un dispozitiv poate deservi o cameră cu o suprafață de 15-30 mp.

Descrierea unității de tratare a aerului Mitsubishi Lossnay VL-50ES2-E

Unitatea de tratare a aerului Mitsubishi Lossnay VL-50ES2-E este echipată cu un schimbător de căldură, unde aerul de alimentare și evacuat schimbă căldură și umiditate . Iarna, aerul furnizat încăperii este încălzit și umidificat de aerul cald care este îndepărtat din cameră. Vara, dimpotrivă, aerul furnizat este parțial răcit (dacă este prezent) și dezumidificat. Acest lucru nu numai că reduce consumul de energie, dar îmbunătățește și bunăstarea.


Schimbul de umiditate este posibil datorita schimbatorului de caldura patentat realizat din hartie de orez ultra-subtire impregnata cu o substanta speciala. În acest sens, schimbătorul de căldură are permeabilitate selectivă la diferite gaze , de exemplu, trece liber vaporii de apă, dar reține astfel de gaze nocive precum amoniacul și dioxidul de carbon. Schimbătorul de căldură atenuează eficient undele sonore și absoarbe vibrațiile sonore . Datorită acestui fapt, Mitsubishi Lossnay poate fi instalat în spații situate în apropierea aeroportului sau a liniilor de cale ferată. Este posibilă atât montarea orizontală, cât și verticală. 


Mitsubishi Lossnay este echipat cu filtre de clasa F5 care captează eficient particulele mai mari de 3 microni ( praf grosier și mediu, puf, polen de plante, spori de ciuperci/mucegai și bacterii ).


Cu ajutorul unei supape speciale, puteți bloca fluxul de aer exterior. De asemenea, este posibil să schimbați direcția aerului ca în aparatul de aer condiționat - în jos vertical sau drept orizontal.

Trăsături distinctive

- Modelul este instalat pe perete orizontal sau vertical .
- Aerul este furnizat și eliminat printr-un orificiu din perete cu diametrul de 120 mm.

- Este incorporat un clapeta care inchide canalul de alimentare (mod doar evacuare) sau ambele canale daca afara este prea frig.

- Unitatea VL-50ES2-E este controlată de un comutator cu fir (Pornit/Oprit) și întrerupător (viteză mare/mică a ventilatorului). Atentie: comutatorul nu este inclus in livrarea, la cererea clientului il furnizam suplimentar.
- Pentru a preveni înghețarea sau deteriorarea schimbătorului de căldură Lossnay, este necesar să opriți unitatea dacă temperatura exterioară scade sub -10 o C (pentru modul „Numai evacuare” - sub -20 o C) și umiditatea aerului din interior. creste peste 40%. Producătorul susține, iar experiența noastră confirmă acest lucru: în zonele rezidențiale, umiditatea aerului în timpul iernii nu este ridicată, astfel încât unitatea Lossnay rămâne operațională chiar și la o temperatură mai scăzută dacă nu se folosește un umidificator cu ea.

-   Nivel scăzut de zgomot  - până la 37 dB.

- Pătrunderea apei și a zăpezii în aparat nu este de dorit , deoarece poate provoca daune. De aceea, se recomanda inchiderea clapetei in caz de zapada, ploaie abundenta, ceata, vant puternic si aer rece exterior.

- Eficienta de recuperare  este intre 70% si 86%.

 

Serviciu

Unitatea Lossnay nu are piese mobile in afara de ventilator, asa ca are nevoie doar de intretinere simpla - curatare a filtrului si a schimbatorului de caldura.

 

Greu de ales?
Sună-ne chiar acum la  +37379030344 și consultantul nostru te va ajuta să alegi instalația potrivită!

Despre producator

Mitsubishi Electric este lider global în domeniul electronicelor și echipamentelor electronice utilizate pe scară largă în viața de zi cu zi, în industrie și în sfera socială. Nivelul minim de căsătorie și cea mai înaltă calitate a produselor Mitsubishi Electric este ea însăși reclamă. Alături de calitate, mulți ani de experiență a managerilor companiei în organizarea eficientă a producției contribuie la excelența produselor Mitsubishi Electric.

Principalele caracteristici ale Mitsubishi Electric Lossnay VL-50ES2-E:

ParametruSens
Consumul de energie (răcire)0,019 kW
Nivel de zgomot (răcire)36,5 dB(A)
Consumul de energie (încălzire)0,019 kW
Nivel de zgomot (încălzire)36,5 dB(A)
Consum de aer (min.)15 m3 / h
Debit de aer (max.)51 m3 / h
Eficiența recuperării căldurii (min.)70,0%
Eficiență de recuperare a căldurii (max.)86,0%
Greutatea6,2 kg
Dimensiuni LxAxA, mm522x245x168
Tensiunea de alimentare220-240V, 1ph, 50Hz
În afara intervalului de temperatură-10 … +40°C
(în modul numai extract până la –20°C)
Țara producătoareJaponia


Unitatea de alimentare și evacuare montată pe perete Mitsubishi Electric Lossnay VL-50ES2-E va oferi un climat interior sănătos.

Pentru instalarea unității de tratare a aerului, vă recomandăm să contactați profesioniști. Specialiștii Smart Climat vor efectua rapid și eficient toate lucrările de instalare, precum și vă vor sfătui cu privire la funcționarea și întreținerea dispozitivului. Cumpărați unitate cu recuperator Mitsubishi Electric Lossnay VL-50ES2-E la cel mai bun preț din Moldova la telefon: +37379030344


https://www.mitsubishi-aircon.ru/restricted/MarketingNews/Lossnay_VL.pdf

Specificații principale
  • Producator Japonia
  • Suprafață, м² 30
  • Consumul de energie, W 19
  • Eficiența recuperării, % 86
  • Debit de aer, m3/h 52
  • Nivel de sgomot, Db 16
  • Dimensiuni 522x245x168 мм
  • Filtre da