Black Friday 2021 la Magazinul Online Smart Climat

Reduceri pina la 25%

Black Friday 2021 la Magazinul Online Smart Climat

Pentru echipa Smart Climat, cel mai bun indicator al calității muncii este un client care revine și 100% mulțumit. Pentru a vă ajuta să faceți achiziții mai valoroase, participăm în fiecare an la Black Friday. Aceasta este chiar ziua în care poți cumpăra bunuri scumpe la un preț mult mai plăcut.

Ce este Black Friday?

Este simplu - este o zi de reduceri mari. În SUA, este asociat cu începutul vânzărilor de dinainte de Crăciun. Vinerea Neagră este aruncată imediat după Ziua Recunoștinței. Principala sărbătoare americană cade în ultima joi a lunii noiembrie, iar ziua mare de vânzare cade în vinerea următoare.

Această sărbătoare a consumului are o poveste. Potrivit legendei, numele a fost consolidat în anii 50 ai secolului trecut. Imediat după Ziua Recunoștinței, magazinele au lansat treptat o serie de promoții și reduceri de Crăciun. Pentru a profita de ofertele mari, americanii au mers la magazine chiar a doua zi după vacanță.

Din această cauză, pe drumuri s-au format blocaje nebunești, iar în apropierea magazinelor s-a înfățișat, în care certurile și chiar bătăile puteau izbucni cu ușurință. Din cauza blocajelor de trafic și a unui număr mare de apeluri, polițiștii au numit această zi neagră. Numele blocat, împrăștiat, a ajuns la marketeri și aceștia din urmă l-au folosit cu pricepere.

La ce dată este Black Friday 2021 în Moldova?

Ziua oficială a acțiunii în întreaga lume este ultima vineri a lunii noiembrie. Moldova adoptă, practic, aceeași abordare. Anul acesta, Smart Climat lansează promoția de Black Friday în perioada 26 noiembrie - 04 decembrie. Doar în această perioadă prețurile vor fi reduse la 25%. Așa că nu ratați această oportunitate și consultați catalogul online înainte de 4 decembrie.

Cum va avea loc promovarea?

Experiența de anul trecut a arătat că condițiile cu coduri promoționale nu sunt în totalitate convenabile pentru utilizator, așa că am simplificat condițiile pentru tine. E simplu, toate produsele care trec prin promoție au o așa-numită etichetă, unde scrie Black Fiday. Așa că grăbește-te să lași o cerere cu transport gratuit la un preț avantajos.

Toate Articolele