Cum folosim corect aerul conditionat?

Care este temperatura optimă la care trebuie setat aerul condiționat? Cum să nu te îmbolnăvești sub aer condiționat? Cu geamul deschis sau inchis?

  

 Deci, care este utilizarea corectă a aerului condiționat? Recomandările noastre.

1. Aparatul de aer condiționat funcționează pe reciclare, conduce într-un cerc aceeași cantitate de aer în cameră. Aerul condiționat nu ia aerul de pe stradă!!! Unii experți recomandă închiderea ferestrelor atunci când se lucrează cu aparatul de aer condiționat (cum ar fi aerul rece dispare și aerul condiționat funcționează afară). Când o persoană respiră, eliberează dioxid de carbon de CO2 și crește treptat concentrația de CO2 atunci când ferestrele sunt închise. Într-o cameră cu aer condiționat pornit devine rece și înfundat, nu este nimic de respirat. Vă recomandăm să deschideți periodic ferestrele atunci când aerul condiționat funcționează. Frigul nu va dispărea. Consumul de aer, chiar și cel mai mic aparat de aer condiționat, este de cel puțin 400 m3/h. Aparatul de aer condiționat poate face față cu ușurință afluxului de aer termic de la fereastră, camera va fi rece și proaspătă. În mod ideal, o soluție bună ar fi o recuperator de aer.

2. Temperatura deltei (diferența dintre temperatura exterioară și temperatura interioară) trebuie să fie de 6-10 grade Celsius. Dacă măriți delta (diferența de temperatură), atunci există o șansă de a prinde o răceală. De exemplu, pe strada 30 de grade Celsius, temperatura ideală și în condiții de siguranță în cameră, cu un aer condiționat de lucru, va fi de 22-24 de grade Celsius

3. Dacă trebuie să răciți camera rapid, nu trebuie să setați temperatura la un nivel minim și să puneți cifrele maxime ale ventilatorului. Puneți aparatul de aer condiționat în modul AUTO și puneți-vă o temperatură confortabilă. Aparatul de aer condiționat va alege automat modul de funcționare pentru a ajunge rapid la o anumită temperatură.


4. Setați jaluzelele în mod corespunzător. Utilizați jaluzele pentru a regla direcția fluxului de aer, astfel încât să nu ajunge la persoanele prezente în cameră.

5. Trebuie sau nu se opreşte aerul condiţionat când ieşiţi din casă? Vă recomandăm să nu opriți deloc aerul condiționat, dacă este cald afară, iar dacă aparatul de aer condiționat ar trebui să ia mult timp pentru a răci camera la o temperatură confortabilă.


6. Nu uitați să umezească aerul. Aparatul de aer condiționat ca orice instalație de aer drenează aerul foarte mult, astfel încât este necesar să se hidrateze camera nu numai în timpul iernii, dar, de asemenea, în timpul verii. Este recomandabil să se utilizeze umidificator de aer în combinație cu un higrometru separat, verificând astfel nivelul de umiditate în distanța de umidificator de aer.


7. Curățați și clătiți filtrul de aer condiționat în timp util, deoarece acest lucru afectează în mod direct durata de viață și eficiența echipamentului. Frecvența de prevenire a aerului condiționat depinde numai de funcționarea sa, în medie, este o dată la fiecare 3-6 luni. Efectuați servicii deservire de aer condiționat comandând acest serviciu pe site-ul Smart Climat, mai ales dacă aparatul de aer condiționat nu miroase plăcut.


Utilizați aparatul de aer condiționat corect și apoi va fi bunul tău prieten în rezolvarea unui microclimat confortabil.


Tags: Funcționarea corectă a sistemului divizat | temperatura confortabilă de aer condiționat | prevenirea aerului condiționat.



Toate Articolele