Aer conditionat Inventor V7LI-12WiFiR/U7R S-12

Disponibilitatea: este
23 500 lei
- +

Aer conditionat Inventor V7LI-12WiFiR/U7R S-12

Flexibilitate absolută și economia maximă

Descoperiți noua serie de aer condiționat Inventor Consoles îmbunătățită, care oferă o flexibilitate și eficiență de neegalat. Datorita designului sau special cu doua orificii de evacuare a aerului, asigura economii de energie si niveluri ridicate de performanta, in timp ce in acelasi timp iti ofera posibilitatea de a-ti regla aparatul de aer conditionat saptamanal in functie de nevoile tale. Cu funcția Wi-Fi Ready, aveți control complet asupra dispozitivului dvs. de oriunde v-ați afla. În plus, controlerul wireless este echipat cu un senzor inteligent care creează condiții ideale, iar modul ECO garantează un consum mai mic permițându-vă să economisiți bani.

Functii

 


Ieșiri de aer de sus și de jos pentru a vă bucura de încălzire rapidă, asigurând în același timp că costurile de funcționare sunt menținute la un nivel scăzut.

 

Beneficiați de Planificatorul Săptămânal și setați perioada de funcționare a aparatului de aer condiționat în funcție de nevoile dvs., asigurând economii maxime de energie și bani. Noul controler avansat cu fir indică codurile de eroare și vă permite să setați senzorul de temperatură a camerei prin intermediul controlerului cu fir în loc de unitatea de aer condiționat.

 

Controlați-vă clima cu ușurință de oriunde, cu smartphone-ul sau tableta. Descărcați gratuit aplicația, Invmate II, prin Google Play sau App Store și setați-vă condițiile de temperatură.


Un senzor inteligent este amplasat pe telecomandă. Când funcția Follow Me este activată, temperatura setată se sincronizează cu senzorul inteligent. Temperatura setată te va urmări oriunde mergi tu și telecomanda, oferind un plus de confort și economii de energie.

Cu noul mod ECO de pe telecomandă, puteți seta aparatul de aer condiționat să funcționeze la cel mai mic cost, realizând economii maxime de energie și bucurându-vă de cele mai bune condiții la locul dvs.

Aparatele de aer condiționat Inventor prezintă managementul inovator al unității de aer condiționat „MENIU HOTEL”. MENIU HOTEL este un set de caracteristici special concepute pentru a ajuta la o funcționare mai bună și mai economică a aparatelor de aer condiționat instalate în unitățile hoteliere.

Dispozitivul multifuncțional centralizat poate controla până la 64 de unități interioare pe o lungime maximă de conectare de 1200 m. Controlați-vă aparatul de aer condiționat, setați temperatura dorită și selectați modul dorit. Ideal pentru hoteluri și unități de afaceri.

Varietatea de opțiuni oferite de contactul ON/OFF preinstalat vă oferă flexibilitatea de care aveți nevoie pentru a vă gestiona aparatele de aer condiționat, economisind în același timp timp și energie. Instalați întrerupător de ușă sau comutatoare de la distanță pentru a porni sau opri unitățile ușor și instantaneu.

Funcția iClean asigură cea mai bună calitate a aerului din spațiul dumneavoastră, îndepărtând praful, mucegaiul și bacteriile acumulate din interiorul unității.

Protecția maximă a aparatului de aer condiționat, în special în zonele cu niveluri ridicate de umiditate și posibilitate crescută de coroziune, cum ar fi insulele și zonele de coastă, poate fi acum obținută. Învelișul auriu, anticoroziv al agentului frigorific al unității exterioare, protejează împotriva aerului sărat, a ploii și a altor elemente corozive, asigurând performanța eficientă a aparatului de aer condiționat și extinderea liniei de viață a acestuia. Învelișul auriu al agentului frigorific al unității interioare, datorită acțiunii sale antibacteriene, vă permite să vă bucurați de o atmosferă perfect curată și sănătoasă!

Preveniți eventualele daune meteorologice în locurile care nu sunt încălzite și prezintă riscuri în timpul iernii. Activați funcția 8°C și aparatul de aer condiționat încălzește camera doar după cum este necesar, menținând o temperatură stabilă a camerei de 8°C.

Cu comutatorul Pornit/Oprit, puteți alege dacă doriți ca ventilatorul să continue să funcționeze după ce unitatea este oprită sau oprită.

Preia întregul control al unității tale! Datorită codului de eroare care va apărea dacă apare o eroare, puteți fi întotdeauna în siguranță și sigur pentru funcționarea corespunzătoare și cea mai eficientă a aparatului dumneavoastră de aer condiționat.

Cu functia GEAR se realizeaza mari economii de energie, limitand consumul maxim al unitatii. Poti ajusta performanta in doua etape, la 75% din eficienta maxima si 50%. Ai grijă de temperatura potrivită în spațiul tău, reducând costurile de operare.

Setați unitatea să pornească și să se oprească automat într-o perioadă de 24 de ore.

Această caracteristică se referă la emisiile reduse de zgomot pentru a obține o funcționare plăcută și confortabilă a unității. Designul special al unitatii interioare ofera performante excelente la cel mai mic nivel de zgomot, astfel incat sa te bucuri de conditii ideale de liniste absoluta.


Această funcție vă oferă o creștere a puterii de răcire și încălzire pentru o perioadă și face ca camera să se răcească sau să se încălzească rapid.


Cu modul Sleep, aparatul de aer condiționat reglează temperatura camerei pentru condiții perfecte de somn și economii mari de energie.

Profitați de cele 4 opțiuni pentru a regla viteza ventilatorului unității interioare și beneficiați de modul Memento de curățare a filtrului, Memoria de poziție a jaluzei, senzorul de compensare a temperaturii și setările de temperatură mai mare/joasă pentru a crea condițiile ideale în locul dvs.

Temperatura percepută de senzorul unității interioare poate varia față de temperatura reală a încăperii, datorită poziției unității. Datorită acestei funcții, puteți minimiza diferența și puteți obține condiții mai bune în locul dvs.

Viteza ventilatorului de interior este reglată automat de la gradul cel mai scăzut la gradul de setare în funcție de temperatura evaporatorului atunci când unitatea pornește funcționarea de încălzire

Designul special al unității exterioare produce o funcționare de răcire eficientă și eficientă chiar și la -15°C.

Performanță excelentă de încălzire chiar și în cele mai solicitante regiuni cu temperaturi scăzute. 

Asigurați-vă condițiile de temperatură preferate, chiar și la -15°C și bucurați-vă de condiții ideale în locul dvs.

Odată ce are loc o funcționare anormală sau o defecțiune a pieselor, unitatea se va opri automat pentru a proteja sistemul. Între timp, va indica protecția sau codul de eroare pentru service rapid.


Dacă aparatul de aer condiționat se oprește în mod neașteptat din cauza unei întreruperi de curent, acesta va reporni automat cu modul de setare anterior la reluarea alimentării.

Unitatea interioară va afișa codul de eroare „EC” și se va opri automat când este detectată o scurgere de agent frigorific

Motoarele ventilatoarelor unităților interioare și exterioare, precum și compresorul au fost actualizate la tehnologia All DC Inverter. În acest fel, compresorul poate modifica capacitatea în funcție de nevoile atmosferei interioare și poate crea condiții perfecte în spațiul dumneavoastră.

Refrigerantul R32 ECO, cu un potențial de încălzire globală cu 68% mai mic, este aici pentru a îmbunătăți în mod semnificativ performanța aparatului de aer condiționat și pentru a contribui drastic la protecția împotriva încălzirii globale. Nu afectează negativ stratul de ozon, contribuie la reducerea efectului de încălzire globală prin captarea unor cantități mai mici de căldură (GWP = 675) și poate fi reutilizat și reciclat cu ușurință.

Specificații principale

Producator .....................................................................................Inventor

Model...............................................................................................V7LI-12WIFIR/U7RS-12

Moduri

Moduri de operare......................................................................... răcire / încălzire

Modul de economie........................................................................da

Modul silenţios ..............................................................................da

Turbo ...............................................................................................da

Performanţă

Capacitate de racire, BTU ..............................................................12000

Interval de temperaturi (încălzire) °C........................................... -15 ~ +50

Interval de temperaturi (răcire) °C................................................ -15 ~ +24

Circulația aerului, m³/h ....................................................................512

Capacitate de racire, W....................................................................3520

Capacitate de incalzire, W.............................................................. 3810

Alimentare

Clasa de eficienţă energetică ..........................................................A++

Caracteristici

Nivel zgomot, dB................................................................................21

Speciale...............................................................................................Wi-Fi

Puterea

Consum la racire, W..........................................................................1000

Consum la incalzire, W......................................................................980

Filtrarea

AutoClean........................................................................................... da

Compresor

Agent frigorific.................................................................................... R32

Funcţii

Auto restart.......................................................................................... da

Timer..................................................................................................... da

Dimensiuni și greutate

Blocul intern (LxÎxA), mm....................................................................794x206x621

Blocul extern (LxÎxA), mm.................................................................. 765x303x555

Principale

Greutate unitatei interna, kg................................................................14.9

Greutate unitatei externa, kg................................................................26.6

Tip............................................................................................................consolă

Functii suplimentare..............................................................................Follow me

Informaţii generale

Culoare.................................................................................................... alb

Garanţie, luni...........................................................................................36


Specificații principale
  • Tip compresor Inverter
  • Capacitate BTU 12000 BTU