Recuperator de aer Prana 200C WiFi

Disponibilitatea: nu
14 700 lei

Descrierea Recuperator de caldura PRANA 200 C WiFi

Schimbatorul de caldura Prana 200C este un model semi-industrial conceput pentru a servi incaperi mari. Unitatea elimină aerul evacuat, împreună cu praful și alergenii și oferă aer curat, proaspăt și ușor cald. Acest lucru este posibil deoarece fluxurile nu se amestecă între ele. Trecând printr-un schimbător de căldură din cupru, aerul de alimentare primește căldură din aerul evacuat și este dezinfectat. Rezultatul este economii de energie și un climat interior plăcut.

Avantaje:

  1. sunt asigurate simultan alimentarea si evacuarea;
  2. telecomandă, Bluetooth și Wi-Fi pentru telecomandă practică;
  3. instalare ușoară, rapidă și precisă;
  4. economisirea energiei electrice;
  5. fără zgomot vizibil în modul de repaus;
  6. aplicație de control pentru smartphone.

Schimbator de caldura Prana 200C eficienta energetica

Corpul compact este realizat din plastic ABS. Acest material este durabil, rezistent la stres constant și, cel mai important, nu emite substanțe nocive. Modulul de lucru este ascuns în perete.

Instalare

Instalarea trebuie efectuată într-un zid care mărginește strada. Pentru a face acest lucru, este necesar să faceți un orificiu traversant și să introduceți schimbătorul de căldură folosind spumă de montare sau alt material de etanșare. Instalarea trebuie făcută cu o înclinare de până la 4 grade pentru ca condensul să nu se acumuleze în interiorul sistemului. În exterior, vor fi vizibile doar grilajele, astfel încât lucrările de instalare nu vor implica o încălcare a aspectului fațadei. Instalarea schimbătorului de căldură Prana durează 1-2 ore.

Instalare schimbător de căldură Prana 200С

Caracteristici tehnice

Schimbătorul de căldură din cupru, care este folosit ca recuperator de căldură, previne acumularea de umiditate în exces, creșterea bacteriilor și a mucegaiului. Deoarece cuprul este un antiseptic natural, aerul din exterior, care trece prin schimbător, își păstrează proprietățile naturale, împiedicând bacteriile să intre în cameră. De asemenea, este un bun conductor de căldură, are proprietăți anticorozive și, prin urmare, oferă o durată de viață lungă.

Recuperator Prana 200C schimbator de caldura

Designul practic, actualizat al capacelor de protecție, atât interne cât și externe, împiedică pătrunderea ploii, zăpezii, insectelor și a altor particule mici în dispozitiv.

Moduri practice:

  1. „Mini-reîncălzire” - o opțiune care este eficientă în sezonul de iarnă la temperaturi sub zero. Pentru condiții confortabile pe timp de noapte, setați această opțiune și temperatura din cameră va crește cu 3-5 grade.
  2. „Modul de iarnă” nu permite înghețarea sau dacă aparatul este înghețat ajută la dezghețare timp de 60 de minute, fără a porni motoarele.
  3. „Ventilația” elimină excesul de umiditate, prevenind apariția condensului și, în consecință, previne formarea ciupercilor, mucegaiului și umezelii.

Control Recuperator Prana 200C

Mini reîncălzire

Funcția de mini reîncălzire este controlată (pornit/oprit) folosind o telecomandă sau o aplicație mobilă. Vă permite să extindeți intervalul de temperatură al sistemului. Posibilitati:

  • crește suplimentar temperatura aerului de alimentare cu până la 4°С;
  • previne înghețarea schimbătorului de căldură și a ventilatoarelor.

Vă rugăm să rețineți că atunci când temperatura aerului este mai mare de 20 de grade Celsius, această funcție nu este recomandată pentru a fi activată.

întreținere

Pentru ca schimbătorul de căldură să depășească perioada menționată de producător, este necesar să se respecte recomandările operaționale și să efectueze întreținerea în timp util. Pentru a face acest lucru, este necesar să curățați suprafețele ventilatoarelor și schimbătoarelor de căldură de praf și murdărie cel puțin o dată la doi ani.

Beneficii aditionale

  • Deservește o suprafață mare - 120 mp. m, economisind în același timp energie.
  • Instalarea este posibilă în complexe comerciale și industriale, fabrici, sanatorie, saune, birouri, instituții de învățământ și pentru uz casnic.
  • Consumul de energie electrică depinde de intensitatea de lucru selectată. Consum de energie - 4-91 W.
  • Nivelul scăzut de zgomot asigură o ședere confortabilă în interior. Interval de la 22 la 38 dB.

Aveți ocazia să cumpărați Prana 200C de la un producător ucrainean care a primit un certificat european de calitate prin plasarea unei comenzi pe site-ul nostru.

Prețul Prana 200C este favorabil, deoarece include o soluție modernă pentru o ventilație eficientă, de înaltă calitate, cu economie de energie. Puteți cumpăra produse originale din magazinul nostru online cu un singur clic. Dacă mai aveți întrebări despre produse, puteți obține păreri despre Prana 200C de la managerii noștri online sau telefonic. Lăsați feedback despre utilizarea recuperatorului și service pe site.

Caracteristicile schimbatorului de caldura PRANA 200 C WiFi

Date de bazăRecuperator PRANA 200 C WiFi
Debit, m³185
Capota, m³177
Mod noapte / minim, m³40
Mod pasiv, m³10
Nivel de zgomot, dB22 - 38
Eficiență, %93
Consum de energie, W/h4-91
Lungime modul de lucru, mmde la 500
Grad de protecție, IP24
Diametru, mm200
Sistem de controlcontrol wi-fi / telecomandă / dimer (reostat) / precum și control folosind aplicația Android și iOS
Diametrul orificiului de montare, mm220
CertificatCertificat european de calitate CE
ParticularitățiIzolarea carcasei / Mini-reîncălzire (opțional) / Funcționare simultană de alimentare și evacuare
Suprafata recomandata, m²până la 120
Sursa de alimentare, V220
Mod de funcționare temperatură, °C-30 până la +50
Garantie, luni24


Specificații principale
  • Producator Ucraina
  • Suprafață, м² 70
  • Consumul de energie, W 91
  • Eficiența recuperării, % 93
  • Debit de aer, m3/h 185
  • Nivel de sgomot, Db 38
  • Filtre da
  • Incalzitor da
  • Telecomanda da
  • WiFi da