Recuperator de aer Prana 150 Premium WiFi

Disponibilitatea: nu
13 500 lei

Recuperator PRANA - 150

Recuperatorul de uz casnic Prana va ajuta la asigurarea nu numai a unei ventilații eficiente a camerei, ci și a purificării aerului fără pierderi de căldură. Sistemul cu flux direct permite schimbul fluxurilor de aer din stradă și din incintă fără amestecare. În același timp, dispozitivul are un design foarte simplu, îngrijit, care se va potrivi organic în interior. 




Principiul de funcționare

  Elementele fundamentale din recuperatoarele Prana sunt schimbătoarele de căldură din cupru. Aerul de alimentare și de evacuare trece prin ele, nu amestecându-se între ele în compoziție, ci schimbând căldură.

  Datorită proprietăților cuprului, aerul încălzit își degajă căldura, care încălzește fluxul de pe stradă. În sezonul cald, are loc procesul opus - masele de aer furnizate sunt răcite la temperatura camerei. Acest proces de schimb de căldură se numește recuperare.

Principalele avantaje ale recuperatoarelor Prana 150, pe lângă asigurarea ventilației, sunt:

- coeficient ridicat de conservare a căldurii (până la 90%);
- economie de energie;
- volum mare de intrare aer - 105 m 3 / h;
- dezinfectarea aerului;
- prezența modului „Noapte”, în care schimbul de aer este redus la 25 m 3 / h, iar consumul de energie - la 7 W / h;
- conservarea compoziției ionice.

 

Caracteristici de proiectare

  Recuperator PRANA - 150 este un sistem direct, asemănător unui canal tubular și este montat direct în perete cu acces la stradă. De asemenea, este prevăzut un sistem de izolare fonică datorită formei canalelor, care reduce nivelul de zgomot de opt ori.

  Nu există filtre în sistem, curățarea aerului de particule mari (praf, puf, polen etc.) este realizată de o plasă externă. Plasa exterioară și interioară protejează, de asemenea, împotriva condițiilor meteorologice, cum ar fi ploaia. Dacă este necesar, puteți opri complet fluxul de aer.
 

  Recuperatorii de prana sunt optimi pentru persoanele care suferă de alergii și persoanele cu boli respiratorii. Datorită proprietăților antiseptice ale cuprului, schimbătoarele de căldură din cupru contribuie la dezinfecția aerului care vine din exterior. 

 

 Recuperator PRANA - 150 


  Datorită designului său simplu, dispozitivul nu necesită întreținere suplimentară și are o durată lungă de viață.
  Dacă aerul exterior este praf și trebuie curățat, un filtru PRANA FB-150 G3, care este furnizat opțional, poate fi instalat în partea din față a capacului recuperatorului din cameră. Filtrul poate fi achiziționat imediat după achiziționarea recuperatorului. 

 

Controlul sistemului Prana

  Sistemul poate fi controlat cu ajutorul unui dimmer sau telecomandă, care este furnizat în kit, sau prin intermediul aplicației mobile Prana Remote Control. Cu ajutorul lor, puteți regla viteza ventilatoarelor și setați modul dorit.  

 



Instalare 

  Recuperatoarele sunt perfecte pentru instalare în apartamente, case, birouri, școli și alte zone rezidențiale. Pentru instalarea într-un perete care mărginește strada, se face o gaură de trecere în care este introdus recuperatorul. Doar grilele exterioare rămân afară.

  Procesul de instalare durează doar câteva ore, fără a strica aspectul fațadei și pereților clădirii. Instalarea se realizează cu o ușoară pantă de 3-4 grade, astfel încât condensul acumulat să se scurgă pe stradă.  


 

 Fotografii ale sistemelor montate


 Recuperatorul Prana în birou 


 Recuperator Prana în dormitor

 



Recuperator Prana - cea mai bună soluție în ventilație

Sistemul de ventilație este o oportunitate de a rezolva problemele urgente de ventilație, ținând cont de fiziologia respirației unui organism viu, care necesită prezența componentelor sale energetice în aer. Merită să ne gândim la scurt timp la beneficiile utilizării unui recuperator pentru o casă din Chișinău din sistemul Prana:

  • utilizarea unui schimbător de căldură din cupru - recuperator de căldură. Cuprul, care este un antiseptic natural, previne acumularea de bacterii dăunătoare în modulul de lucru. Nu se deteriorează, nu ruginește și are unul dintre cei mai mari coeficienți de conductivitate termică;
  • în modelele din seria menajeră, cantitatea de aer furnizat prevalează asupra cantității de aer extras pentru a preveni formarea de backdraft;
  • Recuperatorul Prana din cameră se descurcă perfect cu ONE, compensând în același timp munca conductelor de evacuare din bucătărie și din baie. Pe de altă parte, ventilatoarele inversate, pentru a preveni otrăvirea produselor de ardere, trebuie să fie DOUĂ pe cameră;
  • intrare și evacuare simultane;
  • dimensiuni compacte - întregul modul de lucru, ascuns în grosimea peretelui, doar grătarul de ventilație este vizibil;
  • simplitatea și viteza de instalare a recuperatoarelor. Experții instalează recuperatorul de aer în 2 ore fără a deteriora reparația;
  • sistem de control convenabil folosind un comutator reostat sau telecomandă;
  • economii tangibile în resurse energetice;
  • umplerea camerei cu aer păstrând în același timp componenta energetică naturală "prana";
  • fără filtre, ceea ce elimină costurile fixe pentru materiale și întreținere;
  • disponibilitatea și ușurința întreținerii sistemului;
  • lipsa zgomotului în modul nocturn;
  • calitate garantată;
  • preț echitabil și accesibil pentru un raport preț-calitate competitiv.

CARACTERISTICI

Numele mărciiPRANA
Intrare105 m3 / oră
Hood97 m3 / oră
Munca simultanăda
Eficienţă95 %
Consum de energie4-17 W / oră
Mini reîncălzireda
Lungimea modulului de lucru475 de la - mm
Diametru150 mm.
Diametrul orificiului de montare165 mm.
Zona recomandată60 la - m2
Izolarea cazuluida
Sistem de controlTelecomandă, aplicația Prana Remote Control
Tara de origineUcraina
Garanție12 luni



Specificații principale
  • Producator Ucraina
  • Suprafață, м² 40
  • Consumul de energie, W 17
  • Eficiența recuperării, % 95
  • Debit de aer, m3/h 105
  • Nivel de sgomot, Db 26
  • Filtre da
  • Incalzitor da
  • Telecomanda da
  • WiFi da