Aer conditionat Gree CLIVIA SILVER GWH12AUCX B-K6DNA1A/I

Disponibilitatea: este
17 540 lei
14 910 lei
- +

Aer conditionat Gree CLIVIA SILVER GWH12AUCX B-K6DNA1A/I

Aparatul de aer condiționat GREE Clivia – amestecul perfect de inovație și stil! Conceput pentru a vă spori experiența de confort în interior, Clivia este plin de caracteristici de ultimă oră care îl diferențiază de concurență.

Cu tehnologia AI integrată în sistemul său, Clivia este primul aparat de aer condiționat rezidențial din lume care învață din preferințele tale și își ajustează setările în consecință. Indiferent dacă doriți să vă răcoriți rapid sau să mențineți o temperatură confortabilă pe tot parcursul zilei, Clivia vă acoperă.

Dar asta nu este tot! Clivia vine echipat cu o serie de alte caracteristici care îl fac un must-have pentru orice casă modernă. Designul său elegant și elegant asigură că completează orice decor, în timp ce sistemul său puternic de răcire scade rapid temperatura pentru a vă menține răcoros și confortabil.

Cu funcționarea eficientă din punct de vedere energetic și comenzile ușor de utilizat, Clivia este alegerea perfectă pentru oricine caută o soluție de aer condiționat fiabilă și de înaltă performanță. Deci, de ce să așteptați? Experimentați viitorul confortului interior astăzi cu aparatul de aer condiționat GREE Clivia!

Clivia este primul aparat de aer condiționat din lume care este echipat cu un Sistem G-AI, adică un sistem de inteligență artificială.

Datorită unui algoritm inteligent, Clivia învață obiceiurile de utilizare a aerului condiționat de către utilizatorul final pentru a optimiza economiile de energie și a garanta confortul în fiecare colț al încăperii. Clivia poate economisi până la 10% din consumul de energie pe an!

Algoritmul AI poate prelua informații online în timp ce studiază temperatura ambientală actuală, umiditatea, dimensiunea camerei și alți factori și ajustează în mod activ strategia de control și modul de funcționare al aparatului de aer condiționat pentru a menține mediul într-o stare dinamică confortabilă.

CALITATEA AERULUI

Aer condiționat cu dublă sterilizare

Sistem eficient de sterilizare a aerului împotriva virușilor și bacteriilor datorită unei lămpi UV-C cu putere antivirală mare

Lampa UV-C încorporată în evaporator este etanșată, de putere redusă, sigură și eficientă. Generează radiații ultraviolete C capabile să îndeplinească o funcție eficientă de sterilizare împotriva virușilor și bacteriilor, până la 99,97% (eficiență certificată) . Nu emite ozon, deci nu este periculos pentru oameni. Lungimea de undă UV este de 270 ~ 280 nm.

Lampa UV-C este închisă într-o carcasă de protecție complet etanșă și plasată în interiorul evaporatorului. Aceasta este o sursă de lumină UV LED cu putere redusă: este eficientă, dar nu este toxică pentru corpul uman. De fapt, s-a dovedit că lumina UVC poate ucide în mod eficient bacteriile, virușii, mucegaiul și alte microorganisme prin distrugerea materialelor lor genetice.

Filtru de plasmă rece - sistemul de filtrare distruge în mod activ învelișul proteic al bacteriilor și virușilor, eliminând necesitatea altor tipuri de filtrare.

Design unic, special conceput, pliabil al unității interioare pentru a facilita curățarea completă a unității în timpul întreținerii.


Curățare automată eficientă în 4 pași

Clivia oferă o protecție completă a sănătății printr-o gamă de funcții sănătoase. Tehnologia sa inovatoare de auto-curățare a vaporizatorului, precum și procesele de condensare, înghețare, sterilizare și dezghețare îndepărtează eficient murdăria, elimină mirosurile și vă asigură că puteți respira liber.

Protecții sănătoase multiple

Clivia este echipat cu o varietate de funcții sănătoase care oferă protecție completă pentru bunăstarea generală, atât în interior, cât și în exterior.

  • Filtru deasupra capului integrat
  • Plasma rece
  • Design complet închis pentru evacuarea aerului pentru prevenirea prafului
  • Ieșire de aer lavabilă
  • Diverse filtre sănătoase (catechină, ion de argint, bacterie acaro și vitamina C, îndepărtarea formaldehidei, chitină)

DESIGN UNIC

Designul și finisajul unic CLIVIA sunt de neegalat. Se adresează oricui dorește să camufleze unitatea integrând-o în decorul existent și, de asemenea, celor care doresc să evidențieze caracteristicile sale unice de design. Combinația dintre multe linii fine și un efect mat îl face cu adevărat unic.

Design nou al telecomenzii

Comenzile de la distanță în albastru, alb și negru sunt concepute special pentru a completa diversele aspecturi ale lui Clivia, prezentând un stil de ultimă generație.

CONTROL INTELIGENT AL UMIDITATII

AER CONDIȚIONAT GREE PENTRU UMIDITATE

Este pentru prima dată când Gree a integrat variabilele de temperatură, umiditate și eficiență energetică pentru a forma curba optimă de temperatură și umiditate pentru corpul uman, promovând în același timp economiile de energie. Acest lucru permite selectarea celui mai confortabil interval de umiditate, rezultând simultan confort și conservare a energiei pentru utilizator.

Umiditatea este controlabilă

Pe lângă controlul inteligent al umidității, Clivia poate funcționa și în funcție de umiditatea setată de utilizator, făcându-l atent pentru a se adapta tuturor preferințelor individuale.

Funcția de uscare a rufelor

Clivia este special concepută cu o funcție de dezumidificare continuă care poate satisface nevoia zilnică de uscare a hainelor. Utilizatorii nu trebuie să aibă un dezumidificator separat acasă, deoarece aparatul de aer condiționat poate face atât răcirea, cât și uscarea hainelor.

CONFORT SUPERIOR 

Zgomot redus de funcționare 

Unitate interioară: În modul silențios, zgomotul poate fi redus la 19 dB(A), oferind un mediu de dormit liniștit și confortabil.

Unitate exterioară: Modul de noapte al unității exterioare poate reduce zgomotul la 40 dB(A), eliminând preocuparea de perturbare a vieții de zi cu zi.

Afișaj reglabil

Clivia este echipat cu un senzor de lumină intern care detectează schimbările în mediul de lumină înconjurător al unității. În timpul zilei, crește automat lumina pentru a îmbunătăți vizibilitatea, iar noaptea scade lumina pentru a evita iritația ochilor. Volumul și sunetul soneriei pot fi, de asemenea, reglate, asigurându-se că nu perturbă viața de zi cu zi.

Răcire rapidă

Modul de răcire rapidă permite o scădere rapidă a temperaturii camerei pentru confort instantaneu. După 20 de minute, aparatul de aer condiționat va reveni la temperatura setată anterior și la viteza ventilatorului, economisind energie și împiedicând încăperea să devină prea rece.

FUNCȚII INTELIGENTE

CONTROL INTELIGENT DE VOCE PENTRU MÂINILE ELIBERATE

Clivia acceptă control vocal inteligent și este compatibil cu Google Assistant și Amazon Alexa. Cu comenzi vocale, controlate prin Google Assistant sau Amazon Alexa, vă permite să vă bucurați de un stil de viață inteligent fără a fi nevoie de o telecomandă, oriunde în casă.

Funcția de reducere a puterii

Clivia poate reduce consumul de energie prin utilizarea butoanelor combinate. În modul 1 de putere redusă, puterea este redusă la sub 75% , iar în modul 2 de putere redusă, este redusă la sub 50% fără a afecta nivelurile de confort.

Rețea eficientă Wifi Bluetooth

Clivia are capabilități eficiente de rețea Wi-Fi și Bluetooth, care îi permit să se conecteze automat la rețele și să localizeze dispozitivele din apropiere. Acest lucru îmbunătățește rata de succes a rețelei și simplifică procesul, sporind confortul și fiabilitatea produsului în comparație cu conexiunile Wi-Fi tradiționale.

Specificație Gree Clivia SILVER GWH12AUCX B-K6DNA1A/I

Moduri de operare

 Funcționare automată a ventilatorului - rotația ventilatorului poate fi controlată de microprocesor în funcție de condițiile de funcționare ale aparatului de aer condiționat.

 Dezumidificare și purificare a aerului - modelul condiționează aerul, îl dezumidifică, eliminând umiditatea excesivă și efectuează și pre-curățarea.

 Răcire și încălzire - aerul condiționat creează cea mai potrivită oprire climatică, ceea ce contribuie la confortul și distracția dumneavoastră plăcută.

 La temperatură scăzută (-25°C)

Funcții de control

 Funcția I Feel -  sistemul controlează temperatura zonei în care se află telecomanda.

 Timer  - această funcție vă permite să porniți / opriți automat aparatul de aer condiționat la o oră strict programată.

Ceasul de pe telecomandă.

Modul Turbo - această funcție vă permite să încălziți sau să răciți rapid aerul atunci când aparatul de aer condiționat funcționează la capacitate maximă.

 Modul Sleep oferă confort și economii de energie. Aparatul de aer condiționat schimbă automat modul de temperatură la o oră după pornire.

 Flux larg de aer - această funcție vă permite să distribuiți uniform aerul încălzit și răcit în interiorul încăperii.

 Ventilator cu mai multe viteze.

 Suportă +8-10°C în modul de încălzire.

Funcții de sănătate

 Filtrul de Plasma Rece este un sistem de filtrare care distruge activ invelisul proteic al bacteriilor si virusilor, eliminand nevoia altor tipuri de filtrare.

 Filtru electrostatic  - efectuează purificarea preliminară a aerului, distrugând mulți factori negativi și mirosuri neplăcute.

 Protecție împotriva ciupercilor și mucegaiului  - după oprirea aparatului de aer condiționat continuă să funcționeze o perioadă de timp, eliminând umezeala rămasă din interiorul carcasei.

 Protecție împotriva suflarii aerului rece - în modul de încălzire, ventilatorul este pornit. întârziată, permițând schimbătorului de căldură să se încălzească.

Compatibilitate electromagnetică  - aparatul de aer condiționat este rezistent la interferențe electromagnetice și nu creează nicio interferență în cameră.

Funcții suplimentare

 Control Wifi.

 Repornire automată - în cazul unei pene de curent, aparatul de aer condiționat repornește automat, păstrând toate funcțiile setate anterior.

Protecția antiîngheț a unității exterioare este posibilă prin ciclul invers al aparatului de aer condiționat.

 Sistem de autodiagnosticare  - dacă apare o defecțiune, aparatul de aer condiționat raportează o defecțiune pe ecranul său de afișare.

 Blocarea telecomenzii  vă ajută să vă protejați de accesul neautorizat la aparatul de aer condiționat.

freon R32.

Caracteristici tehnice

  • Categoria:.....................................................................Conditionere de uz casnic
  • Producatori:...................................................................Gree
  • Model:............................................................................CLIVIA SILVER
  • Putere, BTU:..................................................................12000
  • Suprafata incaperii, m²:..................................................35
  • Compresor:.....................................................................Inverter
  • Încălzire la: °C:..............................................................-20...+24
  • Clasă energoeficienta:...................................................A+++
  • Hladagent:......................................................................R32
  • Nivel zgomot, dB:...........................................................25
  • Putere la răcire, kW:.......................................................3,5
  • Putere la încălzire, kW:...................................................3,8
  • Consum en. electrică la răcire, kW:................................0,99
  • Consum en. electrică la încălzire, kW:...........................0,98
  • Debit de aer, m³/h:..........................................................690
  • Lungime maxima trasa, m:.............................................20
  • Inaltime cadere maxima, m:...........................................10
  • Diametru conexiunii, inch:..............................................1/4x3/8
  • Dimensiune bloc intern, mm:..........................................837х293х200
  • Dimensiune bloc extern, mm:.........................................732x555x330
  • Greutatea bloc intern, kg:...............................................9,5
  • Greutatea bloc extern, kg:..............................................25
  • Regimuri de baza:..........................................................Racire / Incalzire / Uscare / Ventilare
  • Regim uscare:................................................................Da
  • Regimuri adaugatoare:..................................................Modul Auto, Modul Turbo, Modul Sleep
  • Regim ventilare:.............................................................Da
  • Filtru aer:........................................................................Da
  • Timer oprire/pornire:......................................................
  • Regulare viteza ventilator:.............................................Da
Specificații principale
  • Tip compresor Inverter
  • Producator Gree
  • Model Split de perete
  • Culoare Silver
  • Wifi da
Date tehnice
  • Capacitate de racire, kW 3.5
  • Capacitate de incalzire, kW 3.8
  • Putere consumata la racire, W 990
  • Putere consumata la incalzire, W 980
  • Suprafata recomandata 35 м²
  • Capacitate BTU 12000 BTU
  • Nivel de zgomot, dB 25
  • Debit de aer, m3/h 690
  • Clasa Energetica A+++
  • Freon R32
  • Diametrul țevii 1/4-3/8
  • Garantie 3Ani
Dimensiuni si greutate
  • Dimensiuni unitatea interioara 293/837/200
  • Dimensiuni unitatea exterioara 555/732/330
  • Greutate unitatea interioara, kg 9.5
  • Greutate unitatea exterioara, kg 25