Aerotermă TROTEC TFC 16 E

Disponibilitatea: este
850 lei
- +

RADIATOR CU VENTILATOR CERAMIC TFC 16 E

Soluția de încălzire rapidă pentru temperaturi plăcute: o afacere curată completă

TFC 16 E
TFC 16 E
TFC 16 E

Radiator cu ventilator ceramic silențios și compact

Din când în când nu putem evita: o vară rece. Chiar și la mijlocul verii poate fi dezagreabil de frig. Spațiile de locuit se răcesc și, odată cu temperatura, și propria noastră bunăstare atinge fundul. Nici măcar căldura produsă de un sistem de încălzire centrală care funcționează pe tot parcursul iernii nu este întotdeauna suficientă. În astfel de cazuri, tânjim după o sursă de căldură fiabilă, care să ofere atmosfera potrivită pentru a ne face să ne simțim bine în living sau dormitoare. Norocoasa este persoana care a facut conform prevederilor sub forma unui radiator ventilator ceramic economic din seria TFC .

Încălzitorul ceramic compact TFC 16 E este ideal pentru utilizare ca soluție temporară de încălzire suplimentară pentru o perioadă de frig ocazională neprevăzută și perioada dintre anotimpuri. Odată ce temperaturile exterioare scad permanent, încălzitorul rapid plăcut și silențios radiază căldură plăcută și constantă pentru un confort suplimentar în casa ta.

În caz contrar, zonele neîncălzite, cum ar fi sera sau casa de vară, pot fi aduse la temperatura corectă cu viteza fulgerului folosind acest încălzitor ceramic. Două trepte de încălzire (1.200 W / 2.000 W) și un termostat reglabil continuu permit reglarea automată a temperaturii camerei. Rapid și direct.

Odată ce temperatura dorită a fost atinsă, dispozitivul de încălzire se oprește automat – atâta timp cât termostatul detectează o temperatură sub valoarea țintă. Odată ce se schimbă, încălzirea va relua.

În modul de ventilație, adică cu funcția de încălzire dezactivată, universalul furnizează o adiere proaspătă și obține un efect de răcire plăcut asupra pielii. Trecerea de la ventilație la cea de încălzire poate fi realizată doar printr-o rotire rapidă a mâinii în partea de sus a dispozitivului.

TFC 16 E
TFC 16 E
TFC 16 E

Căldură cu emisii zero

Curat, fara miros si recomandat in special persoanelor care sufera de alergii

La suprafața elementelor de încălzire ceramice nu se vor arde particule de praf sau păr de animale, prin urmare nu se creează mirosuri neplăcute – după cum se știe de la alte încălzitoare cu fire de încălzire. Aerul rămâne curat protejând astfel căile respiratorii sensibile ale persoanelor alergice sau ale copiilor mici.

Generare de căldură mobilă pentru a vă face să vă simțiți bine în deplasare

Un încălzitor cu ventilator pentru toate camerele

Încălzitorul rapid ușor și compact TFC 16 E poate fi utilizat instantaneu. Doar conectați cablul de alimentare, porniți dispozitivul și gata! În curând camera se va umple de o căldură plăcută. Datorită mânerului său de transport integrat, puteți transporta cu ușurință radiatorul în camera alăturată cu dvs.

Măsuri de siguranță de ultimă generație

Aplicare de două ori mai sigură și fiabilă în gospodăriile cu copii și animale

Încălzirea ceramică PTC modernă a TFC 16 E garantează o funcționare de lungă durată, eficientă din punct de vedere energetic, fără fire de încălzire arse și defecțiuni ulterioare. Protecția împotriva înclinării integrată în baza dispozitivului îndeplinește cele mai înalte standarde de siguranță și se asigură că încălzitorul ceramic este oprit imediat în cazul în care acesta este răsturnat din neatenție. Același lucru este valabil și pentru protecția împotriva supraîncălzirii, care oprește automat dispozitivul înainte de a putea face vreun rău.

Încălzire mai rapidă a aerului – o climă mai plăcută și plăcută

În comparație cu tehnologia convențională a serpentinelor de încălzire (B), timpii mai scurti de încălzire nu sunt singura caracteristică distinctivă a radiatoarelor Trotec cu elemente de încălzire ceramice PTC (A). Există, de asemenea, diferențe substanțiale legate de proces în comportamentul de răspuns al elementelor de încălzire.

Deși ambele dispozitive mențin temperatura țintă preselectată (portocaliu) într-o manieră similară prin intermediul controlului termostatului, adaptarea temperaturii respective are loc cu o viteză semnificativ redusă și cu abateri mai mari de la temperatura țintă dorită în cazul dispozitivelor cu fire de încălzire. Motivul pentru aceasta este comportamentul diferit de conductivitate a elementelor de încălzire: dacă curentul trece prin bobinele sau firele de încălzire, acestea vor păstra întotdeauna aceeași temperatură odată ce s-au încălzit. Pentru controlul temperaturii dorite a camerei, alimentarea cu energie este mai întâi întreruptă, determinând răcirea bobinei/firului, apoi reactivată de către termostat, astfel încât bobina/firul să se încălzească din nou complet înainte de a fi oprit din nou la atingerea setați temperatura țintă.

Acest „proces de pornire/oprire” determină fluctuații de temperatură mai mari decât în cazul elementelor de încălzire ceramice, deoarece materialul acestora din urmă asigură o autoreglare integrată a temperaturii. Cu cât PTC-urile devin mai fierbinți, cu atât rezistivitatea lor electrică este mai mare, ceea ce duce la un flux mai mic de curent prin elementul de încălzire și la o capacitate de încălzire redusă și, prin urmare, la fluctuații semnificativ mai mici de temperatură și mai puține procese de pornire și oprire în funcționarea controlată de termostat. . Din acest motiv, radiatoarele ceramice cu ventilator sunt capabile să creeze temperaturi mai uniforme în cameră pentru un climat interior plăcut.

Încălzire mai rapidă a aerului – o climă mai plăcută și plăcută

Încălzitorul cu ventilator ceramic TFC 16 E impresionează prin detalii orientate spre practică:

TFC 16 E – panou de control
Ușor de manevrat: TFC 16 E vine cu un termostat reglabil și 2 niveluri de încălzire (1.200 W / 2.000 W), precum și cu o treaptă de ventilator fără funcție de încălzire.
TFC 16 E – mâner de transport convenabil
Mânerul de transport convenabil permite un transport ușor al radiatorului TFC 16 E la orice loc de operare dorit.
TFC 16 E – oprire automată
Siguranță suplimentară: Pentru a fi în siguranță, TFC 16 E se va opri automat dacă este răsturnat accidental.
TFC 16 E – potrivit pentru persoanele care suferă de alergii
Nu vă faceți griji – încălzirea ceramică PTC a TFC 16 E nu arde nici praful, nici părul de animale, fără a lăsa mirosuri neplăcute.

Căldură confortabilă oriunde este nevoie...

TFC 16 E – folosit în seră sau casă de vacanță
Aplicat în seră, termoîncălzitorul ceramic TFC 16 E constituie o sursă de căldură binevenită și rapidă.
Dacă într-o zi ești surprins de frig, încălzitorul ceramic TFC 16 E aduce rapid căldură confortabilă în living și dormitoare.
Când încălzirea permanentă a atelierelor și caselor de vară este pur și simplu neeconomică, încălzitorul electric TFC 16 E umple golul și oferă căldură imediată oriunde este nevoie.
În timpul iernii, radiatoarele ceramice pot crea refugiul perfect de căldură și confort. Când pare imposibil ca casa ta să fie suficient de încălzită pentru a te bucura în continuare de zilele reci de iarnă, TFC 16 E asigură temperaturi foarte plăcute.