Dezumidificator de aer Inventor Comfort CF-ION-12L

Disponibilitatea: este
4 200 lei
- +

Dezumidificator de aer Inventor Comfort CF-ION-12L

Un sentiment de atmosferă curată, niveluri ideale de umiditate și economii de energie!

  • Bucurați-vă de o senzație absolută de prospețime datorită ionizatorului încorporat
  • Economisiți energie și bani cu funcția de dezumidificare inteligentă care selectează automat nivelul ideal de umiditate în funcție de temperatura camerei dvs.
  • Haina uscata si parfumata intr-un timp scurt
  • Mediu relaxant și plăcut fără sunete nedorite datorită nivelului scăzut de zgomot
  • Planificarea precisa a timpului de utilizare si evitarea functionarii inutile a unitatii

Prospețime, confort și economie de energie care fac diferența!

Seria de dezumidificatoare Comfort cu modelele disponibile de 10 & 12 litri a venit să dea senzația unei atmosfere perfect curate, plăcute și ideale fără urmă de umiditate. Creați condiții perfecte în spațiul dvs. datorită ionizatorului dezumidificatorului, care vă oferă o atmosferă curată și sănătoasă, fără murdărie, praf, mirosuri neplăcute și microorganisme. De asemenea, ai posibilitatea de a-ți usca hainele eficient și igienic cu funcția Uscare haine, în timp ce te bucuri de niveluri ideale de umiditate în spațiul tău, datorită funcției inteligente de dezumidificare, economisind energie și bani în același timp! În plus, atingeți nivelurile ideale de umiditate fără zgomote deranjante, datorită nivelului scăzut de zgomot al dispozitivului, în timp ce Timer-ul de 24 de ore de care dispune,

Ionizator

Asigurați-vă o atmosferă sănătoasă și curată în spațiul dvs. și bucurați-vă de o senzație absolută de prospețime ca atunci când vă aflați în natură, datorită ionizatorului încorporat! Modul în care ionizatorul neutralizează particulele dăunătoare din atmosferă are ca rezultat crearea unui mediu mai curat, mai sănătos și mai proaspăt, lipsit de poluanți, praf, mirosuri neplăcute și microorganisme. Vei fi surprins de diferenta vizibila in calitatea aerului din spatiul tau si vei descoperi noi niveluri de confort si relaxare!

Dezumidificare inteligentă

Economisiți bani și energie, datorită funcției inteligente de dezumidificare. Dezumidificatorul selectează automat nivelurile ideale de umiditate a încăperii în funcție de temperatura camerei, asigurând astfel un consum redus de energie și condiții excelente în spațiul dumneavoastră.

Uscarea hainelor

Uscați-vă hainele eficient și igienic cu funcția Uscător. Așezați suportul de uscare cu hainele într-o încăpere mică (cu ușa închisă) și activați programul de uscare a hainelor. Aerul produs sporeste senzatia de prospetime si asigura haine uscate si parfumate intr-un timp scurt, pastrand incaperea complet uscata.

Nivel scăzut de zgomot

Bucurați-vă de condiții ideale în spațiul dvs. datorită nivelului scăzut de zgomot al seriei de dezumidificatoare inventor. Nivelurile scăzute de zgomot creează un mediu relaxant și plăcut în spațiul tău, lipsit de sunete nedorite și bineînțeles de umiditate, ceea ce face ca alegerea seriei să fie soluție supremă, tehnologie avansată și rezultate impresionante fără zgomote enervante.

Cronometru 24 de ore

Dispozitivul are un cronometru de 24 de ore pentru a planifica cu precizie timpul de utilizare și pentru a evita funcționarea lui inutilă atunci când sunteți departe de casă pentru mai multe ore.

Specificații principale
Caracteristice
  • Suprafață, м² 25
  • Consumul de energie, W 175
  • Greutate, kg 12
  • Debit de aer, м³/h 118
  • Garanție 24 luni
  • Rezervor de apă, L 1.6
  • Dimensiuni 441x334x224
  • Capacitate de dezumidificare, L/24H 12