Încalzitor infraroșu Trotec IR 2010 S

Disponibilitatea: este
1 390 lei
- +

ÎNCĂLZITOR CU INFRAROȘU IR 2010 S

Căldură în infraroșu în trei trepte (max. 2.000 W) pentru montare pe perete sau trepied în exterior - cu telecomandă, afișaj LED și temporizator

IR 2010 S - dozator de caldura
IR 2010 S - Gastronomie
IR 2010 S - încălzitor cu infraroșu

Aspect modern și căldură pentru zonele exterioare acoperite

Ce poate fi mai frumos decât să petreci momente confortabile și calde pe terasa sau balconul însorit. Pentru ca tu și oaspeții tăi să te poți bucura de acest lux în aer liber chiar și în zilele răcoroase și chiar și în iarna înghețată, încălzitorul radiant cu infraroșu IR 2010 S oferă căldură liniștitoare bazată pe principiul natural al soarelui.

Temperaturi de vară în fiecare anotimp

Fie ca sursă de căldură pentru zonele private de locuit, pentru a folosi terase acoperite, balcoane sau loggii ca spațiu de locuit extins pe tot parcursul anului, pentru târguri sau evenimente în aer liber sau pentru gastronomie în aer liber cu venituri mari în sezonul de iarnă - IR 2010 este impresionant atât prin aspectul său cât și prin capacitatea sa de încălzire S combină aspectul modern cu căldura puternică. Încălzitorul radiant ultra-plat impresionează la prima vedere prin designul său modern și liniar. Culoarea neagră mat oferă încălzitorului cu infraroșu o eleganță rece, în timp ce căldura directă selectabilă în trei trepte încălzește în mod corespunzător zonele acoperite exterioare de până la 8 - 14 metri pătrați. Cele mai bune condiții pentru oaze de bine în aer liber, independente de temperatură. Ideal pentru mesele de familie împreună pe terasa casei,

Poate fi folosit ca încălzitor pe picioare sau pe perete

Încălzitorul cu infraroșu este la fel de flexibil în modul în care este atașat ca și în posibilele aplicații. Ca încălzitor de perete, IR 2010 S furnizează zone de relaxare și mese de bar cu căldură țintită. Pentru o instalare simplă, în pachetul de livrare este inclus un suport care poate fi rotit cu 45°, împreună cu șuruburi și dibluri. Încălzitorul radiant, care este echipat cu un cablu de alimentare cu lungimea de 1,80 m, poate fi atașat și la trepiede pentru a extinde și mai mult domeniul de utilizare.

Căldura și starea de bine la apăsarea unui buton

Tubul cu infraroșu de carbon de înaltă calitate al încălzitorului radiant lung de 735 mm radiază o căldură plăcut vizibilă pe piele imediat după pornire, fără nicio fază de încălzire și chiar înainte ca elementul de încălzire să devină roșu. O altă caracteristică a tuburilor de carbon este durata de viață lungă, deoarece pot funcționa peste 10.000 de ore. Pentru a regla intensitatea căldurii, IR 2010 S are trei niveluri de încălzire cu până la 2.000 de wați, care pot fi comutate folosind panoul de control integrat sau telecomanda furnizată. Nivelul de putere setat (P1: 650 W / P2: 1.350 W / P3: 2.000 W) poate fi văzut clar pe afișajul LED.

Bucurați-vă de aer curat – încălzitorul cu infraroșu IR 2010 S este soluția atractivă din punct de vedere economic pentru a face zonele exterioare acoperite să poată fi utilizate pe tot parcursul anului.

Temperaturi calde făcute previzibile

IR 2010 S are un cronometru practic de 24 de ore pentru programarea cu economie de energie a unui timp de funcționare predefinit. Odată setat, încălzitorul radiant se oprește complet automat după un număr specificat de ore (1-24 de ore). Acest lucru reduce costurile de operare inutile și, în special, simplifică utilizarea în aplicații comerciale. Un alt avantaj pentru utilizarea profesională este carcasa din aluminiu de design cu protecție IP34, care protejează în mod fiabil tehnologia dispozitivului a încălzitorului cu infraroșu robust de stropirea cu apă.

Căldura în infraroșu: La fel de plăcută și naturală ca soarele

Radiatorul infrarosu IR 2010 S isi incalzeste direct imprejurimile conform principiului natural al soarelui. Spre deosebire de dispozitivele cu fire de încălzire, razele infraroșii de la elementul de încălzire cu carbon al IR 2010 S nu încălzesc aerul din jur, ci doar suprafețele și oamenii pe care le lovesc. Obiectele iluminate (de exemplu, mobilier, pereți și tavane) absorb căldura și o stochează, doar pentru a o elibera treptat din nou. Astfel, obiectele servesc ca stocare suplimentară de energie și căldură – chiar și atunci când dispozitivul este oprit, ceea ce crește și mai mult eficiența radiatorului cu infraroșu IR 2010 S. Radiația termică creează o senzație plăcută de soare cald pe piele vara.

Toată lumea experimentează temperaturile diferit. Percepția noastră individuală a căldurii este influențată, de ex. B. prin distanţa până la sursa de căldură. Cu cât distanța până la încălzitorul radiant este mai mică, cu atât zona iluminată este mai mică - cu atât distanța până la calorifer este mai mare, cu atât zona iluminată este mai mare. Încălzitorul cu infraroșu IR 2010 S de 2.000 de wați este recomandat pentru zonele exterioare acoperite de aproximativ 8 m² până la 14 m². Vă rugăm să vă asigurați că zona de încălzit este protejată de vânt, altfel efectul de căldură poate fi neutralizat de fluxul de aer.

La fel de curat ca natura – fără emisii deranjante

În special, persoanele care suferă de alergii și persoanele cu căi respiratorii sensibile vor simți beneficiile încălzitorului cu infraroșu și nu vor mai dori să rămână fără el. Spre deosebire de încălzitoarele electrice, căldura instantanee curată și fără condens este generată fără a ridica praf, zgomote enervante și mirosuri neplăcute.

Caracteristici speciale ale IR 2010 S

IR 2010 S - caracteristici
Încălzitorul radiant cu infraroșu IR 2010 S modern oferă o căldură țintă, fără nici un timp de încălzire - pentru încălzirea simplă a meselor în mesele în aer liber sau pentru momente confortabile pe balcon sau pe terasă acasă.
IR 2010 S - 3 trepte de incalzire
Încălzitorul cu infraroșu elegant are 3 niveluri de încălzire - de la 650 de wați la o putere puternică de 2.000 de wați. Afișajul LED ușor de citit vă informează despre nivelul setat în prezent. Pentru programarea cu economie de energie, IR 2010 S are un temporizator de 24 de ore pentru oprire automată.
IR 2010 S - Afișaj LED și funcție de cronometru
Încălzitorul cu infraroșu elegant are 3 niveluri de încălzire - de la 650 de wați la o putere puternică de 2.000 de wați. Afișajul LED ușor de citit vă informează despre nivelul setat în prezent. Pentru programarea cu economie de energie, IR 2010 S are un temporizator de 24 de ore pentru oprire automată.
IR 2010 S - Suport pivotant la 45°
Suportul de perete care se rotește infinit s-a priceput. Un unghi de înclinare care poate fi reglat cu 45° permite încălzitorului radiant să fie aliniat cu precizie pentru a radia căldura într-o manieră țintită.
IR 2010 S - clasa de protectie IP34
Carcasa din aluminiu de înaltă calitate în negru mat elegant este protejată împotriva stropilor de apă și a pătrunderii corpurilor străine conform clasei de protecție IP34.
IR 2010 S - dimensiunea camerei
Elementul de încălzire din carbon de înaltă calitate și durabil asigură suprafețe acoperite exterioare de 8 până la 14 m² la o distanță de până la 3 metri cu căldură instantanee și fără timpi lungi de încălzire.
IR 2010 S - încălzitor în picioare
Ca încălzitor de perete, IR 2010 S furnizează zone de relaxare și mese de bar cu căldură țintită. Încălzitorul radiant poate fi, de asemenea, atașat la trepiede pentru a extinde și mai mult raza de utilizare.
IR 2010 S - încălzitor de perete
Ca încălzitor de perete, IR 2010 S furnizează zone de relaxare și mese de bar cu căldură țintită. Încălzitorul radiant poate fi, de asemenea, atașat la trepiede pentru a extinde și mai mult raza de utilizare.
IR 2010 S - Accesorii
Pentru o instalare simplă, în pachetul de livrare este inclus un suport care poate fi rotit cu 45°, împreună cu șuruburi și dibluri. Datorită unghiului de înclinare reglabil, încălzitorul radiant poate fi poziționat cu precizie.
IR 2010 S - telecomanda
Datorită telecomenzii IR la îndemână, puteți seta, de asemenea, încălzitorul cu infraroșu cu halogen pentru a se potrivi nevoilor dvs. din confortul propriului scaun.

Căldură confortabilă acolo unde este nevoie...

IR 2010 S - Terasa
Fii independent de temperaturile răcoroase de afară și bucură-te de „timpul de afară” sănătos pe balcon sau terasă pe tot parcursul anului. IR 2010 S asigură temperaturi de vară 365 de zile pe an pentru momente de bunăstare și relaxare.
IR 2010 S - Cafenea
Cu IR 2010 S, cateringul în aer liber a fost extins. Fie într-o cafenea sau într-un restaurant - căldura plăcută a radiatorului cu infraroșu îi face pe clienți să dorească să stea mai mult timp la masă. O creștere vizibilă a vânzărilor în comerțul alimentar.
Specificații principale