Convector TROTEC TCH 23 E

Disponibilitatea: este
1 330 lei
- +

CONVECTOR TCH 23 E

Căldură în două trepte de 2.000 W cu ventilator turbo, control cu termostat de putere redusă și funcționare ușor de utilizat

TCH 23 E - O căldură plăcută acasă
TCH 23 E-Turbo
TCH 23 E - Echipamente

Căldura care economisește energie în cea mai frumoasă formă

Încălzitorul mobil cu panouri TCH 23 E aduce căldură eficientă din punct de vedere energetic și design contemporan în încăperi și zone de lucru care sunt rar utilizate sau nu sunt conectate la sistemul de încălzire centrală. Convectorul atrăgător din punct de vedere vizual impresionează cu un design modern al produsului, forme clare și ușurință în utilizare. Porniți, setați temperatura și bucurați-vă imediat de căldură plăcută de convecție. Un control inteligent automat al căldurii reglează temperatura camerei în mod complet automat și astfel reduce consumul de energie la minimum.

Control integrat al costurilor: control inteligent al termostatului

Un element de încălzire în două trepte cu o putere de încălzire selectabilă de 1.000 sau 2.000 de wați permite încălzirea rapidă a încăperilor de până la 24 m² sau 60 m³ – de exemplu ca încălzitor suplimentar în camere de zi sau dormitoare sau ca încălzitor rapid pentru încălzire camere de hobby, seră, ateliere, garaje și mai multe încăperi de subsol. 

Controlul termostatului integrat, cu ajutorul căruia temperatura interioară este reglată automat la valoarea țintă dorită, este la fel de practic, pe atât de economisitor de energie. Nivelul de temperatură dorit este presetat în mod convenabil și continuu printr-un termostat rotativ atașat lateral. Senzorii de temperatură inteligenți monitorizează în mod continuu temperatura camerei și ajustează puterea de încălzire la temperatura dorită în consecință. Când temperatura țintă este atinsă, elementul de încălzire alimentat electric se oprește până când camera trebuie reîncălzită. Acest lucru economisește costurile cu energia electrică și face ca utilizarea încălzitorului să fie plăcut economică - în ciuda creșterii costurilor cu energia.

Turbo rapid la temperaturi plăcute de senzație

In zilele reci vrei sa te incalzesti cat mai repede. Prin urmare, convectorul TCH 23 E are un ventilator turbo comutabil în ambele niveluri de încălzire pentru circulația accelerată a aerului și distribuția aerului cald.

TCH 23 E - ciclu de căldură
TCH 23 E - circuit de încălzire cu turboventilator suplimentar
TCH 23 E - Creșterea căldurii
TCH 23 E - baie

Temperatură plăcută a camerei – simplu și necomplicat

Ca toate convectoarele din seria TCH‑ETCH 23 E funcționează, de asemenea, cu efectul de căldură uniformă prin convecție. Aerul din cameră este încălzit în dispozitiv prin fire încălzite electric și, în consecință, se ridică sub formă de aer cald, creând o aspirație naturală care atrage aerul rece din cameră în dispozitiv. Acest lucru creează o circulație constantă a aerului cald în întreaga cameră, curgând în toate colțurile. Căldura se răspândește uniform peste tot, supraîncălzirea sau subîncălzirea zonelor individuale este astfel prevenită în mod optim. Imediat ce este atins gradul de căldură prestabilit, dispozitivul se oprește și pornește din nou numai atunci când încăperea trebuie reîncălzită pentru a atinge din nou valoarea țintă. Rezultatul este o căldură care umple încăperea – care este 100% curată, fără condens și fără miros datorită elementului de încălzire electric.

Oriunde este nevoie de căldură curată – convectorul TCH 23 E asigură încălzirea rapidă a camerelor individuale, de exemplu atunci când sistemul principal de încălzire se defectează sau ca sursă suplimentară de căldură.

Caldura curata si buna pentru:

  • camere de zi
  • dormitor
  • Studiază la biroul de acasă
  • conservatoare
  • camere de hobby
  • case de vacanta
  • ateliere
  • garaje
  • camere de la subsol

Disponibil în două versiuni - cu și fără turbo ventilator

Există motive întemeiate pentru sau împotriva utilizării unui convector cu un ventilator turbo. Dacă o cameră trebuie încălzită în cel mai scurt timp posibil, vă recomandăm TCH 23 E cu un turboventilator integrat, astfel încât căldura să se răspândească în încăpere cât mai repede posibil. Cu toate acestea, chiar și cel mai silentios ventilator produce un zgomot minim de funcționare, care poate fi perceput ca enervant în dormitor. În acest caz, TCH 21 E fără turboventilator este cea mai bună alegere.


suflante turbonivelurile de încălzireMarimea recomandata a incaperii
TCH 21 E-800W / 1.200W / 2.000W24 m² sau 60 m³
TCH 23 EX1.000 W / 2.000 W + Turbo24 m² sau 60 m³

TCH 23 E – Caracteristici speciale

TCH 23 E - dimensiuni
Economisește spațiu și lasă spațiu pentru a te simți bine: în ciuda puterii termice care umple încăperea, convectorul compact TCH 23 E se caracterizează printr-o amprentă plăcută la sol.
TCH 23 E - Două trepte de încălzire, turboventilator și termostat
Două niveluri de încălzire reglabile: 1.000 și 2.000 de wați. inclusiv activarea ventilatorului turbo. Termostat reglabil infinit - datorită funcționării automate controlate de termostat, dispozitivul pornește și se oprește automat pentru a menține temperatura.
TCH 23 E - Două trepte de încălzire, turboventilator și termostat
Două niveluri de încălzire reglabile: 1.000 și 2.000 de wați. inclusiv activarea ventilatorului turbo. Termostat reglabil infinit - datorită funcționării automate controlate de termostat, dispozitivul pornește și se oprește automat pentru a menține temperatura.
TCH 23 E - dimensiunea camerei
Gata de utilizare zi și noapte: dacă ziua de lucru pur și simplu nu vrea să se termine, dar încălzirea din birou a trecut deja în modul de noapte, TCH 23 E continuă să asigure în mod fiabil temperaturi de lucru productive în încăperi de până la 24 m².
TCH 23 E - Proprietăți
Cu două niveluri de încălzire (1.000 W / 2.000 W), un ventilator turbo comutabil pentru ambele niveluri de încălzire, un control automat al termostat și opțiunea de utilizare ca monitor de îngheț, convectorul puternic oferă căldură confortabilă cu zgomot redus și flexibilitate ridicată.
TCH 23 E - comutator basculant / protectie la supraincalzire
Pentru o dublă siguranță în timpul funcționării, TCH 23 E are protecție împotriva supraîncălzirii și înclinării. Dacă convectorul este răsturnat accidental sau se încinge prea mult din cauza îmbrăcămintei care sunt îndepărtate cu neatenție, încălzitorul se oprește automat.
TCH 23 E - Căldură uniformă de convecție
Un adevărat cățărător: căldura uniformă prin convecție de la elementul de încălzire electric se ridică prin orificiul modern de evacuare a aerului și este distribuită rapid în întreaga cameră.
TCH 23 E - mâner încastrat
Totul sub control: mânerele elegante încastrate fac ca poziționarea sau depozitarea dispozitivului să fie o joacă de copil. Convectorul ușor poate fi transportat dintr-o cameră în cameră în cel mai scurt timp sau depozitat într-un dulap.
TCH 23 E - Picioare mari reglabile
Picioare mari reglabile pentru un suport sigur, gata pentru asamblare incluse în pachetul de livrare

Căldură curată și bună în spațiile de locuit sau de birou

TCH 23 E—Sediu
Muncă în formă și productivă la birou sau acasă. Frigul la locul de muncă pune în pericol sănătatea și productivitatea. Ca „stand-by” în orice moment, TCH 23 E creează temperaturi de lucru plăcute atunci când încălzirea principală a eșuat sau temperaturile exterioare sunt neașteptat de reci. Un angajat de încredere pentru toate cazurile.
TCH 23 E - casa de vacanta
Când e frig afară, îți dorești un singur lucru în oaza de bine de acasă: căldură! Fie în casa de vacanță, în dormitor sau în camera de zi, în seră sau în camera de oaspeți - TCH 23 E oferă o căldură confortabilă pentru momente confortabile.
Specificații principale