Convector TROTEC TCH 21 E

Disponibilitatea: este
1 110 lei
- +

Convector TCH 21 E

Căldură în trei trepte de 2.000 W cu control termostat de putere redusă și funcționare ușor de utilizat

TCH 21 E - O căldură plăcută acasă
TCH 21 E - Utilizare mobilă
TCH 21 E - Echipamente

Temperaturi calde confortabile în cea mai frumoasă formă a lor

Radiatorul cu panou mobil TCH 21 E oferă căldură rapidă și un design prietenos cu spațiul de locuit în zonele de locuit și de lucru care sunt utilizate doar temporar sau nu sunt conectate la sursa de încălzire centrală. Convectorul atrăgător din punct de vedere vizual, cu designul său modern de produs, formele clare și ușurința de utilizare, iese în evidență de monotonia convectoarelor convenționale.

Pur și simplu porniți, setați temperatura dorită și bucurați-vă aproape imediat de căldura prin convecție care umple încăperea. Practic: Un control inteligent automat al încălzirii reglează temperatura camerei în mod complet automat și reduce consumul de energie al convectorului la minimum.

Control integrat al costurilor: control termostat cu economie de energie

Un element de încălzire în trei trepte, cu o putere de încălzire selectabilă de 800, 1.200 și 2.000 de wați, permite încălzirea cu ușurință a încăperilor cu o dimensiune de până la 24 m² sau 60 m³ - de exemplu ca sursă suplimentară de căldură în camere de zi sau dormitoare sau ca încălzitor rapid pentru încălzirea serelor, atelierelor și camerelor de hobby, garaje și subsoluri.

O garanție pentru costuri reduse de consum este controlul termostatului integrat, cu ajutorul căruia temperatura camerei este reglată automat la valoarea individuală de confort. În primul rând, nivelul dorit de temperatură este presetat în mod convenabil și fără trepte printr-un termostat rotativ atașat lateral. După aceea, senzorii inteligenți de temperatură monitorizează în mod continuu temperatura camerei și ajustează puterea de încălzire la temperatura dorită în consecință. Dacă temperatura țintă este atinsă, elementul de încălzire acționat electric se oprește până când camera trebuie reîncălzită. Acest lucru economisește costurile cu energia electrică și face ca utilizarea încălzitorului să fie plăcut economică - în ciuda creșterii costurilor cu energia.

TCH 21 E - ciclu de căldură
TCH 21 E - Creșterea căldurii
TCH 21 E - baie

Temperatură plăcută a camerei – simplu și necomplicat

Ca toate convectoarele din seria TCH‑ETCH 21 E funcționează și cu efectul de căldură uniformă prin convecție. Aerul din cameră este încălzit în dispozitiv prin fire încălzite electric și, în consecință, se ridică sub formă de aer cald, creând o aspirație naturală care atrage aerul rece din cameră în dispozitiv. Acest lucru creează o circulație constantă a aerului cald în întreaga cameră, curgând în toate colțurile. Căldura se răspândește uniform peste tot, supraîncălzirea sau subîncălzirea zonelor individuale este astfel prevenită în mod optim. Imediat ce este atins gradul de căldură prestabilit, dispozitivul se oprește și pornește din nou numai atunci când încăperea trebuie reîncălzită pentru a atinge din nou valoarea țintă. Rezultatul este o căldură care umple încăperea – care este 100% curată, fără condens și fără miros datorită elementului de încălzire electric.

Oriunde este nevoie de căldură curată – convectorul TCH 21 E asigură încălzirea rapidă a camerelor individuale, de exemplu atunci când sistemul principal de încălzire se defectează sau ca sursă suplimentară de căldură.

Caldura curata si buna pentru:

  • camere de zi
  • dormitor
  • conservatoare
  • ateliere
  • Studiază la biroul de acasă
  • camere de hobby
  • Garaje
  • case de vacanta
  • camere de la subsol

Disponibil în două versiuni - cu și fără turbo ventilator

Există motive întemeiate pentru sau împotriva utilizării unui convector cu un ventilator turbo. Dacă convectorul urmează să fie folosit în dormitor, TCH 21 E fără ventilator și zgomot este cea mai bună alegere. Dacă o cameră trebuie încălzită în cel mai scurt timp posibil, vă recomandăm TCH 23 E cu putere termică identică și un ventilator turbo suplimentar, astfel încât căldura să se răspândească prin încăpere cât mai repede posibil.


suflante turbo.  nivelurile de încălzireMarimea recomandata a incaperii
TCH 21 E   -   800 W / 1.200 W / 2.000 W    24 m² sau 60 m³
TCH 23 EX1.000 W / 2.000 W + Turbo24 m² sau 60 m³

TCH 21 E – Caracteristici speciale

TCH 21 E - Dimensiuni
Economisește spațiu și lasă spațiu pentru a te simți bine: în ciuda puterii termice care umple încăperea, convectorul compact TCH 21 E se caracterizează printr-o amprentă plăcută la sol.
TCH 21 E - Trei trepte de încălzire și termostat
Trei niveluri de încălzire reglabile: 800, 1.200 și 2.000 wați. Termostat reglabil infinit - datorită funcționării automate controlate de termostat, dispozitivul pornește și se oprește automat pentru a menține temperatura.
TCH 21 E - dimensiunea camerei
Gata de utilizare zi și noapte: dacă ziua de lucru nu vrea să se termine, dar încălzirea de la birou a trecut deja în modul de noapte, TCH 21 E continuă să asigure în mod fiabil temperaturi de lucru productive în încăperi de până la 24 m².
TCH 21 E - Proprietăți
Cu trei niveluri de încălzire (800 / 1.200 W / 2.000 W), un control automat al termostatului și opțiunea de utilizare ca protecție împotriva înghețului, convectorul puternic oferă căldură confortabilă cu zgomot redus și flexibilitate ridicată.
TCH 21 E - comutator basculant / protectie la supraincalzire
Pentru o dublă siguranță în timpul funcționării, TCH 21 E are protecție împotriva supraîncălzirii și înclinării. Dacă convectorul este răsturnat accidental sau se încinge prea mult din cauza îmbrăcămintei care sunt îndepărtate cu neatenție, încălzitorul se oprește automat.
TCH 21 E - Căldură uniformă de convecție
Un adevărat cățărător: căldura uniformă prin convecție de la elementul de încălzire electric se ridică prin orificiul modern de evacuare a aerului și este distribuită rapid în întreaga cameră.
TCH 21 E - Griffmulde
Totul sub control: mânerele elegante încastrate fac ca poziționarea sau depozitarea dispozitivului să fie o joacă de copil. Convectorul ușor poate fi transportat dintr-o cameră în cameră în cel mai scurt timp sau depozitat într-un dulap.
TCH 21 E - Picioare mari reglabile
Picioare mari reglabile pentru un suport sigur, gata pentru asamblare incluse în pachetul de livrare

Căldură curată și bună în spațiile de locuit sau de birou

TCH 21 E—Sediu
Muncă în formă și productivă la birou sau acasă. Frigul la locul de muncă pune în pericol sănătatea și productivitatea. Fiind un „stand-by” mereu gata, TCH 21 E creează temperaturi de lucru plăcute atunci când încălzirea principală a eșuat sau temperaturile exterioare sunt neașteptat de reci. Un angajat de încredere pentru toate cazurile.
TCH 21 E - casa de vacanta
Când e frig afară, îți dorești un singur lucru în oaza de bine de acasă: căldură! Fie în casa de vacanță, în dormitor sau sufragerie, în seră sau în camera de oaspeți - TCH 21 E oferă căldură confortabilă pentru momente confortabile.
Specificații principale