- 31%
cumpără Convector Electrolux ECH/RI-1800 EU în Chișinău
cumpără Convector Electrolux ECH/RI-1800 EU în Chișinău
cumpără Convector Electrolux ECH/RI-1800 EU în Chișinău

Convector Electrolux ECH/RI-1800 EU

Disponibilitatea: este
3 199 lei
2 199 lei
- +

Convector Electrolux ECH/RI-1800 EU

Convectorul electric Electrolux ECH / RI-1800 EU din noua generație a seriei Digital Inverter este o tehnologie avansată de încălzire care va încălzi rapid și eficient aerul din interiorul încăperii. Acest convector este o garanție a eficienței și fiabilității.

Convectorul din seria ECH/RI-1800 EU este echipat cu un element de încălzire compact cu o zonă de transfer termic Hedgehog mărită. Chiar și în ciuda formei compacte, încălzește camera cu 20% mai repede decât omologii săi.

Elementul de încălzire monolitic conține un filament de nicrom cu umplutură dielectrică, care se află într-o carcasă solidă din aluminiu cu aripioare și este complet lipsită de deficiențe.
Designul elementului de încălzire va minimiza pierderile intermediare de căldură și va reduce și mai mult temperatura de pe suprafața aripioarelor în comparație cu elementele de încălzire.

Durata de viață a elementului de încălzire HEDGEHOG este de cel puțin 25 de ani, ceea ce indică o fiabilitate ridicată și o raritate printre alți analogi ai convectoarelor electrice.

Noua formă aerodinamică a carenei îmbunătățește fluxul convectiv direcțional. Această soluție a făcut posibilă creșterea zonei de transfer de căldură. Elementul de încălzire al noii generații are o structură monolitică. Tehnologia patentată de invertor, de care dispune seria de convectoare Electrolux Digital Inverter, vorbește despre fiabilitatea ridicată a acestui model.
Circuitul inovator de alimentare cu energie al dispozitivului modifică fără probleme puterea elementului de încălzire în funcție de diferența dintre temperatura reală și cea setată din cameră. Dacă este necesar, convectorul aduce rapid temperatura la temperatura setată de utilizator, iar după aceea lucrează doar pentru menținerea acesteia, reducând consumul de energie. Priza de aer HD are o suprafață mărită pentru admisia și încălzirea aerului de intrare. Funcționarea neîntreruptă este asigurată de sistemul de protecție termică încorporat, care elimină posibilitatea supraîncălzirii, oprind convectorul când se atinge temperatura maximă admisă de funcționare.

Fiabilitatea ridicată a dispozitivelor este obținută nu numai prin utilizarea tehnologiilor avansate, ci și prin utilizarea componentelor de înaltă calitate care au trecut 100% control în mai multe etape în toate etapele producției în condiții de laborator și fabrică.

Clasa de protecție a dispozitivului IP24. Aceasta înseamnă că obiectele mici și stropii de apă nu vor intra în carcasă, iar dispozitivul poate fi instalat în încăperi cu un nivel ridicat de umiditate.

Noile tehnologii fac ca dispozitivele să fie absolut sigure chiar și pentru copii.

Specificații Convector electric Electrolux ECH/RI-1800 EU

Putere1.8 kW
Suprafața maximă de încălzire18 м²
Tip controlelectronic 
Montarede podea , de perete 
Reglarea puteriida
Inverterda
Displayda
Clasa rezistența la apaIP24 
Protecție la supraîncălzireda
Culoarealb 
Dimensiuni (ÎxLxA)400x640x90 mm
Greutate4.5 kg
Roți in setda
Garanție24 luni
ProducătorElectrolux 
Specificații principale