Dezumificator de aer Star-Light DHO-1625W

Disponibilitatea: nu
3 449 lei

Dezumidificator Star-Light DHO-1625W


Umiditatea ridicată în casă poate fi o adevărată pacoste, așa că pentru a ține situația sub control, ai nevoie de un dezumidificator de uz casnic bun, iar o opțiune care poate fi utilă pentru nevoile tale este   Star-Light DHO-1625W. Vă invit să continuați să răsfoiți materialul pe care l-am pregătit, unde vă vom prezenta cele mai utile informații pe care trebuie să le cunoașteți.

Dezumidificatorul Star-Light DHO-1625W   este un dezumidificator Star-Light din 2019 care poate fi folosit pentru a îndepărta umezeala din spațiile închise. Acesta este un model portabil care poate fi folosit în mai multe încăperi. În partea de sus se află un panou digital cu un ecran LED care permite utilizatorului să pornească dispozitivul, precum și alte butoane care vă permit să reglați viteza de ventilație, să reglați umiditatea, să activați funcția de cronometru, o funcție de noapte care oferă o mod mai silențios pentru dispozitiv. Display-ul arata si nivelul de umiditate relativa a aerului, precum si nivelul de umiditate care trebuie atins. In plus, panoul digital este dotat si cu un LED care arata nivelul condensului din rezervor.

Funcția de cronometru vă permite să programați dispozitivul să funcționeze până la 24 de ore. Funcția de auto-reboot vă permite să vă reluați automat activitățile după o întrerupere de curent, ținând cont de ultimele setări efectuate. Funcția de blocare pentru copii vă permite să blocați panoul de control pentru ca cei mici să nu interfereze cu dispozitivul. În plus, aparatul se va opri automat când rezervorul de apă este plin.

Star-Light DHO-1625W   este echipat si cu indicatoare LED colorate care indica nivelul de umiditate din incapere. Culoarea portocalie indică nivelul de umiditate sub 50%, culoarea verde indică faptul că umiditatea este în parametrii optimi, de exemplu. între 50-70% și roșu indică o valoare ridicată peste 70%.

O altă caracteristică extrem de utilă este uscarea rufelor, care s-a dovedit a fi foarte utilă celor care nu au uscător electric, iar uscarea rufelor în sezonul rece devine o corvoadă.

Aparatul funcționează după următorul principiu: aerul umed este aspirat cu ajutorul unui ventilator încorporat în dispozitiv și trece printr-un radiator cu aripioare de temperatură scăzută. Agentul frigorific de joasă temperatură care curge prin serpentina răcitorului radiatorului răcește radiatorul, care la rândul său răcește aerul care trece în afara radiatorului, provocând fenomenul de condensare, iar umiditatea conținută în aer se va condensa pe elemente foarte reci și va fi colectată într-un rezervor special. Ulterior, aerul de ieșire va avea o temperatură cu 1-2 grade Celsius mai mare.

Când trebuie să utilizați aparatul în încăperi cu o temperatură mai scăzută, o funcție foarte importantă este dezghețarea automată, care previne funcționarea defectuoasă a aparatului. Astfel, gheața acumulată pe aripioarele radiatorului se va topi, iar dispozitivul poate funcționa în siguranță. De asemenea, puteți utiliza dezumidificatorul în zone nesupravegheate, caz în care puteți conecta un furtun extern de 1/2" pentru a îndepărta condensul direct din scurgere.

Rezervorul în care este colectat condensul are o capacitate destul de mare - 6,5 litri. Trebuie dezinfectat periodic cu apa fierbinte pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor care se pot inmulti foarte usor intr-un mediu umed.

Recenzie Star-Light DHO-1625W

Star-Light DHO-1625W are  o capacitate de dezumidificare la 30 de grade Celsius si 80%/24h 16 litri pe zi fara higrostat, avand capacitatea de a normaliza umiditatea unei incaperi de pana la 30 de metri patrati. Capacitatea de dezumidificare la 27 de grade Celsius si 80%/24 ore cu un umidistat treptat de 5% este de 12 litri pe zi. Debitul de aer ventilat poate ajunge la 180 m3/h, astfel încât aerul dintr-o încăpere cu o suprafață de 30 de metri pătrați și o înălțime standard de 2,5 metri va trece prin dispozitiv de 10 ori în timpul zilei. Se recomandă utilizarea dezumidificatorului în încăperi cu o temperatură de 5 până la 35 de grade Celsius, cu un interval de funcționare într-o încăpere cu umiditate de 30-80% ur.

În ceea ce privește eficiența energetică, dispozitivul aparține clasei A, cu un consum de până la 260 W/h. Datorită senzorului de higrostat reglabil, acesta va putea monitoriza constant nivelul de umiditate din aer. Depășirea valorii setate poate face ca aparatul să pornească automat, iar de îndată ce umiditatea dorită este atinsă, aparatul se va opri automat.

Sistemul de filtrare este echipat cu un prefiltru si un filtru de praf pentru a asigura cea mai buna calitate a aerului. Este ideal pentru persoanele cu probleme respiratorii.

Agentul frigorific R290 folosit apartine grupului de agenti frigorifici care functioneaza la presiuni si temperaturi ridicate fara a fi nevoie de un compresor de capacitate mare. Dupa achizitionarea aparatului, porniti-l dupa maxim 24 de ore astfel incat agentul frigorific sa se acumuleze de la circuit la compresor. Nerespectarea acestui lucru poate duce la deteriorarea compresorului din cauza agentului frigorific insuficient, caz în care producătorul nu va oferi o garanție.

Astfel,   Star-Light DHO-1625W   este o opțiune bună de dezumidificator de casă care reușește să îndepărteze rapid umezeala din locuință, prevenind sau combătând orice inconvenient precum mucegaiul din casă. Este un aparat usor de folosit, poate monitoriza constant nivelul de umiditate a aerului si este cea mai buna solutie pentru un apartament, se poate muta cu usurinta dintr-un loc in altul. Raportul pret/calitate este bun.

Specificații principale
  • Producator Star-Light
Caracteristice
  • Suprafață, м² 30
  • Consumul de energie, W 240
  • Greutate, kg 14.5
  • Debit de aer, м³/h 180
  • Garanție 24 luni
  • Rezervor de apă, L 6.5
  • Dimensiuni 571x336x236
  • Capacitate de dezumidificare, L/24H 16