Dezumificator de aer Star-Light DHO-2037W

Disponibilitatea: este
4 499 lei
- +

Dezumidificator Star-Light DHO-2037W 

Star-Light DHO-2037W   este un dezumidificator de casă interesant care face față cu succes încăperilor mari și poate fi o alternativă demnă. Daca aceasta este o solutie eficienta pentru casa ta, ramane de aflat in materialul pregatit de noi.

Dezumidificatorul Star-Light DHO-2037W   este un model potrivit pentru suprafețe de până la 40 mp.

Aparatul este echipat cu un indicator luminos în trei culori, ceea ce facilitează determinarea calității aerului din casă. Este echipat cu un sistem de oprire automată atunci când rezervorul de condens este umplut cu apă, ceea ce previne incidentele nedorite. Funcția de cronometru vă permite, de asemenea, să programați activitatea dispozitivului.

Pentru cei care găsesc uscarea rufelor, mai ales în sezonul rece, o adevărată provocare, ei bine, acest aparat are o soluție pentru asta. Utilizați funcția de uscare a rufelor pentru a vă ușura viața.

Pentru situațiile în care aparatul va funcționa în încăperi cu o temperatură mai scăzută, este prevăzută și o funcție de dezghețare automată. În plus, pentru ca copiii să nu aibă posibilitatea de a ajusta setările făcute mai devreme, există și o funcție „Child Lock”.

Aparatul poate fi folosit in mai multe incaperi, iar pentru usurinta transportului este echipat cu maner ergonomic si role speciale de transport. Dimensiunile aparatului sunt de 24 cm lungime, 34,4 cm latime si 57 cm inaltime cu o greutate de 15,5 kg.

Astfel,   dezumidificatorul Star-Light DHO-2037W   poate fi o soluție eficientă pentru combaterea excesului de umiditate din casă, care duce inevitabil la apariția mucegaiului, precum și la probleme de sănătate pentru membrii familiei. Cumpărătorii sunt foarte mulțumiți de alegerea făcută și spun că dispozitivul funcționează foarte bine și a fost o mare surpriză când au aflat câtă apă pot obține într-un timp destul de scurt. L-au ales și pentru funcția de uscare a rufelor pentru că majoritatea nu aveau un spațiu dedicat pentru aceasta și trebuiau să-și usuce hainele în casă. Acest lucru, desigur, determină creșterea umidității în casă, provocând adevărate neplăceri. Prin urmare, recomand în continuare dispozitivul și luați în considerare  raport calitate pret foarte bun.


CARACTERISTICI GENERALE

Este folosit pentrudezumidificare
Recomandat pentru camere de până la40 m²
Capacitate rezervor de apă6,5 l
Materialul carcaseiPlastic
FuncțiiOprire automată Temporizator Blocare pentru copii Afișaj LED Dezghețare automată Roți pentru o mișcare ușoară Repornire automată Mâner de transport Scurgere continuă Control tactil Funcție de spălare Indicator luminos % din dreapta - 3 culori
WifiNu
Culoarealb
Greutate15,5 kg
Lungime24 cm
Lăţime34,4 cm
Înălţime57 cm
Lungimea cablului1,6 m

SPECIFICAȚII

Putere370 W
Putere de dezumidificare20 de litri pe zi
Flux de aer180 m³/h
Tensiunea de alimentare220V240V
Nivel de zgomot45 dB
Interval de umiditate de funcționare30% - 80% 
agent frigorificR290
Specificații principale
  • Producator Star-Light
Caracteristice
  • Suprafață, м² 40
  • Consumul de energie, W 370
  • Greutate, kg 15.5
  • Debit de aer, м³/h 180
  • Garanție 24 luni
  • Rezervor de apă, L 6.5
  • Dimensiuni 570x240x344
  • Capacitate de dezumidificare, L/24H 20