Calorifer cu ulei Trotec TRH 24 E

Disponibilitatea: este
2 160 lei
- +

RADIATOR DE ULEI TRH 24 E

Pur și simplu încălzește mai frumos cu 2.200 de wați de putere și trei niveluri de încălzire - design inovator de încălzire a nervurii pentru o căldură confortabilă și plăcută

TRH 24 E - 11 coaste
TRH 24 E - panou de control
TRH 24 E - Echipamente

Fă-te cald și confortabil acasă

Radiatorul elegant cu ulei negru TRH 24 E este un adevărat fermecător. Întotdeauna la îndemână atunci când simți nevoia de căldură suplimentară - de exemplu în zilele mai răcoroase din afara perioadei de încălzire sau în trecerea la răcoare toamna/iarna. După doar 8 minute de încălzire, caloriferul elegant emană puterea maximă de căldură și astfel asigură temperaturi constant calde în încăperi de până la 22 m² sau 55 m³ relativ rapid.

O căldură plăcută pe care să te sprijini confortabil

Un design inovator cu nervuri de încălzire cu circuite de încălzire diferite și proiectate cu precizie permite o distribuție mai uniformă și mai eficientă a căldurii în comparație cu radiatoarele convenționale. Temperatura mai scăzută a suprafeței este pe marginile laterale exterioare ale încălzitorului - fără a reduce capacitatea de încălzire. Căldura maximă este radiată în principal prin suprafețele interioare de încălzire, în timp ce marginile laterale exterioare pot fi atinse - de exemplu pentru a muta dispozitivul în timpul funcționării utilizând mânerul încastrat pe partea frontală a dispozitivului sau pur și simplu pentru a vă sprijini și a vă bucura.

Bine de știut: Radiatoarele moderne cu ulei, cum ar fi TRH 24 E, sunt încă echipate cu nervuri de încălzire dovedite, deoarece acest design asigură o suprafață de încălzire maximă cu o putere de încălzire și o eficiență optime. Uleiul termic folosit în calorifer este, de asemenea, o modalitate excelentă de a stoca energia termică, astfel încât să vă puteți bucura de o putere termică susținută până la 30 de minute chiar și după ce încălzitorul a fost oprit.

Funcționarea automată controlată de termostat ține sub control costurile de încălzire

Bucurați-vă de temperaturi calde confortabile - TRH 24 E reglează puterea de căldură și consumul de energie prin controlul său automat inteligent al căldurii. De îndată ce nivelul dorit de temperatură este setat cu ajutorul termostatului rotativ continuu, TRH 24 E preia controlul temperaturii. Când temperatura dorită este atinsă, radiatorul de ulei se oprește automat. Dacă temperatura scade sub valoarea preselectată, radiatorul pornește din nou și se încălzește la nivelul de încălzire setat anterior. Controlul temperaturii este complet automat, temperatura camerei rămâne întotdeauna la un nivel constant. Efect secundar pozitiv: Supraîncălzirea camerei este imposibilă și nu ardeți costuri inutile cu energia.

Acesta este modul în care radiatoarele cu ulei asigură căldură eficientă

Radiatoarele cu ulei sunt destinate utilizării pe termen lung deoarece pot înlocui complet un radiator. Cu aripioarele lor de încălzire, radiatoarele cu ulei arată destul de asemănătoare cu un încălzitor „normal”, dar, spre deosebire de acestea, folosesc electricitate pentru a încălzi uleiul din interior. Așa-numitul ulei termic este încălzit de curent și eliberează căldura în aerul camerei prin aripioarele de încălzire. De altfel, radiatoarele cu ulei sunt de obicei echipate cu aripioare de încălzire deoarece formează o suprafață mai mare, ceea ce face încălzirea foarte eficientă. Deoarece dispozitivele sunt mobile, pot fi amplasate în orice încăpere exact unde este nevoie de căldură.

Principiul de funcționare a unui radiator de ulei

De ce un radiator este de fapt umplut cu ulei și nu cu apă? Motivul este că apa se dilată atunci când este încălzită și, de asemenea, nu reține foarte bine căldura. Uleiul termic cu care sunt umplute caloriferele, in schimb, are o capacitate de stocare mult mai mare. Chiar dacă radiatorul de ulei este oprit, tot degajă căldură pentru o jumătate de oră bună.

Deoarece uleiul termic este și un bun izolator, rezistențele de încălzire pot fi scufundate direct în ulei, făcând schimbul de căldură și mai eficient. Apoi este argumentul greutății, pentru că uleiul este mai ușor decât apa. Acest lucru face ca un radiator de ulei să fie semnificativ mai ușor și mai transportabil.

Principiul de funcționare a radiatoarelor cu ulei

TRH 24 E - domenii de aplicare

Confort și siguranță pentru întreaga familie

În gospodăriile cu copii sau animale de companie, siguranța încălzitoarelor mobile joacă un rol esențial. Fiabilitatea maximă în exploatare face parte din principiul de bază de proiectare a radiatoarelor umplute cu ulei din seria TRH-E!

Comutator integrat și protecție la supraîncălzire

Indiferent dacă se zboară în preajma copiilor, se joacă cu animale de companie sau oaspeți nepăsători - TRH 24 E cu roți largi în bază nu este aruncat atât de repede în afara pistei. În cazul în care radiatorul de ulei se clătește în căldura momentului, comutatorul încorporat oprește încălzitorul complet automat. În plus, un termostat de siguranță împiedică depășirea temperaturii de funcționare și astfel previne supraîncălzirea dispozitivului – de exemplu din cauza articolelor de îmbrăcăminte așezate pe calorifer. Chiar și în astfel de situații, protecția la supraîncălzire asigură oprirea imediată a dispozitivului.

Sursă mobilă de căldură pentru fiecare cameră

Rolele cu rulare lină permit o schimbare rapidă și flexibilă a locației. Datorită designului său inovator cu nervuri de încălzire și mânerului încastrat pe față, TRH 24 E poate fi dus dintr-o cameră în alta în orice moment, chiar și atunci când încă se încălzește.

Tehnologia modernă de încălzire în cea mai frumoasă formă! Radiatorul umplut cu ulei TRH 24 E convinge ca sursa de caldura pentru incaperi neincalzite, ca incalzitor rapid in afara perioadei de incalzire si ca incalzitor suplimentar in toamna si iarna rece.

TRH 24 E – caracteristici speciale

TRH 24 E - dimensiuni și performanță
Dimensiuni compacte: În ciuda puterii sale de 2.200 de wați - selectabile în trei niveluri de încălzire - radiatorul modern TRH 24 E umplut cu ulei necesită doar o amprentă mică pentru a-și răspândi căldura liniștitoare în cameră.
TRH 24 E - dimensiunea camerei
Gata de utilizare zi și noapte: dacă ziua de lucru pur și simplu nu vrea să se termine, dar încălzirea de la birou a trecut deja în modul de noapte, TRH 24 E continuă să asigure în mod fiabil temperaturi de lucru productive.
TRH 24 E - Proprietăţi
Căldură flexibilă: Cu trei niveluri de putere (1.000 W / 1.200 W / 2.200 W), un control automat al termostatului și opțiunea de utilizare ca monitor de îngheț, radiatorul de înaltă performanță umplut cu ulei oferă căldură silențioasă, confortabilă și flexibilitate ridicată.
TRH 24 E - panou de control
Ușor de utilizat: Radiatorul de ulei TRH 24 E are un termostat reglabil infinit și trei niveluri de încălzire comutabile. Un indicator luminos de funcționare arată dacă dispozitivul se încălzește deja.
TRH 24 E - putere maximă de încălzire în 8 minute
Încălziți rapid: în doar 8 minute, TRH 24 E cu 11 aripioare de încălzire își dezvoltă întreaga putere de încălzire în camere de zi sau de afaceri de până la 22 m². Chiar și după oprire, beneficiezi în continuare de o căldură bună de lungă durată, cu un timp de încălzire ulterioară de aproximativ 30 de minute.
TRH 24 E - anti-răsturnare
Protecție dublă: Pentru siguranță dublă în timpul funcționării, TRH 24 E are protecție împotriva supraîncălzirii și înclinării. Dacă radiatorul de ulei este răsturnat accidental sau devine prea fierbinte din cauza îmbrăcămintei aruncate neglijent, încălzitorul se oprește automat.
TRH 24 E - mâner încastrat
Mânerul practic încastrat integrat în partea frontală a dispozitivului permite transportarea cu ușurință a radiatorului – chiar și atunci când radiatorul este încă fierbinte.
TRH 24 E - rotile cu rulare lină
Datorită rotilor cu rulare lină atașate la picioare, radiatorul mobil umplut cu ulei poate fi mutat rapid și ușor în orice locație.

Caldura placuta, rapida si inodora

TRH 24 E - Studio
Studiourile neîncălzite, sălile de hobby, atelierele și sălile de lucru pot fi folosite în câteva minute cu TRH 24 E. Condiții optime pentru munca creativă sau design în afara orelor normale de lucru și încălzire.
TRH 24 E - living
Elegant și atrăgător din punct de vedere vizual, TRH 24 E modern se îmbină în mediile de locuit moderne pentru a asigura temperaturi confortabile calde atunci când este necesar. Un lux indispensabil – 365 de zile pe an.
TRH 24 E - acasă
Oriunde te-ai afla în casă - cu dimensiunile sale compacte și greutatea sa redusă, TRH 24 E te însoțește în toate camerele pentru a le inunda cu căldură liniștitoare în cel mai scurt timp și pentru a le face utilizabile pentru ore confortabile.
TRH 24 E - sala de sedinte
Munca modernă necesită noi concepte de cameră și soluții flexibile de încălzire. Pentru a nu fi nevoit întotdeauna să încălziți întreaga zonă în locații de mansardă, TRH 24 E este recomandat ca sursă de căldură economică pentru locurile de muncă și sălile de întâlnire cu caracter de mansardă.


SPECIFICATII TEHNICE
 Numărul de articol1.410.000.717
 Nivelul 1 [kW]1
 Etapa 2 [kW]1.2
 Etapa 3 [kW]2.2
 Nivel maxim [kW]2.2
 Potrivit pentru camere de până la [m²]22
 Potrivit pentru încăperi de până la [m³]55
 Setarea temperaturii camerei min [° C]10
 Setarea maximă a temperaturii camerei [°C]30
 conexiune de alimentare220-240V/50Hz
 Consum de energie max. [W]2.200
 Consum de curent nominal [A]9.5
 mufa conectoruluiCEE 7/7
 lungime cablu [m]1.8
 Clasa de protectie IPIP20
 clasa de protectieeu
 protectie la supraincalzire
 Lungime (cu roți) [mm]442
 Lățimea (cu roți) [mm]240
 Înălțime (cu roți) [mm]639
 (fără ambalaj) [kg]9.5