Umidificator de aer Deerma DEM-F600

Disponibilitatea: nu
889 lei

Umidificator de aer Deerma DEM-F600

Atingeți panoul de control

Răspuns rapid și operare cu o singură atingere
Umidificatorul Deerma are un panou tactil mare de control care răspunde instantaneu la apăsare și transmite comenzi pentru execuție. În doar câteva clicuri, afișajul vă permite să creați un nivel confortabil de umiditate în cameră.

Ajută la menținerea unui microclimat optim

Ecran mare pentru controlul și monitorizarea condiției aerului, iar iluminarea sa moale de fundal nu irită ochii. Urmărirea și afișarea temperaturii ajută la menținerea celui mai confortabil climat interior.

Simte mișcarea aerului

Monitorizează temperatura în timp real
Senzorii inteligenți monitorizează temperatura din cameră, oferindu-vă informații despre starea actuală a microclimatului din cameră.

Rezervor ABS antibacterian

O sursă de încredere de apă curată Umidificatorul Deerma are un rezervor ABS antibacterian care inhibă eficient peste 99,9% dintre bacterii. Prevenind apariția microbilor în apă, rezervorul îl menține curat și în siguranță pentru o lungă perioadă de timp.

Siguranta confirmata de un certificat de calitate

Rezultatele studiilor de laborator au arătat că rezervorul inhibă eficient reproducerea a peste 99,9% dintre bacterii.

Plasă de carbon anti-poluare

Purificați aerul și umidificați cu cea mai pură apă. Prizele de aer au ochiuri de carbon filtrate care captează praful și murdăria în aer. Aerul curat este saturat cu umiditate și furnizat încăperii.

Cronometru de 12 ore și modul de noapte

Setări pentru menținerea unui nivel confortabil de umiditate
Cronometrul poate fi activat prin apăsarea unui buton separat. Modul de noapte cu activare automată oprește afișajul când se întunecă, astfel încât să nu vă perturbați somnul și să mențineți un nivel confortabil de umiditate pe tot parcursul nopții.

3 moduri de umidificare

Creați climatul perfect pentru dvs.
Indicatorul de pe afișaj arată clar unul dintre cele trei moduri de funcționare. Apăsând ușor butonul de pornire, puteți schimba modul pentru a se potrivi parametrilor camerei sau pur și simplu pentru a crește nivelul de umiditate.

Mâner de transport ascuns

Transport ușor și adăugare de apă 

Un mâner ascuns în corpul umidificatorului Deerma vă permite să scoateți rezervorul și să umpleți apa cu o singură mână.

Umidificare de lungă durată pentru o atmosferă confortabilă

Cu un volum de 5 litri, umidificatorul poate funcționa toată ziua dintr-un singur rezervor, iar afișajul mare, comenzile tactile și setările convenabile îl fac o alegere excelentă pentru iubitorii de confortul lucrurilor simple.


Specificații principale
  • Consumul de energie, W 25
  • Consumul de apă, ml/h 310
  • Rezervor de apă, L 5
  • Nivel de zgomot, Db 36
  • Dimensiuni 208x208x315 MM
  • Suprafață, м² 40
  • Garanție 12 luni