Aer condiționat Midea AG-24N8D0-I/AG-24N8D0-O

Disponibilitatea: nu
18 499 lei

Aer condiționat Midea AG-24N8D0-I/AG-24N8D0-O

Aparatul de aer condiționat Midea AG-24N8D0-I/AG-24N8D0-O din seria AG Inverter R32 este o noutate de la Midea în 2020,  care întruchipează designul elegant în stilul „liniilor netede” și funcțiile moderne ale unui modern aer conditionat la un pret foarte rezonabil.

Aparatele de aer condiționat  Midea AG-24N8D0-I/AG-24N8D0-O din seria AG Inverter  funcționează pe noul freon de înaltă performanță R32, sunt silențioase, fiabile și durabile, special concepute pentru condițiile noastre climatice, ținând cont de economiile de energie, permit incalzirea pana la -15 FROM.

Aparatul de aer conditionat Midea AG-24N8D0-I/AG-24N8D0-O   este echipat cu cel mai modern compresor inverter DC-Inverter Toshiba / GMCC cu o capacitate de 24000 WTE si are o gama larga de functii. Acesta este un aparat de aer condiționat frumos cu cele mai moderne caracteristici, cum ar fi capacitatea de a conecta un modul wi-fi, auto-curățare, Follow Me și o funcție de întreținere +8 C, care vă permite să răciți și să încălziți eficient o cameră de până la 70 m2 într-un domeniu larg de temperatură.



Aparatul de aer conditionat are o clasa de eficienta energetica ridicata: A++ pentru racire, A+ pentru incalzire.

Acest aparat de aer conditionat este perfect pentru racirea si incalzirea spatiilor comerciale: magazine, cafenele, restaurante, birouri, spatii pentru diverse scopuri. Rentabilitatea, performanța excelentă, gama largă de temperatură și prețul relativ scăzut fac acest aparat de aer condiționat să iasă din concurență cu alte mărci.

Aparat de aer conditionat Inverter  Midea AG-24N8D0-I/AG-24N8D0-O  este un aparat de aer conditionat modern, montat pe perete, cu functionalitate buna si performante ridicate. Simplu și ușor de utilizat, fiabil și durabil, conceput pentru condițiile noastre climatice, ținând cont de economiile de energie la temperaturi de până la -15°C. Aparatul de aer condiționat este un dispozitiv climatic universal capabil să răcească încăperi, să încălziți, să dezumidifice, să filtreze aerul și să ionizeze încăperi.

Blocul intern alb, strictețea liniilor și claritatea formelor este o caracteristică distinctivă a acestui model. Designul clasic este mereu la modă! Un astfel de design al unui sistem split va sublinia doar eleganța și rafinamentul interiorului dumneavoastră. Iar procesul de îngrijire a unității interioare nu va necesita prea mult efort și energie din partea dvs., deoarece sistemul split are un corp ușor pliabil.



compresor inverter

Aparatul de aer condiționat inverter  Midea AG-24N8D0-I/AG-24N8D0-O  este o soluție convenabilă pentru răcirea și încălzirea oricărei încăperi, indiferent de zona acesteia. O caracteristică distinctivă a motoarelor cu invertor este nivelul de zgomot extrem de scăzut cu cea mai mare eficiență. 

Aparatul de aer condiționat, când este atinsă temperatura setată, nu se oprește, ci trece la putere redusă. Când temperatura se schimbă, o menține foarte ușor și precis la un anumit nivel. În același timp, nu auzim incluziuni zgomotoase și enervante care se află într-un aparat de aer condiționat convențional. Un aparat de aer condiționat obișnuit pornește și se oprește periodic pentru a menține temperatura setată - nu funcționează constant, iar un aparat de aer condiționat cu compresor inverter funcționează la puterea necesară pentru a menține temperatura. Economiile medii anuale de energie electrică pot ajunge la 50%.

Principalele avantaje ale aparatului de aer condiționat inverter: funcționare silențioasă; economisirea energiei electrice, până la 50%; lucrează la temperaturi negative mai scăzute până la -15°С; răcirea sau încălzirea rapidă a aerului; durata de viata mai mare a compresorului de aer conditionat, de aproape 2 ori.

Pregătit WiFi

Aparatul de aer condiționat Midea AG-24N8D0-I/AG-24N8D0-O din seria AG Inverter R32 este  pregătit pentru a fi echipat cu un sistem de control Wi-Fi (Wi-Fi Ready). Este conectată o unitate suplimentară, achiziționată separat de aparatul de aer condiționat.

Funcția Urmărește-mă. 

Vă permite să controlați temperatura în zona în care se află telecomanda. Datorită senzorului de temperatură încorporat în telecomandă. Asta vă permite să creați o temperatură mai optimă pentru cel care controlează aparatul de aer condiționat.

Unitate interioară cu autocurățare

Nu trebuie să vă faceți griji despre cum să curățați unitatea interioară. Dispozitivul inteligent va face totul pentru tine! Când opriți sistemul split, ventilatorul va funcționa un timp pentru a usca umiditatea de pe schimbătorul de căldură. Acest lucru va contribui la distrugerea mucegaiului, a diferitelor bacterii și microorganisme.

Temporizator

Cu ajutorul unui cronometru, orele de pornire și oprire pot fi setate într-un interval de 24 de ore.

Protecție împotriva înghețului încăperii, menținerea temperaturii +8 °C.

Sistemul de control al aerului condiționat poate menține temperatura aerului din încăpere + 8C, astfel încât pereții să nu se răcească prea mult și alimentarea cu apă să nu înghețe. Este important să îl folosiți pentru case, garaje sau dacă mergeți în vacanță iarna și nu aveți nevoie de încălzirea constantă a camerei la o temperatură confortabilă. În același timp, aparatul de aer condiționat consumă mai puțină energie electrică, deoarece diferența de temperatură dintre stradă și cameră scade.


Specificații principale
  • Tip compresor Inverter
  • Producator Midea
  • Culoare Alb
Date tehnice
  • Capacitate de racire, kW 8.21
  • Capacitate de incalzire, kW 8.21
  • Putere consumata la racire, W 2400
  • Putere consumata la incalzire, W 2130
  • Suprafata recomandata 70 м²
  • Capacitate BTU 24000 BTU
  • Nivel de zgomot, dB 62
  • Debit de aer, m3/h 1090
  • Clasa Energetica A++
  • Freon R32
  • Garantie 2Ani
Dimensiuni si greutate
  • Dimensiuni unitatea interioara 1083x336x224 MM
  • Dimensiuni unitatea exterioara 955x673x342 MM
  • Greutate unitatea interioara, kg 13
  • Greutate unitatea exterioara, kg 49