- 10%
cumpără Aer condiționat Midea XTreme Save Eco AG-09N8C2DF-I/O în Chișinău
cumpără Aer condiționat Midea XTreme Save Eco AG-09N8C2DF-I/O în Chișinău
cumpără Aer condiționat Midea XTreme Save Eco AG-09N8C2DF-I/O în Chișinău

Aer condiționat Midea XTreme Save Eco AG-09N8C2DF-I/O

Disponibilitatea: este
8 000 lei
7 200 lei
- +

Aer condiționat Midea XTreme Save Eco AG-09N8C2DF-I/O

Redfin

Redfin

Aripioare pentru schimbător de căldură acoperite cu albastru - Protecție împotriva coroziunii. Înveliș special anticoroziv al schimbătorului de căldură, care protejează împotriva fenomenelor atmosferice și a efectelor unui mediu agresiv. Poate diferi ca culoare (au albastru, verde, auriu sau nicio culoare (lac transparent).

Curatenie

curatenie

Tehnologia Active Clean spăla praful, mucegaiul și grăsimea care pot provoca mirosuri atunci când se lipesc de schimbătorul de căldură, înghețând automat și apoi dezghețând rapid înghețul în timp ce se încălzește schimbătorul de căldură. După aceea, rotorul continuă să funcționeze pentru a usca complet schimbătorul de căldură.
Când această funcție este activată, afișajul unității interioare arată „CL”, după 20 până la 45 de minute, unitatea se va opri automat și va anula funcția de curățare activă de la sine.
Pentru a efectua curățarea în viitor, trebuie să reactivați această funcție.

curatenie

Schimbător de căldură din aluminiu cu acoperire hidrofilă

Schimbător de căldură din aluminiu cu acoperire hidrofilă

Umecabilitate crescută a schimbătorului de căldură, ale cărui plăci de aluminiu au o acoperire specială cu un strat hidrofil, care asigură îndepărtarea rapidă a condensului din unitatea interioară, ceea ce nu permite formarea rapidă a mucegaiului și bacteriilor, asigurând în același timp o funcționare mai eficientă a aparatul de aer conditionat.

Schimbător de căldură din aluminiu cu acoperire hidrofilă

Compresor DC invertor

DC invertor Compresor

Compresorul DC Inverter poate crește eficiența aparatului de aer condiționat, reducând astfel consumul de energie, economisind costurile. Un astfel de sistem este mult mai economic și mai fiabil decât aparatele de aer condiționat cu o putere constantă a compresorului.

Funcționând la capacitate maximă, compresorul aparatului de aer condiționat inverter setează rapid temperatura dorită a camerei. Apoi puterea este reglată în funcție de temperatura exterioară (exterioră) și de schimbările de temperatură din interiorul încăperii. Astfel, temperatura setată este menținută cu mare precizie. Compresorul, la apropierea de temperatura setata, reduce treptat puterea si, cand este atinsa, continua sa functioneze la viteza minima (putere), iar daca nu sunt mari castiguri de caldura se opreste dupa 5 minute pentru a economisi energie electrica.

Tehnologiile electronice moderne și dezvoltarea pieței componentelor semiconductoare au făcut posibilă crearea unor sisteme de control pentru compresoarele inverter care formează cele mai „netede” curbe de curent și putere, optimizează „măturarea” impulsurilor de control în așa fel încât să minimizeze consumul de energie și „atenuează” momentele tranzitorii.

DC invertor Compresor

Monitorizare și control Wi-Fi (Opțional)

Control Wi-Fi (stick Wi-Fi)

Midea RAC a dezvoltat o aplicație mobilă pentru smartphone-uri moderne, care îndeplinește funcția de telecomandă - prin conexiune Wi-Fi ( pentru unele serii Wi-Fi este o opțiune).

Cumpărătorii pot descărca aplicația pentru un smartphone absolut gratuit folosind codurile QR găsite în instrucțiunile de conectare și utilizare a modulului Wi-Fi .

Midea Air este o singură aplicație integrată, compatibilă cu noua versiune a modulului inteligent Wi-Fi și este asociată cu un serviciu cloud deschis.

Caracteristicile aplicației:

1. Midea Smart Air este:

  • - confort,
  • - eficienta
  • - Siguranță.

2. Are funcții speciale și design interactiv UI.
3. Folosit ca telecomandă: setările dispozitivului pot fi controlate de oriunde unde există internet.
4. Curba somnului: Reglați-vă somnul confortabil.
5. Orar: comutare automată a modurilor de funcționare a dispozitivului în funcție de ora programării.

 

Stick WIFI EU-SK105     Pentru sistemele split de uz casnic, se utilizează Wi-Fi Stick Smart Kit.

Designul unității exterioare „Diamond”

Designul unității exterioare „Brilliant”

Designerii Midea nu au uitat de aspectul unității exterioare a aparatului de aer condiționat, care în sine este o raritate pentru tehnologia climatică. Unitatea exterioară este mult mai elegantă decât omologii săi, are margini asemănătoare unui diamant, iar atenția la detalii vorbește despre un nivel ridicat de producție și un concept de design atent gândit.

Designul unității exterioare „Brilliant”

Modul de noapte

modul de noapte

Modul de noapte (modul de somn) oferă condiții pentru un somn odihnitor și o trezire confortabilă. Modul durează un ciclu de 7 ore, în timp ce viteza ventilatorului scade, scăzând astfel nivelul de zgomot, precum și automat, la intervale specificate, modificarea valorilor temperaturii setate de la telecomandă (în modul de răcire, temperatura crește cu câteva grade, iar în modul încălzire scade). La sfârșitul modului (după 7 ore), setările de temperatură revin la valoarea setată inițial.

modul de noapte

Detectarea scurgerilor de agent frigorific

Detectare scurgeri de agent frigorific

Dacă este detectată o scurgere de agent frigorific, unitatea interioară va afișa codul de eroare „EC”. Această funcție va ajuta la protejarea compresorului de deteriorarea cauzată de creșterea temperaturii din cauza scurgerilor de agent frigorific.

Freon R32 sigur pentru ozon

Freon R32 prietenos cu ozonul

Noul agent frigorific R32 (difluormetan) are avantaje semnificative. Aceasta se referă în primul rând la potențialul de încălzire globală (GWP). Dacă comparăm agentul frigorific foarte popular în prezent R410A cu R32, acesta din urmă are un GWP redus cu peste 65%. De aici rezultă că mediul are de suferit într-o măsură mai mică de pe urma noului agent frigorific. R32 are, de asemenea, o vâscozitate și o densitate reduse. Datorită densității mai mici, intensitatea consumului de freon scade, ținând cont de aceiași indicatori de putere. Densitatea difluormetanului este cu aproape 30% mai mică în comparație cu R410A. Nivelul redus de vâscozitate duce la o reducere a pierderilor de presiune în circuitul frigorific, ceea ce contribuie în cele din urmă la creșterea eficienței energetice globale a aparatului de aer condiționat cu 5%. În ceea ce privește conductivitatea termică, R32 depășește R410 în acest indicator. Acest lucru se adaugă pozitiv la capacitatea de răcire, care a crescut cu 4%. În comparație cu R410A, R32 este o substanță monocomponentă și, prin urmare, poate completa cu ușurință circuitul de refrigerare după ce au fost reparate scurgerile.

Freon R32 prietenos cu ozonulFreon R32 prietenos cu ozonul

Menținerea temperaturii +8°С

Mentine temperatura +8°C

Protecție împotriva înghețului încăperii, menținerea temperaturii +8 °C.

Sistemul de control al aerului condiționat poate menține temperatura aerului din încăpere + 8C, astfel încât pereții să nu se răcească prea mult și alimentarea cu apă să nu înghețe. Este important să-l folosiți pentru case, garaje sau dacă mergeți în vacanță iarna și nu aveți nevoie de încălzirea constantă a camerei la o temperatură confortabilă. În același timp, aparatul de aer condiționat consumă mai puțină energie electrică, deoarece diferența de temperatură dintre stradă și cameră scade.

Mentine temperatura +8°C

Modul uscat

Modul uscat

Modul uscat selectează automat modul de răcire în funcție de diferența dintre temperatura setată și temperatura reală a camerei. Temperatura este controlată în timpul dezumidificării prin pornirea și oprirea în mod repetat a modurilor de răcire și ventilație.

Când modul de dezumidificare este pornit, pe telecomandă este afișat simbolul „Păcătură”.

Modul Turbo

Turbo

Funcția „Turbo” - atunci când acest mod este pornit, aparatul de aer condiționat efectuează cea mai rapidă răcire sau încălzire pentru a crea condiții confortabile în cel mai scurt timp posibil.

Follow Me (urmează-mă)

urmați-mă

Funcția „Follow Me”.

Când această funcție este activată pe telecomandă, procesorul de control al unității interioare va primi date despre temperatura din cameră de la senzorul de temperatură instalat în telecomandă, ceea ce vă permite să controlați mai precis funcționarea aparatului de aer condiționat, ajungând în modul setat în zona în care se află telecomanda în cameră. Zona de acoperire a semnalului de la telecomandă nu depășește 8 rmp. în linie dreaptă „telecomandă – unitate interioară”.

urmează-mă (urmează-mă)


Schimbător de căldură cu disipare crescută a căldurii

Schimbător de căldură cu mai multe curbe

Disiparea crescută a căldurii. Unitățile folosesc schimbătoare de căldură cu tuburi special concepute, a căror suprafață interioară este crestături trapezoidale „Innergrove cooper”, care maximizează suprafața de schimb de căldură. Datorită acestui fapt, transferul de căldură este crescut cu 28%, nivelul consumului de energie este redus și, în consecință, eficiența sistemului este crescută.

Tehnologia de conversie a invertorului de 180 de grade

Invertor cu undă sinusoidală

Tehnologia invertorului cu undă de 180° - tensiune de control fără efecte „puls” (se elimină treptarea undei sinusoidale).

În comparație cu un curent standard de undă pătrată de 120°, acesta oferă următoarele avantaje:

  1. Abilitatea de a lucra cu o gamă mai largă de tensiune de alimentare și frecvență de curent.
  2. Eficiență energetică mai mare și economie de energie.
  3. Pornire mai moale, zgomot și vibrații mai reduse.
  4. Opțiuni excelente de control.

Unitate interioară

Numele modelului.........................................................................................................AG-09N8C2CF-I (AG-09N8C2DF-I)

Alimentare, V/Hz/F.........................................................................................................220/50/1

putere, kWt

Răcire.............................................................................................................................1.170 ... 3.220

Căldură ..........................................................................................................................0,910 ... 3.750

Consumul de energie, kW

Răcire.............................................................................................................................0,100 ... 1.250

Căldură ......................................................................................................................... 0,140 ... 1.340

Clasa de eficienta energetica

Răcire..............................................................................................................................C

Incalzi..............................................................................................................................C

Raportul de eficiență energetică

EER (răcire)....................................................................................................................3.21

COP (încălzire)...............................................................................................................3,61

Consum de aer, m³/oră...................................................................................................500 ... 300

Nivelul presiunii sonore, dB(A)........................................................................................38,50 ... 23.50

Dimensiuni totale (LxAxD), mm

Fara ambalaj....................................................................................................................729 x 200 x292 

Ambalat............................................................................................................................790 x270
x375 

Greutate, kg

Greutate netă...................................................................................................................8.20

Greutate totală.................................................................................................................10.40

Unitate exterioară

Numele modelului.............................................................................................................AG-09N8C2CF-O (AG-09N8C2DF-O)

Tip compresor....................................................................................................................invertor

Compresor.........................................................................................................................GMCC ROTARY DC

freon

tip freon..............................................................................................................................R32

Greutate freon, kg..............................................................................................................0,56 kg

Consum de aer, m3/oră.....................................................................................................1.800

Nivelul presiunii sonore, dB(A)..........................................................................................55,50

Diametrul conductei, mm

Lichid..................................................................................................................................6.35

Gaz.....................................................................................................................................9.52

Lungimea minimă a liniei, m..............................................................................................3

Max. lungimea liniei, m......................................................................................................25

Max. diferenta de inaltime, m............................................................................................10

Dimensiuni totale (LxAxD), mm

Fara ambalaj.......................................................................................................................720 x495 x270 

Ambalat...............................................................................................................................835 x540
x 300

Greutate, kg

Greutate netă.......................................................................................................................22.80

Greutate totală.....................................................................................................................24.7

INTERVAL DE TEMPERATURĂ EXTERIOARĂ DE FUNCȚIONARE

Modul de răcire.....................................................................................................................0 ... + 50 °C

Modul de încălzire..............................................................................................................- 15 .... + 24 °C

Specificații principale
  • Tip compresor Inverter
  • Producator Midea
  • Culoare Alb
Date tehnice
  • Capacitate de racire, kW 3.22
  • Capacitate de incalzire, kW 3.75
  • Putere consumata la racire, W 1250
  • Putere consumata la incalzire, W 1340
  • Suprafata recomandata 25 м²
  • Capacitate BTU 9000 BTU
  • Nivel de zgomot, dB 38.5
  • Debit de aer, m3/h 500
  • Clasa Energetica A
  • Freon R32
  • Diametrul țevii 1/4-3/8
  • Garantie 2Ani
Dimensiuni si greutate
  • Dimensiuni unitatea interioara 729x292x200 MM
  • Dimensiuni unitatea exterioara 720x270x495 MM
  • Greutate unitatea interioara, kg 8.2
  • Greutate unitatea exterioara, kg 22.8