- 7%
cumpără Purificator de aer Xiaomi Mi Air Purifier 4 în Chișinău
cumpără Purificator de aer Xiaomi Mi Air Purifier 4 în Chișinău

Purificator de aer Xiaomi Mi Air Purifier 4

Disponibilitatea: este
4 499 lei
4 199 lei
- +

Descriere Xiaomi Mi Air Purifier 4

Seria actualizată de purificatoare de aer Mi Air Purifier 4 păstrează tradiția de design a purificatoarelor de aer Xiaomi. Corpul formei corecte cu colțuri rotunjite este realizat din plastic mat. Se folosește plastic ABS, care nu își va pierde aspectul în timp, nu se va îngălbeni și nu se va păta. Un număr mare de orificii de admisie a aerului de pe suprafața dispozitivului nu numai că creează o bună oportunitate de performanță, dar și, prin urmare, reduc încărcătura sonoră. Și sunt un element de design original. Un astfel de dispozitiv își va găsi cu ușurință un loc în interiorul modern al unui spațiu rezidențial sau de birou.

Capacul din spate este ușor de deschis și închis datorită designului magnetic. Conductele de aer trebuie curățate în mod regulat de murdărie.

Air Purifier 4 a primit o serie de caracteristici noi care vizează îndepărtarea eficientă a aldehidelor, precum și funcții de deodorizare, antibacteriene și antivirale.

Smart Air Purifier 4 este echipat cu un afișaj OLED care afișează date PM2.5 - concentrația de microparticule solide în suspensie și picături mici de lichid în timp real. Există și o bandă luminoasă tricoloră care informează despre calitatea aerului din interior. Verdele este bun, galbenul este mediu și roșu este slab. Când va veni momentul înlocuirii filtrului, purificatorul va anunța utilizatorul cu o imagine pe afișaj.

Display-ul arata si calitatea aerului, temperatura si umiditatea din incapere, starea de functionare a purificatorului.

Sub ecran puteți vedea 2 butoane tactile. Unul dintre ele este responsabil pentru pornirea / oprirea dispozitivului, iar al doilea vă permite să reglați modul de funcționare.



Curățare eficientă și puternică

Elementul filtrant al Xiaomi Smart Air Purifier 4 are o suprafață mare și o structură cu 5 straturi. Filtrul de cărbune filtrează eficient praful, părul de animale, polenul sau particulele de PM2,5 și, de asemenea, absoarbe mirosurile deosebite. Suprafața și volumul crescut al cărbunelui permite înlocuirea filtrului mai rar decât seriile anterioare de purificatoare.

Purificatorul de aer are, de asemenea, un strat dublu antibacterian și antiviral care este rezistent la virusul H1N1, E.coli, Staphylococcus aureus și alți agenți patogeni din aer.

Purificatorul de aer Air Purifier 4 are un CADR de particule de până la 400 m³/h. CADR de formaldehidă atinge 150 m³/h, oferind o eficiență de curățare de până la 95,37% într-o oră de funcționare. În același timp, timpul revendicat de îndepărtare a aldehidei în noul agent de curățare a crescut cu 165%. În ceea ce privește performanța noutății, este capabil să proceseze întregul volum de aer într-o cameră de 130 de metri pătrați în 1 oră.

Filtrarea în trei straturi îndepărtează eficient particulele PM2,5, bacteriile, formaldehida. Primul filtru captează particule mari în suspensie, cum ar fi părul și praful. Al doilea strat de HEPA13 elimină cele mai mici particule de până la micrometri și, de asemenea, blochează bacteriile și unii microbi. Cel de-al treilea strat de cărbune activ absoarbe substanțe nocive precum formaldehida și elimină eficient mirosurile specifice din aer.

Funcția de eliberare a ionilor negativi este acceptată. Acest lucru este necesar pentru a da aerului prospețime, ca și cum ai fi într-o pădure adâncă.

Funcționare silențioasă

Purificatorul de aer 4 generează doar 32 dB de zgomot în modul de noapte, cu peste 10 dB sub standardul de zgomot chinezesc pentru mediile de viață pe timp de noapte. Deci nu va deranja nici măcar un copil adormit.

Control inteligent

Air Purifier 4 poate fi controlat de pe un smartphone. În aplicația mobilă, puteți seta modul de funcționare, activați cronometrul sau blocarea pentru copii, vizualizați starea filtrului și calitatea aerului. Există un memento inteligent pentru a înlocui filtrul. Este posibil să se integreze în sistemul smart home și să folosească asistentul vocal Xiao AI, Google Assistant, Alexa și Alice.


Specificații Purificator de aer Xiaomi Mi Air Purifier 4

Tip decurățător 
Scopcuratenie 
Ionizareda
Tip controlelectronic 
Afişada
Zona deservita48 m²
Circulația aerului400 mc/oră
FiltreHEPA, cărbune 
Putere30 W
Nivel de zgomot32 dB
Culoarealb 
Dimensiuni (înălțimexlxl)  555x250x250mm
Greutatea5,25 kg
Caracteristici și funcțiisuport pentru controlul vocal 
Garanție24 de luni
ProducătorXiaomi 
Specificații principale