Boiler electric Electrolux EWH 80 DRYver

Disponibilitatea: nu
4 499 lei

Cazan Electrolux EWH 80 DRYver

Sistem de protecție pe mai multe niveluri

Boilerul dumneavoastră este bine protejat împotriva coroziunii datorită sistemului Protect Tank și adaptoarelor dielectrice, modul ECO previne formarea depunerilor, supapa de siguranță, dacă este necesar, va elibera excesul de apă din interiorul rezervorului și un termostat de încredere se va opri. aparatul în caz de supraîncălzire.

Protejați sistemul anticoroziv al rezervorului

Protect tank este o protectie speciala a rezervorului intern de incalzire de apa impotriva coroziunii datorita stratului elastic de email Elastic Cobalt Defense, a unui sistem de securitate si a unui anod de magneziu cu masa crescuta. Un astfel de sistem va asigura o funcționare lungă și fără probleme a încălzitorului dumneavoastră de apă timp de mulți ani.

Modul ECO

Când este selectat modul ECO, apa din aparat se încălzește până la 55°C, ceea ce reduce formarea de calcar, crește resursele elementului de încălzire și permite creșterea duratei de viață a aparatului.

Economii de căldură cu tehnologia CFC-Free

Izolația termică de înaltă calitate din poliuretan spumat ecologic permite nu numai menținerea temperaturii apei pentru o perioadă lungă de timp, ci și economisirea energiei electrice.

Caracteristici

ProprietateSens
Volumul rezervorului, l80
Captuseala rezervoruluismalț
Putere de incalzire, W1500
Culoarealb
Specificații principale