Umidificator de aer Electrolux EHU-3500D UV

Disponibilitatea: este
1 799 lei
- +

Informații despre produs

Clima interioară ne afectează bunăstarea. Pentru a trăi în armonie cu lumea exterioară, ai grijă de nivelul optim de umiditate din aerul pe care îl respiri.

Umidificatorul UV Electrolux EHU-3500D vă va ajuta să mențineți continuu condiții favorabile pentru o viață sănătoasă, cu pierderi minime de timp.



Devota-te unei vieti active, muncii, relaxarii - datorita modului inteligent AUTO SMART, umidificatorul va controla independent intensitatea evaporarii in functie de temperatura din incapere. Când se epuizează apa din rezervor, pur și simplu turnați deasupra rezervorului fără a întrerupe funcționarea aparatului.

Sistemul de conducte duble de aer extra lat și membrana de înaltă performanță cu frecvența de oscilație de 2,4 MHz pe minut produc o dispersie moale și fină a apei cu umidificare eficientă.

Designul umidificatorului este gândit astfel încât să îl puteți păstra cu ușurință curat. Datorită tehnologiei de dezasamblare totală, puteți dezasambla complet părțile interne ale rezervorului și sistemul de abur pentru o curățare temeinică. O lampă cu ultraviolete va oferi protecție suplimentară prin dezinfectarea particulelor de vapori de la formele vegetative ale microorganismelor.

Umidificați aerul de acasă noaptea sau chiar la locul de muncă - doar setați temporizatorul pentru a opri aparatul cu un temporizator de 12 ore. Afișajul digital va afișa setările setate și nivelul actual de umiditate, astfel încât procesul de control să fie cât mai convenabil pentru dvs.

Bucurați-vă de atmosfera armonioasă și de confort adăugând ulei esențial în capsula de aromă în funcție de starea dvs. de spirit. Sedintele de aromoterapie vor ajuta la tonifiere, la imbunatatirea starii generale a corpului si la ridicarea starii de spirit.

Specificatii tehnice

Principalele caracteristici

ModelEHU-3500
Putere24 W
Tip controlElectronic
Volumul rezervorului de apă 5 l
Zona de umidificare35 m²
Aromatizareada
Higrostatda

Soluție de culoare

Culoarealb

Alimente

Sursă de putereÎn afara rețelei

Cadru

Dimensiuni38,6 x 20 x 19,6 cm
Greutatea2,38 kg
tip de instalatiedesktop

Afişa

Disponibilitatea afișajuluida


Specificații principale