Convector Electrolux ECH/AGI-1000 E

Disponibilitatea: nu
1 999 lei


Convector electric Electrolux ECH / AGI-1000 Air Gate - seria Air Gate Digital Inverter. Design exclusiv al autorului. Datorita solutiei tehnologice Digital Inverter, eficienta a fost crescuta cu 20%!!!

Convectorul Electrolux din seria Air Gate Digital Inverter este proiectat pentru a fi utilizat ca sursă de căldură principală sau suplimentară pentru încălzirea clădirilor și structurilor, birourilor și apartamentelor, caselor de țară și cabanelor.

Element de încălzire monolitic HEDGEHOG:

Un element de încălzire monolitic, în care un filament de nicrom cu o umplutură dielectrică este amplasat într-o carcasă solidă din aluminiu cu aripioare, nu prezintă dezavantajele inerente atât elementelor de tip „cusătură”, cât și elementelor de încălzire tradiționale. Este silentios, durabil, atunci cand este incalzit si racit, toate partile sale se extind si se contracta uniform, ceea ce elimina frecarea si aparitia microfisurilor. Designul monolitic permite reducerea la minimum a pierderilor intermediare de căldură și reducerea suplimentară a temperaturii de pe suprafața aripioarelor în comparație cu elementele de încălzire.

Următoarea etapă în dezvoltarea acestei tehnologii a fost apariția elementelor de încălzire Hedgehog cu un design patentat, cu o zonă de transfer de căldură crescută cu 20%.

Ele sunt utilizate, în special, în convectoarele inovatoare Ballu și Electrolux din seria Transformer System.

Suprafața crescută de transfer de căldură a elementului de încălzire Hedgehog permite convectoarelor să încălzească camera cu 20% mai rapid decât omologii lor. În același timp, căldura nu arde din cauza unei temperaturi mai scăzute cu 15% a suprafeței elementului și a corpului convectorului.

Durata de viață a acestui tip de elemente de încălzire depășește 25 de ani.

Absolut silentios si economic cu un termostat mecanic si un element de incalzire din noua generatie HEDGEHOG. Menține automat temperatura de încălzire setată cu o precizie ridicată, până la 0,1 ° C și are protecție împotriva supraîncălzirii și răsturnării.

Concentrarea tehnologiei și avantajul tehnologic. Noua soluție tehnologică Fine Screen crește debitul de convecție și reduce temperatura carcasei:

  • Modul detașabil ECH / WF-01 Smart WI-FI * - modul suplimentar (opțional) prin intermediul aplicației: Home Comfort: aparate climatice.
  • Modulul Smart Eye* este un modul suplimentar detașabil cu un senzor de mișcare (opțional).
  • Air Gate Bio tehnologia de purificare a aerului cu Bio Filter System. Durata de viata 6 ani.
  • Element de încălzire monolit patentat HEDGEHOG cu o durată de viață de 25 de ani.
  • Efect aerodinamic 3D.
  • Controlul temperaturii cu termostat de înaltă fidelitate până la 0,1°C.
  • Set complet premium: o husă de protecție din plastic translucid și un suport special pentru instrucțiuni.
  • Picioare confortabile - șasiu cu roți.
  • Priză mare de aer HD.

Caracteristici

Marca:Electrolux
Tip de:convector
Putere, kW:0,5 / 1
Element de incalzire:aluminiu (SX-DUOS)
Instalare:podea, perete
Dimensiunea camerei, m²:zece
Numărul de moduri de încălzire:2
Încălzitor cu ventilator încorporat: ?
nu este
Telecomanda DC:nu este
Protecție împotriva supraîncălzirii:este
Protecție împotriva prafului și umezelii:IP24
Protecție împotriva înghețului:nu este
Protecție împotriva răsturnării:nu este
Dimensiuni (HxLxD), mm:413x480x112
Greutate, kg:3.46


Specificații principale