Aer condiționat MDV MDSAG-12HRN1/MDOAG-12HN1

Disponibilitatea: este
9 730 lei
9 703 lei
- +

Aer condiționat MDV MDSAG-12HRN1/MDOAG-12HN1

Aparate de aer condiționat MDV On/Off seria INFINI

Noua serie de sisteme split cu performanțe constante de la MDV - INFINI combină caracteristici și opțiuni care asigură confort, operare ușoară, îngrijire a sănătății, funcționare fiabilă a sistemului, instalare și întreținere ușoară. O gamă largă de sisteme de control: telecomanda cu infraroșu RG10 este furnizată standard, fiind disponibile opțional controlul Wi-Fi și conectarea la telecomanda cu fir.
Aparatele de aer condiționat INFINI pot fi echipate cu un kit pentru temperaturi scăzute care extinde domeniul de funcționare în modul de răcire până la -40 °C!

Avantajele INFINI

Kit pentru temperaturi scăzute (opțional)

Kitul pentru temperaturi scăzute este disponibil pentru funcționarea cu răcire la temperaturi exterioare de până la -40 °C. La o temperatură exterioară de la +15°С la +5°С (în timpul orelor de seară și de noapte, vara sau în afara sezonului), permite menținerea la 100% a productivității la rece a unui aparat de aer condiționat, ceea ce este deosebit de important pentru spațiile comerciale (de exemplu, magazine).



Control dublu al fluxului de aer (3D Air Flow)

Lamelele verticale și orizontale pot fi reglate în mod continuu pe verticală sau pe orizontală, iar fluxul de aer poate fi distribuit uniform prin intermediul unei funcții pendulare.

Reglabil prin intermediul telecomenzii.



Funcția de compensare a temperaturii (prevenire la rece)

Funcția de compensare a temperaturii ia automat în considerare diferența de temperatură dintre încăperea de dedesubt (în zona ocupată) și cea de deasupra (nivelul de climatizare) și generează temperatura setată pe telecomandă în zona ocupată.

Funcția Follow Me

Funcția FOLLOW ME vă ajută să creați un mediu confortabil în cameră și să utilizați energia în mod rațional.

Când această funcție este activată, aparatul de aer condiționat monitorizează temperatura camerei cu ajutorul unui senzor amplasat în telecomandă.

Dacă utilizatorul plasează telecomanda lângă el, se va asigura o temperatură confortabilă direct în partea camerei în care se află.

Filtru de praf înalt

Un filtru de particule de înaltă eficiență, în comparație cu un filtru standard, reprezintă prima etapă de purificare. Acest filtru nu numai că purifică aerul care trece prin el, dar protejează și unitatea internă a aparatului de aer condiționat de particulele de praf.



Filtru fin

Un filtru fotocatalitic care conține dioxid de titan (TiO2), care elimină formaldehida, amoniacul, hidrogenul sulfurat și alte impurități din aer. Filtrul poate fi regenerat în lumina directă a soarelui, astfel încât nu este necesară înlocuirea acestuia.

Acoperire de protecție împotriva coroziunii Golden Fin

Utilizarea acoperirii Golden Fin pe schimbătoarele de căldură ale unităților exterioare și interioare îmbunătățește eficiența schimbului de căldură și crește durata de viață a unității de aer condiționat.

Tehnologie avansată de autocurățare

Tehnologia avansată de autocurățare îndepărtează praful și usucă schimbătorul de căldură în 4 etape: în modul de răcire redusă și apoi în modul de ventilație, praful este spălat de pe schimbătorul de căldură de către condens.

Următoarea etapă este uscarea schimbătorului de căldură deja curat în modul de încălzire redusă și, în etapa finală, normalizarea temperaturii unității interioare în modul de ventilație.

Funcționare fiabilă în rețelele electrice instabile

Sistemele split MDV pot funcționa în condiții de instabilitate a rețelelor de electricitate, după cum se verifică în urma testelor efectuate de laboratoarele producătorului care sunt certificate de organismul internațional independent TÜV.

Control Wi-Fi (opțional)

Modulul Wi-Fi vă permite să controlați aparatul de aer condiționat printr-o aplicație utilă de pe smartphone sau tabletă: porniți și opriți aparatul, modificați setările, porniți funcțiile etc.

Telecomandă cu fir

Este disponibilă o conexiune de telecomandă cu fir.

Detectarea scurgerilor de refrigerant

Atunci când se detectează o scurgere de agent frigorific, sistemul split oprește funcționarea până la remedierea cauzei și se afișează un cod de eroare pe afișaj.

Atașare convenabilă a unității

Facilitează fixarea unității pe placa de montare. Nu mai este necesar să scoateți unitatea de pe placa de montaj pentru a manipula cu aparatul de aer condiționat, deoarece aceasta poate fi plasată la o distanță de până la 15 cm de perete.

Două opțiuni pentru instalarea conductei de drenaj

Există două opțiuni pentru instalarea unei conducte de drenaj. Conducta de scurgere este echipată cu un mecanism de fixare rapidă pentru o schimbare ușoară.

Specificații principale
  • Tip compresor Simplu (on/off)
  • Producator MDV
  • Model Split de perete
  • Culoare Alb
  • Wifi da
Date tehnice
  • Capacitate de racire, kW 3.52
  • Capacitate de incalzire, kW 3.52
  • Putere consumata la racire, W 1097
  • Putere consumata la incalzire, W 974
  • Suprafata recomandata 35 м²
  • Nivel de zgomot, dB 41
  • Debit de aer, m3/h 570
  • Clasa Energetica A
  • Freon r410A
  • Garantie 2Ani
Dimensiuni si greutate
  • Dimensiuni unitatea interioara 802×295×200 мм
  • Dimensiuni unitatea exterioara 720×495×270 мм
  • Greutate unitatea interioara, kg 9.2
  • Greutate unitatea exterioara, kg 27.1