Condiționer tip canal Midea MTI- 55HWFNX/ MOE30U-55HDN1

Disponibilitatea: este
64 530 lei
64 436 lei
- +

Condiționer tip canal Midea MTI- 55HWFNX/ MOE30U-55HDN1

Acest model de sistem split semi-industrial a fost testat cu succes în conformitate cu o serie de parametri tehnici, în conformitate cu reglementările Eurovent.

Acest fapt confirmă calitatea ridicată a produselor și conformitatea deplină cu așteptările clienților din întreaga lume, deoarece compania produce aparate de aer condiționat pentru toate piețele mondiale importante și oferă suport de vânzări și service prin intermediul rețelei sale de distribuție de pe toate continentele. Doar cei mai renumiți și mai populari producători de aparate de aer condiționat din lume și-au prezentat produsele pentru certificare la laboratorul Eurovent, care examinează o serie întreagă de caracteristici și efectuează seturi de teste critice pentru a se asigura că unitățile respectă parametrii declarați de fabrică.

Silence

Modul silențios - unitatea de aer condiționat reduce la minimum turația ventilatorului unității interioare, iar nivelul de zgomot al unității de aer condiționat este, de asemenea, redus.

Funcție de pornire/oprire de la distanță și semnalizare a defecțiunilor

Un întrerupător ON-OFF (termostat) poate fi conectat la unitatea interioară pentru a permite pornirea și oprirea aparatului de aer condiționat de la distanță, fără a utiliza o telecomandă standard.

Se poate conecta o alarmă luminoasă sau sonoră externă pentru a oferi o alarmă la distanță în timp util în cazul unei alarme (defecțiuni) a aparatului de aer condiționat.

Regim dezumidificare aer

Modul de dezumidificare selectează automat un mod de răcire pe baza diferenței dintre temperatura setată și temperatura reală a camerei. Temperatura este reglată în timpul reducerii umidității prin activarea și dezactivarea repetată a modurilor de răcire și ventilație.

Atunci când este activat modul de dezumidificare, pe telecomandă este afișat simbolul "Drip" (picurare)

Regim de noapte

Modul de noapte (modul de somn) asigură condiții pentru un somn odihnitor și o trezire confortabilă. Acest mod durează un ciclu de 7 ore, în timp ce viteza ventilatorului este redusă, reducând astfel nivelul de zgomot, precum și schimbarea automată a setărilor de temperatură de la telecomandă la intervale de timp stabilite (în modul de răcire, temperatura crește cu câteva grade, iar în modul de încălzire scade). La sfârșitul modului (după 7 ore), setarea temperaturii revine la setarea inițială.

Schimbător de căldură din aluminiu cu acoperire hidrofilă

Umezeală crescută a schimbătorului de căldură, ale cărui aripioare din aluminiu au un strat special cu un strat hidrofil care asigură îndepărtarea rapidă a condensului din unitatea interioară, prevenind astfel formarea rapidă de mucegai și bacterii, asigurând în același timp o funcționare mai eficientă a unității de aer condiționat.

Blue Fin

Acoperire albastră a aripioarelor schimbătorului de căldură - Protecție împotriva coroziunii. Un strat special anticoroziv pe schimbătorul de căldură care protejează împotriva intemperiilor și a efectelor mediului extern agresiv. Poate avea diferite culori (albastru, verde, auriu sau nu are nicio culoare (lac transparent).

Caracteristici MTI- 55HWFNX/ MOE30U-55HDN1

Capacitatea încalzire, BTU/h58000(17400~69600)
Capacitatea răcire, BTU/h55000(16500~66000)
Consum nominal încalzire, W5150(1020~6200)
Consum nominal racire, W6700(1150~6900)
Debit de aer max, m3/h2200
Zona de servire, m2160
Nivel de zgomot int, dB(A)41/48
Nivel de zgomot ext, dB(A)66
Dimensiuni unitate int, mm1200x874x300
Dimensiuni unitate ext, mm952x410x1333
Specificații principale
  • Tip compresor Inverter
Date tehnice
  • Capacitate de racire, kW 55
  • Capacitate de incalzire, kW 58
  • Putere consumata la incalzire, W 5150
  • Putere consumata la incalzire, W 6700
  • Capacitate 60000 BTU