SALE
cumpără Condiționer tip canal Midea MHG- 60HWN1/ MOU-60HN1 în Chișinău
cumpără Condiționer tip canal Midea MHG- 60HWN1/ MOU-60HN1 în Chișinău
cumpără Condiționer tip canal Midea MHG- 60HWN1/ MOU-60HN1 în Chișinău

Condiționer tip canal Midea MHG- 60HWN1/ MOU-60HN1

Disponibilitatea: este
56 111 lei
- +

Condiționer tip canal Midea MHG- 60HWN1/ MOU-60HN1

Aparatele de aer condiționat din seria MHG sunt sisteme split care utilizează agent frigorific R-410, concepute pentru utilizare în case, cabane, apartamente mari, birouri, magazine, spații comerciale, facilități sportive.

Aparatul de aer condiționat cu conducte, precum și alte tipuri de aparate de aer condiționat, asigură răcirea, încălzirea, dezumidificarea și curățarea aerului. Caracteristica distinctivă este intrarea de aer proaspăt din exterior și distribuirea acestuia prin conducte. În cadrul sistemului, aerul poate trece prin mai multe etape de purificare, de la cea mai grosieră la cea mai completă, în funcție de cerințele clientului privind calitatea aerului. De obicei, unitatea interioară a unui aparat de aer condiționat prin conducte este plasată într-o poziție ascunsă, selectând un loc în care zgomotul produs de unitatea interioară nu va fi deranjat. Aceasta poate fi în magazii, camere de serviciu, deasupra tavanelor suspendate, în poduri etc.

Regim dezumidificare aer

Modul de dezumidificare selectează automat un mod de răcire pe baza diferenței dintre temperatura setată și temperatura reală a camerei. Temperatura este reglată în timpul reducerii umidității prin activarea și dezactivarea repetată a modurilor de răcire și ventilație.

Atunci când este activat modul de dezumidificare, pe telecomandă este afișat simbolul "Drip" (picurare)

Regim de noapte

Modul de noapte (modul de somn) asigură condiții pentru un somn odihnitor și o trezire confortabilă. Acest mod durează un ciclu de 7 ore, în timp ce viteza ventilatorului este redusă, reducând astfel nivelul de zgomot, precum și schimbarea automată a setărilor de temperatură de la telecomandă la intervale de timp stabilite (în modul de răcire, temperatura crește cu câteva grade, iar în modul de încălzire scade). La sfârșitul modului (după 7 ore), setarea temperaturii revine la setarea inițială.

Schimbător de căldură din aluminiu cu acoperire hidrofilă

Umezeală crescută a schimbătorului de căldură, ale cărui aripioare din aluminiu au un strat special cu un strat hidrofil care asigură îndepărtarea rapidă a condensului din unitatea interioară, prevenind astfel formarea rapidă de mucegai și bacterii, asigurând în același timp o funcționare mai eficientă a unității de aer condiționat.

Blue Fin

Acoperire albastră a aripioarelor schimbătorului de căldură - Protecție împotriva coroziunii. Un strat special anticoroziv pe schimbătorul de căldură care protejează împotriva intemperiilor și a efectelor mediului extern agresiv. Poate avea diferite culori (albastru, verde, auriu sau nu are nicio culoare (lac transparent).

Caracteristici

Capacitatea încalzire, BTU/h
60000
Capacitatea răcire, BTU/h
55000
Consum nominal încalzire, W
5730
Consum nominal racire, W
6590
Debit de aer max, m3/h
2650
Zona de servire, m2
160
Nivel de zgomot int, dB(A)
42/50,5
Nivel de zgomot ext, dB(A)
63,5
Dimensiuni unitate int, mm
1485x675x460
Dimensiuni unitate ext, mm
900x350x1170
Specificații principale
  • Tip compresor Simplu (on/off)
Date tehnice
  • Capacitate de racire, kW 55
  • Capacitate de incalzire, kW 60
  • Putere consumata la incalzire, W 5730
  • Putere consumata la incalzire, W 6590
  • Capacitate 60000 BTU