Aer conditionat Samsung AR12BXHCNWKNUA Whind Free

Disponibilitatea: nu
16 599 lei

Aer conditionat Samsung AR12BXHCNWKNUA Whind Free

Creați confort în jurul dumneavoastră fără a simți aerul rece

Sistem Wind-Free

Sistemul de aer condiționat este Wind-Free, astfel încât răcește aerul fără a crea curenți de aer. Carcasa are 23.000 de orificii pentru a permite aerului rece să curgă lin și silențios*. În plus, tehnologia asigură o răcire mai uniformă chiar și atunci când unitatea este instalată într-o încăpere mare. Tehnologia Wind-Free reduce consumul de energie cu 77%, astfel încât vă puteți bucura de o funcționare confortabilă și economică**.

* În comparație cu un aparat de aer condiționat fără tehnologia WindFree, care generează cu 3 dB mai mult zgomot (23dB față de 26dB). **În comparație cu aparatul de aer condiționat care funcționează în modul Fast Cooling, consumul de energie este cu 77% mai mic.

77% mai puțină utilizare a resurselor

Modul economic WindFree

Bucurați-vă de o climatizare eficientă în modul WindFree, reducând necesarul de răcire. În acest mod, unitatea exterioară utilizează o cantitate minimă de energie și consumă cu 77% mai puțină electricitate*. Astfel, puteți menține o climă stabilă în locuința dvs. fără a vă îngrijora de costurile energetice.

*Rezultatele sunt obținute prin testarea aparatului de aer condiționat AR07T9170HA3 în modul WindFree și în modul Fast Cooling.

Nivel redus de zgomot și consum redus de resurse

Sistem Digital Inverter Boost eficient din punct de vedere energetic

Sistemul de aer condiționat funcționează cu sistemul Digital Inverter Boost, ceea ce înseamnă că este foarte eficient din punct de vedere energetic și utilizează mai puține resurse. Tehnologia reduce numărul de porniri și opriri ale compresorului, menținând în același timp nivelul de temperatură selectat și minimizând uzura sistemului. Această soluție reduce consumul de energie cu până la 73%, iar amortizorul cu 2 țevi și magneții de neodim reduc zgomotul*.
*Bazat pe testele efectuate pe modelul de aer condiționat AX40AQ09TSLXEA în comparație cu modelul AR09TXCAAWKNEU.

Atmosferă confortabilă pentru relaxare

Ideal pentru funcționarea pe timp de noapte cu WindFree

Oferiți-vă dumneavoastră și celor dragi cel mai bun somn posibil în "Comfort Sleep Mode". Prin funcționarea în acest mod, aparatul de aer condiționat creează un mediu confortabil pentru odihnă. Forma și mecanismul îmbunătățit al gurilor de aerisire formează un flux de aer stabil, în timp ce sistemul automat de control al temperaturii vă ajută să vă odihniți liniștit.
Răcește mai mult, mai amplu și mai rapid

Sistem de scădere rapidă a temperaturii

Aparatul de aer condiționat este capabil să reducă rapid temperatura camerei, menținând un climat optim. Datorită Digital Inverter Boost, modelul reduce temperatura camerei cu 43% mai repede*. Aparatul de aer condiționat este echipat, de asemenea, cu un ventilator cu 15% mai mare, o conductă de admisie cu 18% mai mare și clapete cu 31% mai mari. Această soluție permite ca aerul să fie distribuit mai departe și pe o suprafață mai mare.

Autocurățare eficientă

Sistem de autocurățare în 3 etape

Aparatul de aer condiționat păstrează interiorul curat din punct de vedere igienic de unul singur, fără ca dumneavoastră să faceți nimic. Când aparatul de aer condiționat este oprit, sistemul de curățare automată prelungește activitatea ventilatorului până când umiditatea este complet eliminată din schimbătorul de căldură*. Astfel, după maximum 30 de minute, părțile interne sunt uscate și curate, iar mucegaiul și germenii nu se înmulțesc în schimbătorul de căldură.

*Funcționarea ventilatorului este oprită în trei etape, funcția este controlată de sistemul de aer condiționat.

Amortizor dublu pentru reducerea zgomotului

Funcționare silențioasă

Modelul nu vă va distrage atenția, deoarece funcționează în liniște. Compresorul este dublu silențioasă, astfel încât generează puțin zgomot chiar și atunci când funcționează la capacitate maximă. Designul cu două amortizoare duble reduce sunetul emis de fluxul de agent frigorific, asigurând o funcționare silențioasă*.

*Bazat pe teste interne. Cu 40% mai silențios decât aparatele de aer condiționat convenționale.

Acoperire antibacteriană și curățare ușoară a filtrului

Easy Filter Plus

Minimizați costurile de întreținere a aerului condiționat. Filtrul Easy Filter Plus este amplasat în partea superioară exterioară a unității pentru acces și curățare ușoară. Un capac cu plasă densă păstrează schimbătorul de căldură curat și există un strat antibacterian pentru a proteja împotriva substanțelor periculoase*.

*Bazat pe rezultatele cercetărilor efectuate de laboratoarele coreene. Rezultatele pot varia în funcție de condițiile de mediu și de utilizarea aparatului de aer condiționat.

Protecția împotriva coroziunii

Material DuraFin Plus

Bucurați-vă de aer condiționat de lungă durată, indiferent de climă. Părțile unității sunt acoperite cu un strat rezistent la coroziune care previne formarea oxidării și menține eficiența schimbătorului de căldură. Pentru a testa stratul de acoperire, piesele au fost expuse la spray salin timp de 20 de zile*.

*AR12TXFCAWKNEU, care a fost expus la pulverizare salină (SST) timp de 480 de ore, a fost utilizat pentru teste.

Construit pentru a rezista

Protecție împotriva coroziunii și protecție împotriva supratensiunilor

Aparatul de aer condiționat este construit pentru a rezista, chiar și atunci când condițiile ambientale sunt pline de surprize. Dulapul și condensatorul sunt protejate împotriva ruginii, iar Triple Protector Plus* este disponibil pentru a proteja împotriva supratensiunilor.

*Bazat pe comparații cu un aparat de aer condiționat convențional AS18FCMID.

Răcire eficientă la un cost minim

Modul economic

Reduceți facturile de energie prin setarea modului de funcționare ECO. În acest mod, unitatea utilizează mai puțină putere a compresorului, răcind în același timp camera în mod eficient*.

*În comparație cu aparatele de aer condiționat Samsung convenționale. Pentru a obține rezultatele, consumul total de energie a fost măsurat în modul de răcire accelerată și în modul ECO. Acest mod este potrivit dacă temperatura exterioară nu este prea ridicată sau în scopul economisirii energiei.

Specificații Aparat de aer condiționat Samsung AR12BXHCNWKNUA

Tip
split
Regimuri de lucru
răcire/încălzire
Inverter
da
Putere nominală răcire
3500 W
Putere nominală încălzire
3500 W
Capacitate de răcire
12000 BTU
Suprafaţa deservită
35 m²
Agent de răcire
R32
Zgomot minim unitate interioara
19 dB
Zgomot maxim unitate interioara
38 dB
Zgomot unitate exterioara
47 dB
Consum de energie (Răcire)
1220 W
Consum de energie (Încălzire)
940 W
Tip Filtre
antibacterian 
Temperatura exterioară admisă (răcire)
-10 - +46 °С
Temperatura exterioară admisă (încălzire)
-15 - +24 °С
Dimensiuni unitate exterioara
660x475x242 mm
Greutate unitate exterioara
23 kg
Dimensiuni unitate interioara
820x299x215 mm
Greutate unitate interioara
9 kg
Culoare
alb
Garanție
24 luni
Producător
Samsung 


Specificații principale
  • Tip compresor Inverter
  • Producator Samsung
  • Model Split de perete
  • Culoare Alb
Date tehnice
  • Capacitate de racire, kW 3.5
  • Capacitate de incalzire, kW 3.5
  • Putere consumata la racire, W 940
  • Putere consumata la incalzire, W 1220
  • Suprafata recomandata 35 м²
  • Capacitate BTU 12000 BTU
  • Nivel de zgomot, dB 19
  • Clasa Energetica A++
  • Freon R32
  • Garantie 2Ani
Dimensiuni si greutate
  • Dimensiuni unitatea interioara 820*299*215 мм
  • Dimensiuni unitatea exterioara 660*475*242 мм
  • Greutate unitatea interioara, kg 9
  • Greutate unitatea exterioara, kg 23