Aer conditionat Samsung AR09BXHCNWKNUA Airice

Disponibilitatea: nu
14 799 lei

Aer conditionat Samsung AR09BXHCNWKNUA Airice

Samsung AR09BXHCNWWKNUA Airice Inverter de la Samsung este un aparat de aer condiționat cu invertor care funcționează la temperaturi de până la -22°C. Aparatul de aer condiționat Samsung are o gamă largă de caracteristici și este dotat cu diverse filtre (antialergen, antibacterian și de aer).

Funcții principale și moduri de operare

Moduri de funcționare

  1. Răcire/încălzire. Aparatul de aer condiționat funcționează în modul de încălzire la o temperatură exterioară de -22°C.
  2. Modul de dezumidificare reduce umiditatea aerului.
  3. Modul de ventilație face să circule aerul din interior și îl purifică fără răcire sau încălzire.

Controlul aerului condiționat

1. Tehnologia eficientă din punct de vedere energetic Digital Inverter 6-Pole menține aerul condiționat la temperatura dorită, astfel încât nu trebuie pornit și oprit atât de des. În acest fel, consumă mai puțină energie și oferă confort pe o perioadă mai lungă de timp.

2. Clasa de eficiență energetică A++.

3. Freon R32, care nu dăunează stratului de ozon. Pe lângă faptul că este mai ecologic, freonul R-32 este, de asemenea, mult mai profitabil decât freonul R-410A în ceea ce privește rata de consum de agent frigorific, datorită densității și vâscozității sale mai mici. În plus, capacitatea de răcire a sistemului este îmbunătățită (cu aproape 4 %), iar consumul de energie al unității este redus cu 10 %. R-32 este, de asemenea, netoxic, puțin inflamabil și nu se aprinde în condiții normale. Temperatura de autoaprindere a acestuia este de 648°C. În plus, detonarea are loc la concentrații foarte mari de R-32 în aer, ceea ce îl face să fie cel mai sigur freon de acest tip în acest moment.

4. Mod de răcire rapidă. Modul de răcire rapidă răcește aerul considerabil mai repede prin funcționarea compresorului la capacitate maximă la viteza maximă a ventilatorului timp de 30 de minute.
5. Triple Protector Plus protejează aparatul de aer condiționat împotriva celor mai multe condiții de mediu nefavorabile. În plus, această tehnologie protejează unitatea împotriva supraîncărcării fără a utiliza un regulator de tensiune. Toate piesele unității exterioare sunt protejate împotriva coroziunii și pot rezista la căldură extremă.

6. Modul ECO economisește energie și bani. În comparație cu modul de funcționare standard, se consumă mai puțină energie, în timp ce eficiența încălzirii și a răcirii rămâne aceeași. În acest fel, facturile de energie sunt reduse și se menține o atmosferă răcoroasă și confortabilă în încăpere.

7. Cronometru programabil pe 24 de ore.

8. Telecomandă.

Funcții și opțiuni

Sănătate

1. Filtrul antibacterian (Easy Filter Plus) asigură alimentarea cu aer proaspăt și menține curat interiorul aparatului de aer condiționat. Pe lângă faptul că reține praful, elimină până la 99% din anumiți viruși, bacterii și alergeni atunci când aceștia trec prin ecranul dens al filtrului. Acoperirea antibacteriană a elementului filtrant elimină din aer contaminanții și alergenii periculoși.
2. Filtrul triplu asigură un aer proaspăt și curat pentru o respirație ușoară. Acesta reține praful, părul animalelor de companie, virușii, alergenii, bacteriile și alte impurități. Acest filtru menține, de asemenea, o performanță și o igienă ridicată a aerului condiționat.

Funcționalitate

1. Funcție de autocurățare. Când aparatul de aer condiționat este oprit, acesta menține ventilatorul în funcțiune până când praful și umiditatea sunt eliminate din schimbătorul de căldură al aparatului de aer condiționat. Ca urmare, aparatul de aer condiționat rămâne curat și uscat și nu se pot forma bacterii sau mucegai în aparatul de aer condiționat.

3. Funcția Auto Change Over selectează automat modul de funcționare (răcire sau încălzire) necesar pentru a menține temperatura setată. În acest fel, obțineți o temperatură confortabilă constantă, fără a fi nevoie să schimbați setările.

4. Modul Good Sleep creează în dormitor climatul ideal pentru un somn bun. Pe timp de noapte, atunci când este activat, modul Good Sleep creează condițiile ideale pentru odihnă - o temperatură confortabilă combinată cu un nivel redus de zgomot al ventilatorului. Prin activarea modului de noapte cu ajutorul telecomenzii sistemului split, puteți adormi într-un somn izolat fonic, fără a fi distras de sunetul unității de aer condiționat, deoarece atunci când sarcina este redusă, unitatea trece la o funcționare mai puțin intensă, care este însoțită de o reducere a nivelului de zgomot.

Caracteristici tehnologice

1. Spre deosebire de aparatele de aer condiționat convenționale cu acces incomod la elementele de filtrare, noul aparat de aer condiționat Samsung are un filtru montat în partea superioară. Acesta poate fi scos și pus la loc cu ușurință. Pentru a face acest lucru, nu este necesar să deschideți capacul și să scoateți filtrul cu efort.

2. Schimbătorul de căldură este acoperit cu un material special DuraFin + rezistent la coroziune, care prelungește semnificativ durata de viață a aparatului de aer condiționat, protejându-l de rugină și de intemperii. În plus, acest material menține performanța optimă a schimbătorului de căldură.

Specificații Tehnice
Tip - sistem split
Suprafață - 21-25 m²
Performanţă - 9 kWh/h
Tip compresor - BLDC (Motor de curent continuu fără perii)
Putere - 3200 W.
Afișaj unitate interioare - Este
Acoperire anticorozivă a unității exterioare - Este
Mod de lucru - încălzire si racire
Putere de incalzire - 3200 W.
Putere de racire - 2500 W.
Circulația aerului -
10,5 m3/min
Reglarea fluxului de aer - Răcire fără vânt
Control grilaj (Sus / Jos)
Control grilaj (Dreapta / Stânga)
Număr de viteze ale ventilatorului: 5/4
Control automat al vitezei ventilatorului
Funcții - FreezeWash, Dezumidificare fără vânt, Comutare automată (răcire/încălzire), Selectare mod automat, Repornire automată, Curățare automată, Acoperire antialergică, Sistem antibacterian, Acoperire antivirus, Acoperire anticoroziune, Mod silențios, Răcire rapidă, Ventilație, Opțiune de oprire a afișajului, Alarmă opțiune de oprire audio, Răcire în două trepte, Protecție compresor, Protecție panou de comandă, Invertor, Răcire confortabilă, Dezumidificare, Telecomandă, Mod unic utilizator, Temporizator, Easy Filter Plus, Funcție Sleep
Ionizare - Nu
Autocuratare - Auto
Modul Turbo - Nu
Control prin Wi-Fi - Este
Capacitate de racire -
3.071 ~ 11.431 BTO/h
Capacitate de incalzire -
3.071 ~ 15.355 BTO/h
Consumul de energie la racire - 700 W / 3,6 A
Consumul de energie termică - 840 W / 4 A
Nivelul de zgomot al unității interioare - 37/19 dBA
Nivelul de zgomot al unității exterioare -
46 dBa
Nivel minim de zgomot - 19 dBa
Agent frigorific - R32
Temperatura exterioara -
Răcire: -10~46 C; Încălzire: -15~24 C
Adăugător -
Compresor BLDC
Lungimea maximă a conductei - 15 m
Diferența maximă de înălțime a conductei - 8 m
Dimensiunile unității interioare -
820*299*215mm
Greutatea unității interioare -
9 kg
Dimensiunile unității exterioare -
660*475*242mm
Greutatea unității exterioare - 23 kg


Specificații principale
  • Tip compresor Inverter
  • Producator Samsung
  • Model Split de perete
  • Culoare Alb
Date tehnice
  • Capacitate de racire, kW 2.5
  • Capacitate de incalzire, kW 3.2
  • Putere consumata la racire, W 700
  • Putere consumata la incalzire, W 840
  • Suprafata recomandata 25 м²
  • Capacitate BTU 9000 BTU
  • Nivel de zgomot, dB 19
  • Debit de aer, m3/h 270
  • Clasa Energetica A++
  • Freon R32
  • Garantie 2Ani
Dimensiuni si greutate
  • Dimensiuni unitatea interioara 820*299*215 мм
  • Dimensiuni unitatea exterioara 660*475*242 мм
  • Greutate unitatea interioara, kg 9
  • Greutate unitatea exterioara, kg 23