Aer condiționat Ariston Prios 25 Mudo

Disponibilitatea: este
10 244 lei
- +

Aer condiționat Ariston Prios 25 Mudo

Eleganța, performanța excelentă, consumul minim de combustibil și silențiozitatea caracterizează noua gamă de aparate de aer condiționat Ariston PRIOS R32 C. De asemenea, acestea sunt echipate cu tehnologie 2D Inverter, protecție împotriva coroziunii Golden Fin și un senzor de scurgere a agentului frigorific pentru o liniște maximă. Versiunea mono-split de 9000 BTU este ideală pentru încăperi de până la 25m2.

UNITATE INTERIOARĂ
9.000 BTU - Ideal pentru încăperi cu o suprafață de 15 până la 25 m2 și o înălțime medie de 2,7 m.

Elegant și ușor, performanțe excelente, consum redus de energie și silențiozitate sunt principalele caracteristici ale noii game Ariston PRIOS R32.

Unitatea interioară PRIOS R32 de 9.000 BTU este utilizată cu unități exterioare cu invertor pentru a crea combinații de sisteme mono și multi-split.

DESIGN NOU
Noua unitate interioară PRIOS R32 are un design foarte special și elegant: este subțire și ușoară, cu o grosime mai mică de 20 cm și o greutate de doar 7,5 kg. Dar ceea ce îl face special este, fără îndoială, arcul său elegant, conturat în partea din față, care îi permite să se integreze cu eleganță în orice mediu ca un adevărat element arhitectural și datorită ușurinței subtile pe care reușește să o creeze. O atingere ușoară a ecranului de culoare gheață care luminează panoul frontal transformă aceste unități interioare în mici obiecte de design.

RESPIRAȚI AER CURAT!

Un nou filtru de mirosuri captează și descompune cei mai comuni alergeni din aer; bacteriile și mucegaiul sunt neutralizate, la fel și mirosurile lor, redând mirosuri proaspete și revigorante.

Diferite funcții suplimentare asigură un confort optim în orice moment: funcția "Follow me" vă permite să controlați temperatura camerei exact acolo unde doriți; butonul "Memory" vă salvează setările preferate, astfel încât acestea să fie păstrate automat.

Afișajul frontal inteligent vă permite să vedeți temperatura setată sau funcțiile și alarmele active.

Prin achiziționarea separată a unui kit Wi-Fi specific, puteți controla de la distanță aparatul de aer condiționat prin intermediul aplicației Ariston Clima .

Funcțiile de autocurățare, Booster, Silence pentru o setare mai rapidă a temperaturii sunt, de asemenea, disponibile pentru aplicațiile single-split ; Senzorul de scurgere a agentului frigorific afișează o alarmă în cazul unor scurgeri periculoase.

Unitatea interioară este întotdeauna foarte silențioasă, cu un minim de 22 dB(A) la o viteză de ventilație redusă, pentru un confort și o relaxare și mai mari.

Telecomanda inclusă are comenzi clare și butoane ergonomice dedicate unor funcții specifice.

Dimensiune:

  • Lungime: 805 mm - Înălțime: 285 mm - Adâncime: 194 mm
  • Greutate: 7,5 kg.

ACCESORII FURNIZATE CA STANDARD

- Telecomandă

UNITATE EXTERIOARĂ

Unitatea exterioară a mono-splitului ARISTON PRIOS R32 C este dotată cu tehnologia 2D Inverter: două invertoare în interior permit reglarea vitezei ventilatorului pentru a reduce zgomotul și frecvența compresorului, crescând eficiența și reducând consumul. În plus, tehnologia pompelor de căldură face posibilă utilizarea aparatului de aer condiționat chiar și în timpul sezonului rece pentru încălzire.

Unitatea exterioară de 9000 BTU, care utilizează gaz R32 cu impact redus, vă permite să conectați doar unitatea interioară pentru care a fost proiectată și este utilizată în mod normal pentru climatizarea unei singure camere.

ECONOMISIRE GARANTATĂ

Unitatea exterioară mono-split ARISTON PRIOS R32 C garantează performanțe și confort excelente atât în modul de răcire, cât și în cel de încălzire. Sistemul 2D Inverter oferă economii mari de energie și o atenție deosebită pentru mediu, ceea ce le face să cucerească cele mai înalte clase energetice.

Menținând o temperatură constantă a punctului de setare, compresorul invertor vă permite întotdeauna să vă reveniți. Este, de asemenea, foarte liniștită în ceea ce privește somnul și vecinii.

Senzorul de scurgere a agentului frigorific ajută la menținerea eficienței unității de-a lungul anilor, deoarece menține presiunea gazului sub control, împiedicând orice scurgere să deterioreze compresorul.

O funcție de autocurățare, activată la fiecare oprire, curăță serpentina schimbătorului de căldură al unității pentru o eficiență și o durabilitate sporite.

Aceste unități exterioare sunt tratate cu un strat de acoperire Golden Fin pentru o rezistență excelentă la intemperii și la intemperii.

Specificații Aparat de aer condiționat Ariston Prios 25 Mudo

Tip
split
Regimuri de lucru
răcire/încălzire
Inverter
da
Capacitate de răcire
9000 BTU
Suprafaţa deservită
25 m²
Agent de răcire
R410A
Zgomot minim unitate interioara
34 dB
Zgomot maxim unitate interioara
45 dB
Dimensiuni unitate exterioara
770x275x550 mm
Greutate unitate exterioara
25.2 kg
Dimensiuni unitate interioara
990x315x218 mm
Greutate unitate interioara
7,5 kg
Culoare
alb
Specificații principale
  • Tip compresor Inverter
  • Producator Ariston
  • Model Split de perete
  • Culoare Alb
  • Wifi da
Date tehnice
  • Capacitate de racire, kW 2.58
  • Capacitate de incalzire, kW 2.32
  • Putere consumata la racire, W 707
  • Putere consumata la incalzire, W 626
  • Suprafata recomandata 25 м²
  • Capacitate BTU 9000 BTU
  • Clasa Energetica A++
  • Freon r410A
Dimensiuni si greutate
  • Dimensiuni unitatea interioara 990x315x218 мм
  • Dimensiuni unitatea exterioara 770x275x550 мм
  • Greutate unitatea interioara, kg 7.5
  • Greutate unitatea exterioara, kg 25.2