Dezumidificator de aer Trotec TTK 70 HEPA

Disponibilitatea: nu
5 590 lei

USCATOR DE AER SI CURATOR TTK 70 HEPA


Activitate dublă pentru un climat interior sănătos: dezumidificator de 24 L și purificator de aer HEPA cu o eficiență de 95% pentru a proteja împotriva mucegaiului, bacteriilor, virușilor, prafului, polenului și alergenilor


De două ori mai eficient: dezumidificare cu 95% HEPA purificare a aerului.

Trăiți mai sănătos, respirați liber și bucurați-vă de condiții confortabile de viață sau de lucru pe tot parcursul anului - dezumidificatorul remarcabil din punct de vedere optic și tehnic TTK 70 HEPA face acest lucru posibil în încăperi de până la 50 m² sau 125 m³. . Combinând eficiența a două tehnologii pentru a îmbunătăți calitatea aerului din interior, dezumidificatorul 2 în 1 fără cadru ajustează complet automat umiditatea la un nivel sănătos sau la o valoare țintă care poate fi selectată liber între 30% și 80% RH. În plus, aerul din interior este curățat printr-un sistem de filtrare dublă format din aer și filtre HEPA, iar 95% dintre virușii care cauzează boli, bacterii, spori de mucegai, polen, praf de casă/fin, alergeni și alți poluanți ai aerului sunt îndepărtați.

O componentă elementară în protejarea sănătății unei familii sau a angajaților este o ușurare vizibilă, în special pentru cei care suferă de alergii și persoanele alergice la praful de casă.


Combinație elegantă de funcționalitate și confort

Elegantul TTK 70 HEPA cu echipament extins de confort stabilește noi standarde pentru ușurință în utilizare și ușurință în utilizare. Dezumidificare automată controlată de higrostat cu preselectare a umidității dorite (30% până la 80%), senzori digitali de calitate a aerului pentru monitorizarea aerului din interior, patru moduri de funcționare, inclusiv uscător de rufe și modul automat, precum și ventilator reglabil în două trepte și curățare HEPA încorporată aerul garantează o dezumidificare și purificare fiabilă a aerului din interior.

În modul automat, TTK 70 HEPA reglează automat umiditatea în intervalul optim de umiditate. Pentru utilizare continuă nesupravegheată, dezumidificatorul, echipat cu un rezervor de apă de 6,5 litri, are un sistem sigur de protecție la supraumplere care oprește automat dispozitivul de îndată ce nivelul maxim de umplere al rezervorului de apă este atins. Racordul pentru furtun din spate face dezumidificarea si mai comoda, astfel incat condensul poate fi evacuat usor prin furtunul furnizat. Afișajul LED color de pe panoul frontal, care arată starea calității aerului din interior în trei culori (albastru, verde, roșu), este convenabil de utilizat. Afișajul segmentului iluminat din spate de pe afișajul LED oferă informații precise despre umiditatea curentă, umiditatea țintă setată,


Vedeți aerul din interior cu alți ochi: senzori de calitate

Aer Aerul din interior nu poate spune dacă este prea umed sau contaminat cu agenți patogeni. Dacă sporii de mucegai sau virușii sunt invizibili în aer, de obicei devin vizibili doar când este prea târziu.

Dezumidificatorul de cameră TTK 70 HEPA vede ceea ce este invizibil pentru ochiul uman. Senzorii săi digitali de umiditate măsoară constant umiditatea aerului din încăpere pentru a o regla complet automat în modul automat, cu o performanță a aerului adaptată în zona țintă dorită. Afișajul LED color de pe panoul frontal care arată umiditatea actuală a încăperii este convenabil:


  • „Albastru”: indică faptul că umiditatea sub 50% este prea uscată.
  • „Verde”: indică umiditatea optimă între 50 și 70%.
  • „Roșu”: indică umiditate prea mare peste 70%.


Aerul interior purificat și dezumidificat contează

O persoană inhalează între 10.000 și 20.000 de litri de aer pe zi. Dacă aerul este prea umed și contaminat cu poluanți sau agenți patogeni, acesta pune o presiune asupra sistemului nostru imunitar și, în cel mai rău caz, duce la probleme respiratorii. Mobilierul, finisajele și țesăturile de construcție pot fi, de asemenea, deteriorate din cauza umidității constante prea ridicate (> 60 la sută).

Protecție combinată împotriva umidității și agenților patogeni

Încredințați protecția sănătății, proprietății și controlul calității aerului din interior ușor și convenabil dezumidificatorului de cameră TTK 70 HEPA cu tehnologie de purificare a aerului HEPA extrem de eficientă. Cu tehnologia combinată de purificare a aerului și dezumidificare, acest aparat versatil previne în mod fiabil formarea de cuiburi umede nesănătoase și problemele asociate de umiditate, cum ar fi mucegaiul, petele de mucegai și umezeala. Aerul din interior este purificat de aerosoli încărcați cu virusuri, viruși (cum ar fi SARS-CoV-2 și virusuri gripale), bacterii, spori de mucegai, praf fin, praf de casă, păr de animale și alți agenți patogeni transportați în aer într-un sistem dublu de filtrare constând din - filtru și filtru HEPA de înaltă eficiență. De asemenea, reduce creșterea acarienilor și a alergenilor. Afaceri curate.


Funcția de repornire automată

Cu funcția de repornire automată (sau funcția de memorie), dispozitivul repornește după o oprire neașteptată din cauza unei pene de curent cu o setare preselectată, de îndată ce sursa de alimentare este din nou disponibilă. Aceasta înseamnă că dezumidificatorul este potrivit și pentru utilizarea cu un temporizator.


Echipament complet pentru cunoscătorii de confort

Comun tuturor dezumidificatoarelor din seria TTK sunt caracteristicile extinse de confort, ușurința în utilizare și nivelurile de zgomot plăcut scăzute, făcând odorizantele recomandate în special pentru utilizarea în medii sensibile la zgomot.


Modul automat: În TTK 70 HEPA, senzorii inovatori de calitate a aerului măsoară continuu umiditatea din cameră pentru a se asigura că valoarea umidității este întotdeauna în intervalul optim. Capacitatea de dezumidificare este controlată complet automat.


Funcția de uscare a rufelor: Modul de uscare a rufelor este recomandat pentru uscarea blândă a rufelor cu aer. Funcția de uscare a rufelor (precum și modul de uscare a textilelor sau funcția SuperDry) este comparabilă cu uscarea tradițională în aer liber. Avantajul uscătoarelor precum TTK 70 HEPA este că rufele sunt uscate la fel de ușor ca în natură.


Control parental: Pentru a proteja setările dispozitivului de mâinile iscoditoare ale copiilor, panoul de control poate fi blocat folosind sistemul practic de blocare pentru copii.


Temporizator 24 de ore: Există motive întemeiate pentru a opri TTK 70 HEPA după un anumit număr de ore. Dezumidificarea combinată și purificarea aerului este recomandată în dormitoare și camerele copiilor pentru un somn odihnitor - pe de altă parte, aparatul nu ar trebui să funcționeze în timpul zilei când ești departe de casă. În mod similar, dezumidificarea și purificarea aerului dintr-un birou sau loc de muncă este necesară doar în timpul orelor de lucru. Pentru aceste scenarii și alte aplicații, TTK 70 HEPA este echipat cu un cronometru programabil de 24 de ore cu care puteți seta timpul de funcționare în trepte de 1 oră înainte de oprirea automată.

Dezumidificatorul elegant TTK 70 HEPA reglează umiditatea aerului din interior la un nivel sănătos și, datorită purificării foarte eficiente a aerului HEPA, protejează împotriva virușilor, bacteriilor, sporilor de mucegai și alți poluanți ai aerului.


Beneficii practice:

  • Dezumidificator combinat cu purificator de aer HEPA (filtrare HEPA eficientă de 95% a bacteriilor, virușilor, polenului, prafului fin, acarienilor, sporilor de mucegai și alți alergeni și poluanți)
  • Dezumidificare automată controlată prin higrostat cu preselecție țintă de la 30 la 80% RH în pași de 5%.
  • De îndată ce nivelul de umiditate dorit este atins, compresorul se oprește. Ventilatorul trece. Dacă limita este depășită, dispozitivul va fi activat automat.
  • Potrivit pentru încăperi de până la 50 m² / 125 m³
  • Capacitate de dezumidificare max. 24 de litri / 24 de ore
  • Indicator calitate aer cu LED color
  • Afișare umiditate relativă
  • Afișarea temperaturii actuale a camerei
  • Mod auto
  • Funcție cronometru (1-24 ore)
  • Funcție de repornire automată (funcție de memorie)
  • Control parental
  • Protecție la supraumplere - dispozitivul se oprește când se atinge capacitatea maximă a rezervorului de apă.
  • Semnal de avertizare când rezervorul de apă este plin
  • Rezervor de apă aprox. 6,5 litri
  • Ventilator cu două trepte
  • Opțiune de conectare a furtunului de evacuare pentru funcționare continuă
  • Funcția de uscare

Specificații principale
Caracteristice
  • Suprafață, м² 50
  • Consumul de energie, W 420
  • Greutate, kg 13
  • Debit de aer, м³/h 140
  • Garanție 24 luni
  • Rezervor de apă, L 6.5
  • Dimensiuni 225x340x565 мм
  • Capacitate de dezumidificare, L/24H 24