Aer condiționat GREE de tip casetă GUD125T/A-T+GUD125W/HhA-X

Disponibilitatea: este
62 900 lei
- +

Aer condiționat GREE de tip casetă GUD125T/A-T+GUD125W/HhA-X

Aparatul de aer condiționat cu casetă Gree GUD125T/A-T/GUD125W/NhA-X este o unitate Gree disponibilă în comerț care funcționează cu un compresor cu invertor. Unitatea de control al climatizării funcționează cu freon R32, care nu are niciun impact negativ asupra oamenilor sau a mediului. Dacă aveți nevoie de un model mai puternic, acordați atenție acestui aparat de aer condiționat.

Acest aparat de aer condiționat comercial trifazat Gree este capabil să distribuie fluxul de aer pe 4 laturi datorită unităților de casetă U-Match. Aceasta distribuie fluxul de aer astfel încât răcirea sau încălzirea să se facă în mod uniform. Iar formarea de zone reci este redusă la zero. Puteți utiliza acest aparat de aer condiționat pentru o sală de vânzări, o sală spațioasă, un restaurant etc. Aparatul de aer condiționat este proiectat pentru un spațiu de până la 120 m².

Principalele funcții și moduri de funcționare

Moduri de operare

  1. Funcționare automată a ventilatorului - rotația ventilatorului poate fi controlată de un microprocesor, în funcție de condițiile de funcționare ale aparatului de aer condiționat.
  2. Modul uscat vă permite să reduceți nivelul de umiditate din cameră. Selectează automat modul de răcire în funcție de diferența dintre temperatura setată de pe telecomandă și temperatura reală a camerei. Temperatura este controlată în timpul dezumidificării prin pornirea și oprirea în mod repetat a modului de răcire sau numai ventilație. Când modul de uscare este activat, controlerul aparatului de aer condiționat afișează simbolul „Picturi” sau cuvântul „USCAT”.
  3. Răcire și încălzire - aerul condiționat creează cea mai potrivită oprire climatică, ceea ce contribuie la confortul și distracția dumneavoastră plăcută. Funcționarea aparatului de aer condiționat pentru încălzire iarna la -15 grade.

Control aer conditionat

  1. controlul invertorului. Compresorul inverter de economisire a energiei din noua generație instalat în unitatea exterioară cu control fluid al puterii oferă o precizie ridicată a temperaturii menținute, consum redus de energie, nivel redus de zgomot în timpul funcționării, viață mai lungă și fiabilitate. Folosind tehnologii avansate, inginerii au reușit să crească semnificativ coeficientul de conversie a energiei electrice în energie termică.
  2. Clasa de eficiență energetică ridicată A. Un astfel de aparat de aer condiționat este mult mai economic și mai fiabil decât aparatele de aer condiționat cu o putere constantă a compresorului.
  3. Freon R32 de înaltă performanță sigur pentru ozon.
  4. Lucrați în modul Sleep - oferă confort și economie de energie electrică. Aparatul de aer condiționat schimbă automat modul de temperatură la o oră după ce modul este pornit.
  5. Flux larg de aer - această funcție vă permite să faceți o distribuție uniformă a aerului încălzit și răcit în interiorul încăperii.
  6. Modul Turbo - această funcție vă permite să încălziți sau să răciți rapid aerul atunci când aparatul de aer condiționat funcționează la putere maximă.
  7. Timer - această funcție vă permite să porniți/opriți automat aparatul de aer condiționat la o oră strict programată.
  8. Alimentare cu patru fluxuri de aer. Alimentarea cu patru fluxuri de aer vă permite să distribuiți uniform și stabil aerul în întreaga cameră, oferind un nivel ridicat de confort.
  9. Tehnologia invertorului cu undă de 180° - control al tensiunii fără efecte „puls” (se elimină treptarea undei sinusoidale).

Funcții și opțiuni

Sănătate

  1. Filtru electrostatic - efectuează purificarea preliminară a aerului, distrugând mulți factori negativi și mirosuri neplăcute.
  2. Protecție împotriva ciupercilor și mucegaiului - după oprirea aparatului de aer condiționat continuă să funcționeze ceva timp, eliminând reziduurile de umezeală din interiorul carcasei.
  3. Compatibilitate electromagnetica. Aparatul de aer condiționat este rezistent la interferențe electromagnetice și nu creează în sine interferențe nedorite în camera în care este instalat.

Funcții

  1. Repornire automată. Acest mod va reporni automat aparatul de aer condiționat cu toate setările și modurile salvate după restabilirea unei întreruperi de curent.
  2. Protecție la îngheț pentru unitatea exterioară. Ciclu invers al aparatului de aer condiționat pentru a elimina înghețul de pe schimbătorul de căldură al unității exterioare. Oferă funcționarea optimă a aparatului de aer condiționat în modul de încălzire la temperaturi scăzute ale aerului exterior.
  3. Nivel scăzut de zgomot.
  4. Modul de autodiagnosticare. Controlerul instalat în aparatul de aer condiționat GREE cu casetă cu un set de diverși senzori măsoară și analizează citirile în timp real. Datele primite sunt procesate printr-un algoritm special, se evaluează starea tuturor componentelor și ansamblurilor principale ale aparatului de aer condiționat. În cazul abaterilor de la normele maxime admise, aparatul de aer condiționat este oprit automat și pe afișajul unității interioare este afișat codul de eroare corespunzător, prin care inginerul de service va putea determina cauza defecțiunii și va restabili aer condiționat cât mai repede posibil.
  5. Autocuratare. Permite eliminarea umezelii din schimbătorul de căldură, ceea ce previne dezvoltarea mucegaiului și a bacteriilor. In acest fel se elimina mirosurile neplacute si nu este nevoie de curatarea mecanica a schimbatorului de caldura.
  6. Pornind de la temperaturi exterioare scăzute. Funcționarea aparatului de aer condiționat este permisă la temperaturi exterioare scăzute.
  7. Protectie compresor. Întârziere software pentru repornirea compresorului după o întrerupere de curent sau o schimbare a modului de funcționare al aparatului de aer condiționat.
  8. Abilitatea de a porni la tensiune joasă. Aparatul de aer condiționat poate fi pornit și poate funcționa normal chiar și la tensiune joasă (198V).
  9. Un amestec de aer proaspăt. Organizarea alimentării cu aer proaspăt în sistemul de splitare a casetei GREE se realizează printr-o conductă de aer separată (în sistemele split cu această funcție, conducta de aer are de obicei un diametru mic și este așezată împreună cu traseul conductei de freon).

Opțiuni suplimentare

  1. Notificare sonoră - atunci când aparatul de aer condiționat este pornit sau oprit, dă un semnal sonor.
  2. Blocarea telecomenzii - vă permite să vă protejați de accesul neautorizat la aparatul de aer condiționat.
  3. Tevi de cupru cu filet interior. Utilizarea filetelor interne în tuburile de cupru în producție face posibilă creșterea suprafeței interioare, ceea ce crește turbulența fluxului de agent frigorific și, prin urmare, crește transferul de căldură (cu 20-30% față de un conductă netedă de cupru).
  4. Design special al panoului frontal pentru instalare și întreținere ușoară și convenabilă. Designul panoului frontal al aparatului de aer condiționat este realizat astfel încât să fie ușor și convenabil să efectuați întreținerea aparatului de aer condiționat.
  5. Înălțimea compactă a unității interioare. Corpul ultra-subțire are doar 240 mm înălțime, economisind spațiu.
  6. Pompă de scurgere încorporată. Pompa de scurgere incorporata ridica apa care se formeaza in unitatea interioara in timpul functionarii aparatului de aer conditionat in regim de racire, pana la o inaltime de pana la 1200 mm. Aparatul de aer condiționat adoptă o tavă de drenaj din polistiren acoperită cu plastic special, prevenind în mod eficient scurgerea apei condensate.
  7. Rezistent la intemperii. În unitatea exterioară GREE este instalat un schimbător de căldură cu un strat de protecție multistrat, care o protejează de coroziune și placa formată sub influența influențelor atmosferice ale unui mediu agresiv. Placa de control constă din componente japoneze și este găzduită într-o carcasă separată din oțel galvanizat pentru întreținere ușoară. Toate componentele electronice ale unității exterioare au fost testate riguros pentru influența mediului extern (rezistență la căldură și îngheț) și sunt realizate din materiale rezistente la coroziune, ceea ce asigură o durată de viață mai lungă și fiabilitate.
Principalele caracteristici
Productivitate (min. - max.) kW la rece.
11
Productivitate (min. - max.) caldura kW.
12,5
Consum (min. - max.) kW rece.
3,9
Consum (min. - max.) căldură kW.
3,8
Producător
GREE
Raport de răcire EER
5,6
Coeficient de incalzire COP
4
Diametrul conductei de lichid mm (inch)
∅3/8
Diametrul conductei gaz mm (inch)
∅5/8
freon
R32
Lungimea maximă a traseului m
50
Diferența maximă de înălțime m
30
Tensiune de alimentare V / F / Hz
220–240/1/50
invertor
DA
Clasa de eficienta energetica
A+/A+
Unitatea interioară
Greutate, kg.
31
Nivel de presiune sonoră de răcire dB(A)
51/49/46/43
Nivel de presiune acustică încălzire dB (A)
51/49/46/43
Dimensiuni (L*A*D) mm
840×320×840
Dimensiuni panou (L*H*D)mm
950×60×950
Consum de aer m3/h
1860
Diametru scurgere mm
∅25×1,5
Unitatea exterioară
Dimensiuni (L*A*D) mm
980×790×427
Greutate kg
95
Specificații principale
  • Producator Gree
  • Tip compresor Inverter