Unitate interioară aparatului de aer condiționat Inventor ARIA AR2MVI-18WFR

Disponibilitatea: este
6 560 lei
- +

Unitate interioară aparatului de aer condiționat ARIA AR2MVI-18WFR 

Hotel Menu

Instalațiile de climatizare Inventor prezintă managementul unității inovative de climatizare „HOTEL MENU”. HOTEL MENU este un set de caracteristici special concepute pentru a ajuta la o funcționare mai bună și mai economică a instalațiilor de climatizare instalate în unitățile hoteliere.

Wi-Fi Standard

Gamele Aria includ modulul USB pentru WiFi pentru a putea profita de beneficiile controlului de la distanta. Puteti controla temperatura incaperii, de oriunde, folosindu-va de smartphone-ul sau tableta dumneavoastra. Descarcati gratuit aplicatia InvmateII din Magazinul Play sau Apple AppStore si bucurati-va de confort si economie de energie.

Filtru Ionizator 

Ionii eliberati in aer va asigura un mediu curat si sanatos prin capturarea prafului si a mirosurilor, oferind in schimb sanatate si o calitate superioara a aerului de la interior.

Flux de Aer in 4 Directii 

Design-ul reinnoit creeaza o distributie uniforma a aerului in toate directiile. Miscarea flapsurilor se face nu numai pe orizontala dar si pe verticala, ceea ce face ca aerul sa ajunga si în zonele cele mai dificile.

*se refera la AR2MVIS-09WiFi, AR2MVIS-12WiFi, AR2MVIS-18WiFi si AR2MVIS24-WiFi modele.

Follow Me

Telecomanda este echipata cu un senzor de temperatura. Atunci cand functia Follow Me este activata, temperatura detectata de telecomanda este sincronizata cu cea a aparatului, oferindu-va astfel conditii ideale ori unde v-ati afla in incapere.


Specificații principale
  • Producator Inventor