Unitate exterioară aparatului de aer condiționat Inventor U5MRSL(3)-27

Disponibilitatea: este
33 800 lei
30 420 lei
- +

Unitate exterioară aparatului de aer condiționat Inventor U5MRSL(3)-27

  • Performanta imbunatatita datorita lamelelor verzi
  • Functionare stabila in conditii extreme cu o maxima economie de energie electrica
  • Economii maxime de energie datorită clasei energetice A +++
  • Reducerea impactului asupra mediului datorită noului agent frigorific R32

Putere si fiabilitate

Seria modernizate de multi-split de aer condiționat Inventator, a furniza o evaluare +++ energie, o gamă largă de operare și protecție maximă pentru plantele tale, datorită elementului de acoperire de aur hidrofil. Rafinat de design asigură atât de înaltă performanță și rezistență și durabilitate maximă. Selectați până la 5 unități interioare de orice tip și de a face plasarea lor în cazul în care doriți, deoarece puteți avea până la conducte 75m.

Variind randament 18,000, 27.000, 36.000 și 42.000 Btu / h, multi-split de aer condiționat Inventator poate satisface orice nevoie de construcție, oferindu-vă condiții excelente de răcire și de încălzire în orice punct din spațiu.


Golden Fin

Nivelul maxim de protectie pentru aparatul dvs. de aer conditionat, in special in zone cu un nivel ridicat al umiditatii si zone cu potential coroziv crescut, precum zonele de coasta si insulele. Stratul de protective anticoroziv, auriu, protejeaza unitatile impotriva aerului sarat si alte elemente corozive, asigurand mentinerea eficientei si a performantelor, precum si extinderea perioadei de utilizare. Multumita proprietatii antibacteriene, stratul auriu de protective va permite sa va bucurati de conditii ideale in incapere, in fiecare zi!

R32 ECO Freon

Agentul frigorific ECO R32 cu un impact asupra incalzirii globale redus cu 68%, este aici pentru a imbunatatii performantele aparatului dumneavoastra de aer conditionat si pentru a contribui la protectia impotriva fenomenului de incalzire globala. Nu afecteaza stratul de ozon si contribuie la reducerea incalzirii globale prin retinerea cantitatilor mici de caldura (GWP=675), ce pot fi usor reciclate sau reutilizate.

Clasa energetica A+++

Tehnologia inovativa cu care este echipat fiecare aparat de aer conditionat Inventor, asigura performante excelente la costuri minime. Profitati de clasa energetica A+++ si obtineti economii marjore de energie electrica si bani! Bucurati-va de atmosfea placuta din incaperea dumneavoastra.

Instalare flexibila

Noile unitati Inventor Multi va asigura flexibilitate in instalarea a pana la 5 unitati de orice tip. Lungimea maxima a traseelor de pana la 75m.

Interval mare de functionare

Cu pana la 25 de trepte ale frecventei compresorului (F1-F25). Frecventa este crescuta cu pana la 70%, permitand sistemului sa functioneze lin. De asemenea permite un control mai precis pentru un mediu confortabil la interior cu mari economii de energie electrica.

Racire la temperaturi scazute

Design-ul special al unitatii exterioare ajuta la functionarea eficienta a aparatului la temperaturi exterioare scazute chiar si de -15°C.

Valva electronica de expansiune pe circuit

Valva electronica independenta pentru fiecare unitate interioara ofera un control mai bun in functionare si o eficienta marita.


Caracteristice
  • Capacitate Pentru 3 camere