Calorifer cu ulei Trotec TRH 22 E

Disponibilitatea: este
2 080 lei
- +

Calorifer cu ulei Trotec TRH 22 E




Încălzește mai repede temperaturile reci

Probabil știi asta! Afară este furtună și ninge și chiar și în sufragerie sau dormitor nu prea vrea să se încălzească în ciuda încălzirii puternice. Tresori în cei patru pereți și tânjești după căldură confortabilă. La fel de incomode sunt și zilele răcoroase în perioada de tranziție, când vremea este inconsistentă și încălzirea principală este oprită. Apoi vei îngheța pe canapea, în ciuda păturii și picioarelor reci sunt inevitabile. În astfel de situații este bine dacă ai luat deja măsuri de precauție și cu radiatorul cu ulei TRH 22 E sau TRH 23 E este disponibilă o sursă de încălzire puternică care oferă rapid și fiabil o căldură plăcută. Cele două dispozitive, care sunt identice vizual, diferă prin următoarele caracteristici:

Radiator de ulei
Aripioare de încălzire
3 niveluri de putere
Timp de încălzire
Dimensiunea camerei
TRH 22 E.
9
800 / 1.200 / 2.000 wați
10 minute.
până la
25 m² / 60 m³
TRH 23 E.
al 11-lea
1.000 / 1.500 / 2.500 de wați
8 min.
până la
30 m² / 75 m³

Căldură confortabilă cu ventilator turbo și efect de reîncălzire

Se încălzește deosebit de repede cu suportul suplimentar pentru ventilator turbo al celor două încălzitoare. Deoarece radiatoarele cu ulei, în comparație cu radiatoarele cu ventilator, au nevoie de aproximativ 8 până la 10 minute pentru a-și degaja întreaga putere termică în timpul punerii în funcțiune, dispozitivele TRH 22 E și TRH 23 E au un element de încălzire PTC ceramic cu turboventilator, care încălzește camera în înainta cu viteza fulgerului. Așa că vă puteți bucura deja de aer cald înainte ca radiatorul să-și desfășoare întreaga putere de încălzire.

Bine de știut:  Radiatoarele moderne cu ulei sunt încă echipate cu nervurile de încălzire încercate și testate, deoarece acest design garantează o suprafață de încălzire maximă cu performanță și eficacitate optime de încălzire. Uleiul termic folosit în calorifer este un excelent depozit de energie termică, astfel încât veți fi răsfățat cu o putere termică susținută până la 30 de minute chiar și după oprirea încălzitorului.







De la încălzire permanentă la protecția împotriva înghețului

Cu puterea lor de încălzire reglabilă în 3 trepte, TRH 22 E și TRH 23 E oferă temperaturi controlate de termostat în intervalul 10 - 35 ° C. Cele mai Radiatoarele ulei  lucrează complet silențios, fără miros și fără a se agita praful fără o ființă ventilator pornit și sunt , prin urmare , de asemenea , bine adaptate pentru utilizarea în gospodăriile antialergice sau în dormitor.

Cele doua calorifere mobile sunt recomandate si pentru incalzirea incaperilor folosite neregulat precum B. grădini de iarnă, camere de oaspeți, case de vară sau ateliere sau birouri. În garajele și subsolurile neîncălzite, caloriferele acționează și ca dispozitive de monitorizare a înghețului pentru a proteja în mod fiabil împotriva conductelor de apă înghețate și a altor daune cauzate de îngheț.

Tehnologie eficientă de încălzire dublă pentru o încălzire mai rapidă

Când e frig, un singur lucru contează: căldura rapidă, cât se poate de simplă și vizibilă fără ocoliri. Acest lucru și mai mult este garantat de tehnologia duală de încălzire constând din căldură de ulei termic de lungă durată și suflă de aer cald cu încălzire directă.

Turbo pentru încălzire rapidă: ventilator de încălzire PTC ceramic comutabil

Spre deosebire de radiatoarele convenționale, în care aerul din cameră se încălzește după câteva minute odată cu încălzirea crescândă a nervurilor de încălzire, radiatoarele cu ulei TRH 22 E și TRH 23 E au un element de încălzire PTC suplimentar cu turboventilator. Aerul din camera rece este aspirat printr-o priză de aer, încălzit electric în interiorul dispozitivului cu elementul de încălzire PTC ceramic și apoi suflat înapoi în cameră prin intermediul ventilatorului turbo din partea stângă și dreaptă a dispozitivului. Acest plus de aer cald accelerează considerabil încălzirea inițială a încăperii până când uleiul termic din radiatorul cu ulei își dezvoltă capacitatea de încălzire completă în aproximativ 8 până la 10 minute. Desigur, turbosuflatorul poate fi, de asemenea, pornit după cum este necesar, sau rămâne oprit.

Controlul termostatului ține sub control costurile de încălzire

Bucurați-vă de temperaturi plăcute și confortabile - încălzitorul reglează puterea de încălzire și consumul de energie în mod complet automat! De îndată ce nivelul de temperatură dorit este setat prin intermediul termostatului rotativ de control în trepte, TRH 22 E sau TRH 23 E preia cârma într-un mod confortabil și cu economie de energie. Când temperatura dorită a camerei este atinsă, radiatorul de ulei se oprește automat și încălzitorul comută la cel mai scăzut nivel de încălzire cu un consum redus de energie. Apoi, turbosuflatorul este de asemenea oprit automat. Dacă temperatura scade sub valoarea preselectată, radiatorul se pornește automat din nou și se încălzește la nivelul de încălzire setat anterior.

Acest control al temperaturii are loc automat, temperatura camerei rămânând întotdeauna la un nivel constant. Un efect secundar pozitiv: camera nu se poate supraîncălzi și nu arde costuri inutile de energie.

TRH 22 E / TRH 23 E - приложения

Radiatoarele cu ulei oferă căldură eficientă

Radiatoarele cu ulei sunt destinate utilizării pe termen lung deoarece pot înlocui complet un radiator. Cu aripioarele lor de încălzire, radiatoarele cu ulei arată destul de asemănătoare cu un încălzitor „normal”, dar, spre deosebire de acesta, folosesc electricitate pentru a încălzi uleiul din interior. Așa-numitul ulei termic este încălzit de curent și transferă căldura în aerul camerei prin aripioarele de încălzire. De altfel, radiatoarele cu ulei sunt de obicei echipate cu aripioare de încălzire deoarece formează o suprafață mai mare, ceea ce face încălzirea foarte eficientă. Deoarece dispozitivele sunt mobile, pot fi amplasate în fiecare cameră exact acolo unde este nevoie de căldură.

Principiul de funcționare a unui radiator de ulei

De ce un radiator este de fapt umplut cu ulei și nu cu apă? Motivul este că apa se dilată atunci când este încălzită și, de asemenea, nu stochează căldura. În schimb, uleiul termic care este folosit pentru umplerea caloriferelor are o capacitate de stocare mult mai mare. Chiar dacă radiatorul de ulei este oprit, degajă căldură încă o jumătate de oră bună.

La TRH 22 E și TRH 23 E, în radiator este integrată și o suflantă de aer cald. Aceasta înseamnă că faza de încălzire de aproximativ 8 până la 10 minute a uleiului termic poate fi depășită de aerul cald suflat de ventilator.

Deoarece uleiul termic este și un bun izolator, rezistențele de încălzire pot fi scufundate direct în ulei, ceea ce face schimbul de căldură și mai eficient. Există și argumentul greutății, pentru că uleiul este mai ușor decât apa. Acest lucru face un radiator de ulei semnificativ mai ușor și transportabil.

Принцип работы масляных радиаторов

TRH 22 E / TRH 23 E - Тумблер

TRH 22 E / TRH 23 E - перемотка кабеля

TRH 22 E / TRH 23 E - уют

Tehnologie modernă de încălzire care oferă securitate

Securizarea soluțiilor mobile de încălzire joacă un rol important, mai ales în familiile cu copii sau animale. Siguranța maximă în exploatare face parte din principiul de bază de proiectare al radiatoarelor cu ulei TRH 22 E și TRH 23 E! 

Comutator integrat și protecție la supraîncălzire

Fie că sunt copii furiosi, animale de companie înflăcărate sau oaspeți nepăsători - cele două încălzitoare au o poziție sigură datorită roților lor largi. În cazul în care radiatoarele de ulei se clătesc în căldura momentului, întrerupătorul încorporat oprește dispozitivul complet automat.

De asemenea, un termostat de siguranță previne în mod fiabil depășirea temperaturii de funcționare, ceea ce se poate întâmpla, de exemplu, dacă radiatorul este acoperit de jachete sau alte articole de îmbrăcăminte. În acest caz, protecția la supraîncălzire asigură oprirea imediată a dispozitivului.

Căldură mobilă pentru fiecare cameră

Datorită rebobinării practice a cablului cu priză, ambele dispozitive pot fi transportate în siguranță fără ca cablul de alimentare lung de 1,4 metri să devină independent și să devină un pericol periculos de împiedicare.

Rotile cu rulare lină și mânerul de transport integrat permit o schimbare rapidă și flexibilă a locației. In acest fel, cele doua calorifere mobile pot fi duse dintr-o camera in alta intr-o clipita, chiar si cand sunt fierbinti.

Fie ca încălzire de bază, căldură suplimentară rapidă sau un monitor practic de îngheț - radiatoarele cu ulei TRH 22 E și TRH 23 E sunt recomandate ca soluție de încălzire economică pentru încălzirea confortabilă a încăperii toamna, iarna și primăvara.

TRH 22 E / TRH 23 E - dotări speciale de echipare

Dimensiuni compacte: cele două radiatoare cu ulei TRH 22 E și TRH 23 E ocupă puțin spațiu și, cu designul lor atemporal, se potrivesc perfect în orice cameră. Cele două modele identice diferă ca lungime cu 80 mm. În 3 trepte de încălzire, oferă puteri de până la 2.000 W sau chiar 2.500 W.
Radiator ulei TRH 22 E - dimensiuni
Dimensiuni compacte: cele două radiatoare cu ulei TRH 22 E și TRH 23 E ocupă puțin spațiu și, cu designul lor atemporal, se potrivesc perfect în orice cameră. Cele două modele identice diferă ca lungime cu 80 mm. În 3 trepte de încălzire, oferă puteri de până la 2.000 W sau chiar 2.500 W.
Radiator ulei TRH 23 E - dimensiuni
Disponibil cu 9 sau chiar 11 nervuri de încălzire: Fie pentru încăperi de până la 25 m² sau 30 m² - cu cât sunt mai multe nervuri, cu atât mai multă căldură poate fi radiată de la suprafața radiatorului. Chiar și după oprire, beneficiezi în continuare de căldură de lungă durată cu un timp de post-încălzire de aproximativ 30 de minute.
Radiatoare ulei TRH 22 E / TRH 23 E - număr de nervuri
Datorită celor 3 trepte de încălzire, unui turboventilator suplimentar, controlului automat al termostatului și posibilității de a-l folosi ca monitor de îngheț, cele două modele de radiatoare cu ulei TRH 22 E și TRH 23 E oferă căldură de confort cu zgomot redus și multă flexibilitate.
Radiatoare ulei TRH 22 E / TRH 23 E - proprietăți
Ușor de folosit! Cele doua calorifere cu ulei au un termostat reglabil continuu si 3 trepte de incalzire. Lampa de control de funcționare arată dacă dispozitivele se încălzesc deja. Ventilatorul încălzitorului ceramic PTC poate fi pornit folosind comutatorul de pe lateral.
Radiatoare de ulei TRH 22 E / TRH 23 E -
Este nevoie de aproximativ 8 până la 10 minute, în funcție de model, pentru ca uleiul termic din interiorul caloriferelor să se încălzească. Cu încălzitorul cu ventilator turbo ceramic, totuși, vă puteți bucura și de o căldură plăcută în prealabil. Pur și simplu porniți-l și aerul cald curge direct din fantele de aer din lateral.
TRH 22 E / TRH 23 E - turbosuflante
Dacă încălzitoarele, care sunt foarte stabile în sine, sunt răsturnate accidental, se opresc imediat. Comutatorul integrat asigură acest lucru. Ambele radiatoare de ulei sunt, de asemenea, protejate în mod fiabil împotriva supraîncălzirii.
Radiatoare cu ulei TRH 22 E / TRH 23 E - protectie la inclinare
Fără pericol de împiedicare: înfășuratorul de cablu integrat permite transportarea sau depozitarea rapidă și ușoară a radiatoarelor. Spațiul practic de parcare plug-in asigură o comandă suplimentară.
Radiatoare ulei TRH 22 E / TRH 23 E - rebobinare cablu
Mânerul încastrat în față și cele 4 roți cu rulare lină permit ca radiatoarele cu ulei TRH 22 E sau TRH 23 E să fie transportate cu ușurință în orice locație - chiar și în timpul funcționării când aripioarele de încălzire sunt încă calde.
Radiatoare ulei TRH 22 E / TRH 23 E - maner de transport

Caldura rapida si fara miros

Cele doua calorifere cu ulei TRH 22 E / TRH 23 E incalzesc rapid si usor camerele de hobby, subsolul sau salile de petrecere.
TRH 22 E / TRH 23 E, pivniță hobby de aplicare
Încălzitoarele mobile oferă, de asemenea, căldură plăcută atunci când lucrați în atelier.
TRH 22 E / TRH 23 E, aplicație atelier
Soluția optimă de încălzire pentru colțuri cu curenti de aer, încăperi rar folosite și mansarde răcite.
TRH 22 E / TRH 23 E, aplicare mansardă

Beneficii pentru practica:

  • Ieșire de 2.000 sau 2.500 W pentru căldură rapidă și confortabilă
  • 3 niveluri de putere (TRH 22 E: 800 W / 1.200 W / 2.000 W, TRH 23 E: 1.000 W / 1.500 W / 2.500 W)
  • Radiatoare eficiente cu 9 sau 11 nervuri
  • Timp scurt de încălzire: putere termică completă în maxim 8 - 10 minute
  • Element de încălzire PTC suplimentar cu ventilator turbo
  • Depozitarea căldurii cu mediu de încălzire lichid: căldură lungă chiar și după oprire
  • Termostat reglabil infinit
  • Funcția de monitorizare a înghețului
  • Încălzire fără zgomot (când ventilatorul nu funcționează)
  • Siguranță maximă datorită protecției împotriva supraîncălzirii și înclinării
  • Indicator luminos de funcționare
  • Înfășurator practic de cablu pentru o organizare rapidă
  • Role integrate și mânere încastrate pentru transport în siguranță chiar și atunci când este cald
SPECIFICATII TEHNICE
putere

Etapa 1 [kW]0,8

Etapa 2 [kW]1.2

Nivelul 3 [kW]2

Treapta max. [KW]2
Suprafata
eficienta

Potrivit pentru camere de până la [m²]25-a

Potrivit pentru încăperi de până la [m³]60

Setarea temperaturii camerei min [° C]10

Setarea temperaturii maxime a camerei [° C]35
Fani

radialda

Numărul de niveluri de ventilator1
Valori electrice

Conexiune la rețea220 - 240 V / 50 - 60 Hz

Consum de energie max. [W]2.400

Consumul de curent nominal [A]10.4
Conexiune electrica

ConectorCEE 7/7

Lungime cablu [m]1.4
Caracteristica de securitate

Clasa de protectie IPIP20

Clasa de protectieeu.

Protecție la supraîncălzire
da
dimensiune

Lungime (cu roți) [mm]420

Lățimea (cu roți) [mm]240

Înălțime (cu roți) [mm]650
Greutate

(fără ambalaj) [kg]9