Calorifer cu ulei Trotec TRH 26 E

Disponibilitatea: este
1 855 lei
- +

Calorifer cu ulei Trotec TRH 26 E

TRH 26 E - panou de control

Soluția confortabilă de încălzire

Fie în perioada de tranziție neplăcută de răcoare sau în iarna înghețată - cu cele două radiatoare cu ulei TRH 25 E și TRH 26 E vă puteți bucura de temperaturi confortabile și calde.

Alegerea este a ta: negru sau alb

Cele radiatoare de uleiTRH 25 E și TRH 26 E sunt identice din punct de vedere tehnic, dar diferă prin culoare. Realizat în întregime într-un negru atractiv, TRH 25 E este în tendințe și pune un accent vizual elegant în mediul de locuit sau de birou. TRH 26 E, pe de altă parte, este prezentat într-un alb clasic elegant - ideal de ex. B. în baie sau pentru mobilier luminos pentru locuință. Indiferent de culoare: cu 11 nervuri de încălzire, 3 niveluri de încălzire și o putere de 2.500 de wați, ambele radiatoare mobile cu ulei își dezvoltă puterea maximă de căldură în încăperi de până la 30 m² sau 75 m³ după doar 8 minute. Telecomanda practică și funcția de cronometru de 12 ore asigură un plus de confort. Afișajul LCD modern pune un accent optic pe ambele modele și vă arată clar temperatura pre-setată dorită a camerei.

Ideal ca incalzire suplimentara, pentru incalzire permanenta sau ca monitor de inghet

Cu puterea lor reglabilă în 3 trepte (1.000 W / 1.500 W / 2.500 W), cele două încălzitoare mobile TRH 25 E și TRH 26 E oferă temperaturi controlate de termostat în intervalul 15 - 35 ° C. Radiatoarele cu ulei funcționează complet silențios, inodore și fără a agita praful și, prin urmare, sunt potrivite și pentru utilizarea în gospodăriile cu alergii sau în dormitor.

Caloriferele mobile sunt recomandate si pentru incalzirea incaperilor folosite neregulat precum B. grădini de iarnă, camere de oaspeți, case de vară sau ateliere sau birouri. În garajele și subsolurile neîncălzite, caloriferele acționează și ca dispozitive de monitorizare a înghețului pentru a proteja în mod fiabil împotriva conductelor de apă înghețate și a altor daune cauzate de îngheț.

Bine de știut: Radiatoarele moderne cu ulei sunt încă echipate cu nervurile de încălzire testate și testate, deoarece acest design garantează o suprafață de încălzire maximă cu performanță și eficacitate optime de încălzire. Uleiul termic folosit în calorifer este un excelent depozit de energie termică, astfel încât veți fi răsfățat cu o putere de căldură susținută până la 30 de minute chiar și după oprirea încălzitorului.

TRH 25 E / TRH 26 E 

Temperaturi de confort controlate de termostat

Temperatura camerei trebuie crescută întotdeauna cu atenție. Pentru că: Supraîncălzirea încăperii nu are doar efecte negative asupra climatului interior - fiecare grad de temperatură a camerei crește în medie cu aproximativ 6% mai mult în costurile energetice. Inteligent și economisitor de energie, TRH 25 E sau TRH 26 E asigură temperaturi confortabile în cameră, în intervalul de la 15 ° C până la 35 ° C. Setați temperatura țintă dorită cu ușurință și convenabil folosind termostatul digital cu valori reale introduse pe dispozitiv sau folosind telecomanda furnizată, după care radiatorul de ulei reglează puterea de încălzire și consumul de energie în mod complet automat. Dacă se atinge temperatura dorită, încălzitorul se oprește singur. Dacă temperatura scade sub valoarea prestabilită, radiatorul pornește din nou pentru a se reîncălzi fără nicio acțiune din partea dumneavoastră. Acest lucru nu este doar convenabil,

Temperaturile camerei planificate cu precizie: cronometru de 12 ore

Cronometrul de 12 ore, care poate fi programat în pași de 1 oră, este la fel de economisitor de energie, pe atât de practic, permițând pornirea și oprirea radiatorului de ulei pentru a se potrivi rutinei dumneavoastră zilnice. Fie după lucru la birou, fie la sfârșitul unei nopți de crimă acasă: puteți fi întotdeauna sigur că încălzitorul se va opri după timpul de funcționare prestabilit, fără să vă faceți griji pentru asta.

Avantaje stabile de siguranță

Fie că se joacă copii, animale de companie îngrămădite sau oaspeți nepăsători: Nimic nu aruncă TRH 25 E sau TRH 26 E din cursă atât de repede. Acest lucru este asigurat de rotile cu gamă largă, cu funcționare lină, care garantează că echipamentul este sigur. În cazul puțin probabil în care radiatorul începe să se clătinească, un comutator integrat dezactivează automat dispozitivul. În plus, un termostat de siguranță împiedică depășirea temperaturii de funcționare, ceea ce se poate întâmpla, de exemplu, dacă articolele de îmbrăcăminte sunt îndepărtate cu nepăsare și acoperă încălzitorul.

Poate fi utilizat în mod flexibil în diferite încăperi

Cu rotile cu rulare lină și mânerul integrat al dispozitivului, TRH 25 E și TRH 26 E sunt recomandate pentru schimbarea utilizării în diferite încăperi, chiar și atunci când sunt fierbinți. Dispozitivul are un înfășurator practic de cablu, astfel încât cablul de alimentare să nu devină un pericol periculos de împiedicare la schimbarea locației.

Cele două radiatoare cu ulei TRH 25 E / TRH 26 E impresionează prin aspectul lor atractiv, performanța de încălzire de lungă durată și confortul plăcut - pur și simplu ideale pentru încălzirea temporară și permanentă a încăperilor mici și mijlocii.

TRH 25 E / TRH 26 E - aplicatii

Radiatoarele cu ulei oferă căldură eficientă

Radiatoarele cu ulei sunt destinate utilizării pe termen lung deoarece pot înlocui complet un radiator. Cu aripioarele lor de încălzire, radiatoarele cu ulei arată destul de asemănătoare cu un încălzitor „normal”, dar, spre deosebire de acesta, folosesc electricitate pentru a încălzi uleiul din interior. Așa-numitul ulei termic este încălzit de curent și transferă căldura în aerul camerei prin aripioarele de încălzire. De altfel, radiatoarele cu ulei sunt de obicei echipate cu aripioare de încălzire deoarece formează o suprafață mai mare, ceea ce face încălzirea foarte eficientă. Deoarece dispozitivele sunt mobile, pot fi amplasate în fiecare cameră exact acolo unde este nevoie de căldură.

Principiul de funcționare a unui radiator de ulei

De ce un radiator este de fapt umplut cu ulei și nu cu apă? Motivul este că apa se dilată atunci când este încălzită și, de asemenea, nu stochează căldura. În schimb, uleiul termic care este folosit pentru umplerea caloriferelor are o capacitate de stocare mult mai mare. Chiar dacă radiatorul de ulei este oprit, degajă căldură încă o jumătate de oră bună.

Deoarece uleiul termic este și un bun izolator, rezistențele de încălzire pot fi scufundate direct în ulei, ceea ce face schimbul de căldură și mai eficient. Există și argumentul greutății, pentru că uleiul este mai ușor decât apa. Acest lucru face un radiator de ulei semnificativ mai ușor și transportabil.

Principiul de funcționare al radiatoarelor cu ulei

Principiul de funcționare al radiatoarelor cu ulei

Funcția de monitorizare a înghețului

Ideal pentru locuri vacante pe termen scurt sau camere care nu sunt folosite tot timpul

Cu controlul infinit variabil al temperaturii radiatoarelor noastre mobile de ulei, puteți utiliza și dispozitivele în poziția de funcționare a monitorului de îngheț. Încălzitorul este apoi activat automat de un termostat pentru a menține încăperile ferite de îngheț sau pentru a evita răcirea excesivă. Ca dispozitive de monitorizare a înghețului, caloriferele de ulei nu sunt ideale doar pentru proprietari sau companii imobiliare - oamenii de afaceri sau privați au și o funcție practică pentru a menține ferite de îngheț încăperile sau garajele goale. În special, încăperile, grădinile de iarnă sau pivnițele care nu sunt conectate la încălzirea centrală pot fi menținute în mod fiabil calde în acest fel.

TRH 25 E / TRH 26 E - dotări speciale de echipare

Dimensiuni compacte: Radiatoarele cu ulei TRH 25 E și TRH 26 E ocupă puțin spațiu și, datorită designului lor atemporal, se potrivesc perfect în orice cameră. Modelele identice diferă doar prin culoare. În 3 trepte de încălzire, oferă puteri de până la 2.500 W.
TRH 25 E - dimensiuni
Dimensiuni compacte: Radiatoarele cu ulei TRH 25 E și TRH 26 E ocupă puțin spațiu și, datorită designului lor atemporal, se potrivesc perfect în orice cameră. Modelele identice diferă doar prin culoare. În 3 trepte de încălzire, oferă puteri de până la 2.500 W.
TRH 26 E - dimensiuni
Cu 11 nervuri de încălzire pentru încăperi de până la 30 m² - cu cât mai multe nervuri, cu atât mai multă căldură poate fi radiată de la suprafața radiatorului. Chiar și după oprire, beneficiezi în continuare de căldură de lungă durată cu un timp de reîncălzire de aproximativ 30 de minute.
TRH 25 E / TRH 26 E - numărul de coaste
Datorită celor 3 trepte de încălzire, controlului automat al termostatului, funcției de cronometru și posibilității de a-l folosi ca monitor de îngheț, cele două modele de radiatoare cu ulei TRH 25 E și TRH 26 E oferă căldură confortabilă fără zgomot și multă flexibilitate.
TRH 25 E / TRH 26 E - proprietăți
Ușor de folosit! Cele două radiatoare cu ulei au un termostat care poate fi setat în trepte de 1°C și 3 niveluri de încălzire. Afișajul LCD modern vă arată temperatura țintă dorită a camerei, lizibilă cu cifre mari.
TRH 25 E - panou de control
Ușor de folosit! Cele două radiatoare cu ulei au un termostat care poate fi setat în trepte de 1°C și 3 niveluri de încălzire. Afișajul LCD modern vă arată temperatura țintă dorită a camerei, lizibilă cu cifre mari.
TRH 26 E - panou de control
Fie pe canapea, în pat sau la birou - toate setările încălzitorului pot fi realizate convenabil și convenabil folosind telecomanda furnizată.
TRH 25 E / TRH 26 E - telecomandă
Dacă încălzitoarele, care sunt foarte stabile în sine, sunt răsturnate accidental, se opresc imediat. Comutatorul integrat asigură acest lucru. Ambele radiatoare de ulei sunt, de asemenea, protejate în mod fiabil împotriva supraîncălzirii.
TRH 25 E - siguranta
Dacă încălzitoarele, care sunt foarte stabile în sine, sunt răsturnate accidental, se opresc imediat. Comutatorul integrat asigură acest lucru. Ambele radiatoare de ulei sunt, de asemenea, protejate în mod fiabil împotriva supraîncălzirii.
TRH 26 E - siguranta
Înfășuratorul de cablu integrat evită pericolele periculoase de împiedicare, asigură ordinea și permite depozitarea rapidă și ușoară a radiatoarelor.
TRH 25 E - rebobinare cablu
Înfășuratorul de cablu integrat evită pericolele periculoase de împiedicare, asigură ordinea și permite depozitarea rapidă și ușoară a radiatoarelor.
TRH 26 E - rebobinare cablu
Datorită mânerului încastrat și rotilor cu rulare lină atașate de picioare, radiatoarele mobile cu ulei pot fi mutate rapid și ușor în orice locație - chiar și atunci când sunt fierbinți.
TRH 25 E - rotile cu rulare lină
Datorită mânerului încastrat și rotilor cu rulare lină atașate de picioare, radiatoarele mobile cu ulei pot fi mutate rapid și ușor în orice locație - chiar și atunci când sunt fierbinți.
TRH 26 E - rotile cu rulare lină
Ideal ca surse suplimentare de caldura la locul de munca, in atelierul artistului, in atelierul de hobby sau pentru reparatii in garaj.
TRH 25 E / TRH 26 E, utilizați acasă
Solutia optima de incalzire pentru colturile cu curenti de aer, incaperi rar folosite, poduri reci, gradini de iarna racorite sau pentru case de vacanta.
TRH 25 E / TRH 26 E, utilizare a camerei mansardate
Încălzitoarele mobile oferă, de asemenea, căldură plăcută atunci când stați în sala de repetiții, sala de petrecere sau zona de fitness.
TRH 25 E / TRH 26 E, camera hobby aplicatie
Cele două radiatoare cu ulei TRH 25 E / TRH 26 E încălzesc rapid și ușor spațiile de locuit, birourile, camerele de hotel sau camerele de vânzare.
TRH 25 E / TRH 26 E, cerere casă de vacanță

Beneficii pentru practica:

  • Putere de 2.500 W pentru căldură rapidă și confortabilă
  • 3 niveluri de putere (1.000 W / 1.500 W / 2.500 W)
  • Telecomanda IR
  • Funcție de cronometru de 12 ore
  • Ecran LCD
  • 11 aripioare de încălzire
  • Timp scurt de încălzire: putere termică completă în 8 minute
  • Depozitarea căldurii cu ulei termic: căldură lungă chiar și după oprire
  • Termostat reglabil în trepte de 1 grad cu preselectare a temperaturii
  • Funcția de monitorizare a înghețului
  • Încălzire fără zgomot
  • Siguranță maximă datorită protecției împotriva supraîncălzirii și înclinării
  • Indicator luminos de funcționare
  • Înfășurator practic de cablu pentru o organizare rapidă
  • Role și mâner integrate pentru transport în siguranță chiar și atunci când este cald

putere

SPECIFICATII TEHNICE


Etapa 1 [kW]
1

Etapa 2 [kW]
1.5

Nivelul 3 [kW]
2.5

Treapta max. [KW]
2.5
Suprafata eficienta

Potrivit pentru camere de până la [m²]
al 30-lea

Potrivit pentru încăperi de până la [m³]
75

Setarea temperaturii camerei min [° C]
al 15-lea

Setarea temperaturii maxime a camerei [° C]
35
Valori electrice

Conexiune la rețea
220 - 240 V / 50 - 60 Hz

Consum de energie max. [W]
2.500

Consumul de curent nominal [A]
10.9
Conexiune electrica

Conector
CEE 7/7

Lungime cablu [m]
1.4
Caracteristica de securitate

Clasa de protectie IP
IP20

Clasa de protectie
eu.

Protecție la supraîncălzire
da
dimensiune

Lungime (cu roți) [mm]
470

Lățimea (cu roți) [mm]
240

Înălțime (cu roți) [mm]
600
Greutate

(fără ambalaj) [kg]
9.5
ECHIPAMENTE, CARACTERISTICI ȘI FUNCȚII
mobilitate

rotile
da

Mânere încastrate
da
Caracteristici și echipamente

Număr de aripioare de încălzire
al 11-lea

Oprire automată când valoarea țintă este atinsă
da

Control automat al temperaturii
da

Lumină de control al operațiunii
da

Buton Pornit/Oprit
da

Telecomanda cu infrarosu
da

Anti-vascuire
da

Funcționare automată controlată de termostat
da

Funcția de cronometru
da

termostat cu mai multe trepte
da