Răcitor de aer Aircooler TROTEC PAE 25

Disponibilitatea: este
3 290 lei
- +

Răcitor de aer Aircooler TROTEC PAE 25

Răcitor de aer PAE 25

Bucurați-vă de răcire naturală și de o gură de aer proaspăt

Răcitorul de aer PAE 25 este un miracol climatic de două ori rece. Pentru ca raceste incaperile la o temperatura placuta fara a fi nevoie de agenti frigorifici chimici, restrictii de instalare sau instalatii complexe, spre deosebire de unitatile conventionale de aer conditionat. Acest răcitor de aer nu necesită un furtun de evacuare a aerului care trebuie atașat la uși sau ferestre în sistemele mobile de aer condiționat.

În schimb, răcitorul de aer folosește răcirea prin evaporare a umplerii cu gheață sau cu apă rece pentru a răci aerul cald care intră și apoi îl sufla din nou ca aer rece printr-un ventilator. Ca o împrospătare instantanee, răcitorul de aer menține o climă plăcută și de economisire a energiei în încăperile de dimensiuni medii - deoarece, cu o putere de aer de 320 m³/h, consumă doar 65 wați de energie electrică. Costurile de operare sunt extrem de mici cu acest dispozitiv.

Chiar și fără funcția de răcire cu aer activată, PAE 25 poate fi folosit ca un ventilator cu drepturi depline . Puterea suflantei poate fi reglată în 4 trepte, iar direcția orizontală de evacuare poate fi reglată în mod flexibil prin clapele de ventilație. Pentru o distribuție uniformă a fluxului de aer de răcire în toată încăperea, puteți activa o mișcare automată de rotire (mod de balansare) a lamelor verticale de ghidare a aerului. Modul de vânt natural integrat crește și scade ușor fluxul de aer, creând impresia unei brize plăcute de mare. Filtrul de aer ușor de îndepărtat captează scame, păr de animale și fulgi de praf din aerul camerei.

Umidificator de aer împotriva aerului uscat de încălzire și replicării virusului

În sezonul rece al anului, PAE 25 este un umidificator de aer eficient care asigură o climă confortabilă. Aerul din încăpere, care este adesea prea uscat în timpul sezonului de încălzire, este umidificat optim, iar mucoasele din nas, gură și gât nu se usucă la fel de repede. Cu o umiditate de 50%, raspandirea virusurilor si bacteriilor in aerul incaperii este, de asemenea, redusa. Acest lucru vă ajută să reduceți semnificativ riscul unei răceli sau unei infecții virale a tractului respirator!

BROSURĂ PRODUS

Bucurați-vă de o răcoare plăcută! De asemenea, puteți găsi toate informațiile relevante despre unitățile noastre de aer condiționat confort în broșura produsului. Descărcați PDF-ul direct aici.

La documentul PDF

Creșterea umidității la 50% reduce riscul de transmitere a virusului

Specialiștii au evaluat rezultatele cercetării privind rezistența virusurilor (de exemplu SARS-CoV, MERS-CoV sau SARS-CoV-2 (Covid-19), gripă) și umiditate. S-a dovedit că umiditatea aerului are efecte grave asupra infecțiozității picăturilor de germeni. Aerul uscat din cameră, cu o umiditate relativă mai mică de 40%, permite uscarea picăturilor minuscule care sunt contaminate cu virusuri gripale sau răceli. În acest fel, agenții patogeni sunt conservați și rămân infecțioși foarte mult timp. În intervalul optim de umiditate relativă de la 40 la 60%, aerosolii se micșorează doar într-o asemenea măsură încât concentrația de sare din miezul aerosolului crește, astfel încât germenii și microorganismele conținute în acestea sunt ucise. Riscul de a lua virusuri gripale și răcelii este minimizat aici.

Specialistii subliniaza ca putem reduce riscul de infectie prin cresterea umiditatii din cladiri. Ridicarea umidității la aproximativ 50% prin umidificare duce la o reducere a riscului de transmitere. In plus, aerul umidificat imbunatateste apararea organismului prin curatarea mai eficienta a cailor respiratorii si promovarea sistemului imunitar. În clădirile moderne cu anvelopă strânsă a clădirii, sisteme de încălzire centrală și ventilație, aceste valori limită nu pot fi adesea respectate în viața de zi cu zi fără umidificare activă a aerului. Totuși, un dispozitiv cu funcție de umidificare a aerului poate ajuta aici.

PAE 25 - principiu functional
PAE 25 - clima placuta

Funcții de confort care sunt pur și simplu bune pentru tine

Datorită unui filtru de aer integrat și structurii ingenioase în fagure a filtrului de evaporare, aerul aspirat este mai întâi filtrat, apoi umidificat și în final returnat în cameră, răcit.

PAE 25 este, prin urmare, și un ventilator care umidifică și curăță aerul. Patru viteze de ventilație oferă opțiuni suplimentare pentru o climă ideală. Direcția de evacuare reglabilă și mișcarea automată opțională de rotire în modul de balansare permit o distribuție și mai bună a aerului rece din cameră. În plus, modul de noapte liniștit în șoaptă permite răcitorului de aer să funcționeze chiar și în timpul culcării. Aceste funcții pot fi setate folosind o telecomandă sau pe dispozitivul propriu-zis.

Cu cele patru role de podea și construcția integrală practică a mânerului, Aircooler-ul PAE 25 extrem de compact poate fi transportat cu ușurință și poate fi folosit în aproape orice interior - întotdeauna exact acolo unde o briză rece este binevenită.

Rezervorul mare de apa cu o capacitate de 4,5 litri asigura timpi lungi de racire si umidificare. Dispozitivul nu are nevoie de atenție în timpul funcționării, deoarece consumul orar de apă de puțin sub 1 litru este atât de mic încât apa trebuie completată doar o dată pe zi - de exemplu în viața de zi cu zi la birou.

Funcția de cronometru

Cronometrul de 15 ore al PAE 25 vă permite să opriți dispozitivul după un număr de ore preprogramat. La birou, de exemplu, vă puteți asigura că răcitorul de aer se oprește automat la sfârșitul zilei.

Modul de noapte

Pentru un somn odihnitor în nopțile fierbinți de vară, răcitorul de aer are un mod de noapte cu ventilație redusă. Răcirea plăcută a aerului vă permite să alunecați ușor în somn și corpul își revine după efortul zilei. 

Sfatul nostru:

Umpleți răcitorul de aer prin evaporare cu apă rece.
Pentru o briză suplimentară rece, utilizați pachetele de gheață incluse sau cuburi de gheață în apă!

PAE 25 - Filtru de tip fagure
PAE 25 - Rezervor de apă de 4,5 litri

Principiu de răcire eficient în mod natural

Spre deosebire de  unitățile de aer condiționat , în răcitoarele de aer nu se folosesc agenți frigorifici chimici. Procesul de racire se desfasoara intr-un mod complet natural.In plus, nu este necesar nici un furtun de evacuare a aerului si nici instalatii complexe.

Un răcitor de aer mobil funcționează pe principiul răcirii naturale prin evaporare. Știți acest lucru din propria experiență: dacă suflați pe pielea umedă, simțiți o răcire imediată, deoarece procesul de evaporare atrage căldura. La fel este și cu răcitoarele de aer sau răcitoare de aer: în interiorul răcitorului de aer există un covoraș filtrant îmbibat cu apă. Aerul cald este direcționat din spatele dispozitivului prin covorașul filtrant umed și este răcit prin evaporare. Aerul acum mai rece este apoi suflat în cameră de un ventilator.

Funcționare pe tot parcursul anului - răcitor de aer vara, umidificator de aer iarna

Cu PAE 25 vă puteți bucura de o climă mobilă și plăcută pe tot parcursul anului. În loc să parcați răcitorul de aer subțire și care economisește spațiu în camera de depozitare după sezonul de vară, este indicat să îl folosiți pur și simplu tot timpul anului. Primăvara și sfârșitul verii vă puteți oferi o gură de aer proaspăt cu cele 4 niveluri de ventilație și vă puteți bucura de efectul răcoritor al evaporării la rece.

Toamna si iarna, aparatul este recomandat si ca umidificator de aer eficient  pentru a crea un climat mai placut in incapere. Deoarece aerul uscat de încălzire poate irita căile respiratorii, usucă pielea și înroșește ochii. Cu o umiditate de 50% se reduce si multiplicarea virusurilor in aerul incaperii. Prin folosirea unui umidificator asigurați un nivel suficient de umiditate și vă puteți crește astfel starea de bine în încăperi înfundate, supraîncălzite și preveniți răceala și infecțiile cu virus.

Cu răcitorul de aer 4 în 1 PAE 25 beneficiezi de răcire plăcută cu aer, ventilație revigorantă și umidificare plăcută a aerului. Pentru un climat optim pe tot parcursul anului!

Secosan

Păstrarea apei proaspete pentru o calitate sănătoasă a aerului.

Vă recomandăm stick-ul SecoSan , cu care apa rămâne permanent curată, limpede și lipsită de germeni și mirosuri neplăcute, astfel încât rezervorul de stocare a apei să rămână automat la fel de pură ca în ziua în care a fost umplut  . Ceea ce este unic la SecoSan este suprafața sa antimicrobian activă, pe care se află ioni mobili de argint care inhibă bacteriile și germenii la contact și împiedică astfel multiplicarea acestora. S-a dovedit că sistemul de stocare de ioni SecoSan cu autodozare completă menține apa liberă de germeni. In acest fel, betisorul asigura apa pura pana la 6 luni, chiar daca apa este schimbata sau folosita zilnic.

Termohigrometru BZ20M cu răcitor de aer PAE 25

Utilizați răcitorul de aer ca umidificator iarna

Răcitoarele de aer sunt cele mai eficiente în încăperile cu aer uscat. Aparatele funcționează ca umidificatoare după principiul evaporării, adică adaugă direct aerului umiditate rece. Ca urmare, datorită procesului, umiditatea din cameră crește considerabil. Iarna, cresterea umiditatii este buna pentru mucoasele datorita aerului uscat de incalzire si poate preveni astfel racelile. Termohigrometrul practic și atrăgător din punct de vedere vizual  BZ20M  cu design cu indicator încrucișat vă arată dintr-o privire când umiditatea este în intervalul optim. 

PAE 25 - caracteristici speciale ale echipamentului

Aircooler PAE 25 - dimensiuniAircooler PAE 25 - filtru de evaporare cu structura de tip fagure
Aircooler PAE 25 impresionează cu o viteză de evaporare de 0,9 litri pe oră, un rezervor de apă de 4,5 litri, un volum de aer de până la 320 m³/h, 4 viteze ale ventilatorului și 2 pachete de gheață.
Tehnologie de tip fagure dovedită: atunci când este umed, filtrul de fagure oferă proprietăți de evaporare deosebit de bune datorită structurii sale deschise pentru a răci aerul care trece în mod natural.
Aircooler PAE 25 - filtru de evaporare cu structura de tip fagureAircooler PAE 25 - filtru de evaporare cu structura de tip fagure
Tehnologie de tip fagure dovedită: atunci când este umed, filtrul de fagure oferă proprietăți de evaporare deosebit de bune datorită structurii sale deschise pentru a răci aerul care trece în mod natural.
Tehnologie de tip fagure dovedită: atunci când este umed, filtrul de fagure oferă proprietăți de evaporare deosebit de bune datorită structurii sale deschise pentru a răci aerul care trece în mod natural.
Aircooler PAE 25 - cu filtru de aer integratAircooler PAE 25 - panou de control
3-în-1: răcire cu aer, ventilație, umidificare a aerului. Aerul aspirat este curatat cu ajutorul filtrului de aer integrat si umidificat si racit de filtrul de evaporare.
Aircooler PAE 25 are o gamă largă de funcții de confort: răcire cu aer, umidificare a aerului, 4 niveluri de ventilator, mod de vânt natural, funcție de balansare, modul de noapte și funcție de cronometru. Setările pot fi făcute atât pe panoul de comandă clar așezat, cât și cu ajutorul telecomenzii.
PAE 25 - rezervor de apăAircooler PAE 25 - directie de refulare reglabila
Cu rezervorul de apă de 4,5 litri, PAE 25 vă oferă mai mult de 5 ore de răcire cu o rată de evaporare de 0,9 litri pe oră. Daca este necesar, performanta de racire poate fi crescuta din nou cu ajutorul celor doua baterii de racire incluse in pachetul de livrare sau cu cuburi de gheata.
Direcția de descărcare poate fi reglată manual cu lamelele orizontale în sus, drept înainte sau în jos. Când funcția de balansare este activată, lamelele verticale interne se balansează automat de la stânga la dreapta și distribuie aerul uniform în cameră.
Aircooler PAE 25 - displayAircooler PAE 25 - mobil și care economisește spațiu
Panoul de control afișează dintr-o privire: puterea de ventilație, modul curent de funcționare (răcire aer / ventilație / împrospătarea aerului / modul noapte), orele setate ale temporizatorului și funcția de balansare activată sunt afișate ca simbol LED aprins, în funcție de activitate. .
Datorită mânerului practic și celor patru role de podea, răcitorul de aer compact PAE 25 poate fi transportat cu ușurință în alte spații interioare - acolo unde o briză rece este binevenită.

Un punct culminant cool în fiecare mediu de viață

PAE 25 - aplicare in livingPAE 25 - aplicare in dormitor
Aircooler PAE 25 oferă o răcire simplă în zilele caniculare. Iarna servește și ca un umidificator de aer plăcut împotriva aerului uscat de încălzire și astfel previne iritarea căilor respiratorii.
Fie în dormitor, în sufragerie sau în camera de hobby - cu designul său elegant în alb și negru, răcitorul de aer subțire se potrivește perfect în designul oricărei camere, economisind spațiu.
Când lucrurile se încălzesc din nou la birou, răcitorul de aer prin evaporare PAE 25 ajută la crearea unei atmosfere plăcute de lucru într-un mod natural. Pur și simplu plasați dozatorul de prospețime chiar acolo unde doriți să vă bucurați de briza răcoritoare.

BENEFICII PENTRU PRACTICA:

  • Răcitor de aer 3 în 1: răcire cu aer, ventilație, împrospătare aer
  • Răcire evaporativă eficientă cu tehnologie de tip fagure
  • Posibilitate de funcționare cu două pachete de gheață sau cuburi de gheață furnizate pentru a crește capacitatea de răcire
  • Modul de vânt natură
  • Îmbunătățirea climatului interior
  • Direcția de descărcare reglabilă și lamele pivotante automat
  • 4 viteze ale ventilatorului
  • Funcția de cronometru
  • Afișaj LED
  • Modul de noapte
  • Mai ales eficient energetic
  • Funcționare silențioasă
  • Telecomanda IR
  • Ușor de transportat datorită roților robuste și greutății reduse
  • Potrivit pentru utilizare pe tot parcursul anului! Răcitor de aer vara și umidificator iarna
SPECIFICATII TEHNICE
Volumul de aer

Nivel maxim [M³/h]320

Viteza de evacuare a aerului [m/s]12.9
ventilator

tangenţialda

axial-

radial-

Viteza ventilatoruluial 4-lea
Capacitate de evaporare

max. [l/h]0,9
Mediu de răcire

Mediu de răcireaer
Rezervor de apă

Conținut în [l]4.5
Valori electrice

Conexiune la rețea230 V / 50 Hz

Consumul de energie [W]65
Conexiune electrica

ConectorCEE 7/7

Lungime cablu [m]1.1
Valori sonore

Distanța 1 m [dB (A)]52
dimensiune

Lungime (fără ambalaj) [mm]330

Lățimea (fără ambalaj) [mm]310

Înălțime (fără ambalaj) [mm]740
Greutate

(fără ambalaj) [kg]al 7-lea
ECHIPAMENTE, CARACTERISTICI ȘI FUNCȚII
Caracteristici și echipamente

Funcție de răcire cu aer
da

Funcție de împrospătare a aerului
da

Funcția de ventilație
da

Afișaj LEDda

Indicator de nivel al apei
da

Semnal de avertizare când rezervorul de apă este gol
da

Opriți când rezervorul de apă este gol
da

direcția de descărcare reglabilă
da

Funcția de balansare
da

Telecomanda IRda

Răcire evaporativă cu tehnologie de tip fagure
da

Posibilitate de operare cu comprese reci
da

Modul de noapteda
Funcția de cronometru

Timp de oprire preselectabil
da

Se poate selecta ora de pornire
da
mobilitate

Role de transport din plastic
da

Mâner(e) de transport/transport
da


Specificații principale
Date tehnice
  • Putere consumata la racire, W 65
  • Debit de aer, m3/h 320