Răcitor de aer Aircooler TROTEC PAE 29

Disponibilitatea: este
3 630 lei
- +

Răcitor de aer Aircooler TROTEC PAE 29

Răcitor de aer 3-în-1 cu ventilator turn pentru răcire, ventilație și umidificare, care poate fi utilizat pe tot parcursul anului

Cu răcitorul de aer PAE 29, vă puteți bucura de o combinație de briză de aer proaspăt și răcire naturală prin evaporare. Răcitorul de aer subțire și elegant vă oferă nu numai un rezervor de apă încorporat, ci și aspectul elegant și performanța unui ventilator de turn. Fie că este la birou sau acasă, PAE 29 aduce o notă modernă în orice mediu și oferă o răcire plăcută.

Mod natural de răcire a camerei - fără a utiliza lichide de răcire chimice

Folosiți PAE 29 alb și negru pentru a sufla pur și simplu căldura de vară din camera dvs. și pentru a vă bucura în continuare de pielea răcoritoare răcoritoare prin răcire prin evaporare naturală oferită de principiul filtrului umed. Cu un rezervor de apă de 4 litri, un volum de aer de 100 m³ pe oră și o capacitate de umidificare de 0,33 litri pe oră, acest design de răcitor de aer asigură o răcire plăcută timp de peste 12 ore cu o singură umplere a rezervorului de apă.

Sfat de reîmprospătare: Efectul de răcire poate fi îmbunătățit în continuare cu cele două pachete de gheață incluse pe care trebuie doar să le adăugați în rezervorul de apă.

În plus, răcitorul de aer Comfort este echipat cu un ventilator cu elice în trei trepte, care permite ca unitatea să fie utilizată ca ventilator de răcire - cu răcire cu aer la cerere, dacă este necesar. Funcția de balansare automată, care permite rotirea părții superioare a dulapului, asigură o distribuție uniformă a aerului proaspăt în cameră. În plus, puteți regla manual clapetele orizontale pentru a uniformiza înălțimea fluxului de aer în funcție de nevoile dvs. individuale.


Caracteristici confortabile și design modern subțire

În plus față de răcirea aerului, ventilația și umidificarea, PAE 29 vă oferă un mod suplimentar de răcorire a vântului natural, în special modul de noapte plăcut, un temporizator de 9 ore și un filtru de aer pentru părul animalelor, scame și praf care este integrat în partea din spate a dispozitiv. Toate setările și funcțiile pot fi comutate fie pe panoul de control LED cu designul său intuitiv, fie comod și ușor folosind o telecomandă.

Umidificatorul previne apariția aerului uscat încălzit și dezvoltarea virusurilor.

Ca umidificator eficient, PAE 29 oferă un climat confortabil în timpul anotimpurilor reci. Aerul din cameră, care este adesea prea uscat în timpul sezonului de încălzire, este umezit în mod optim, împiedicând mucoasele nasului, gurii și gâtului să se usuce rapid. Mai mult, răspândirea virușilor și a bacteriilor în aerul interior este redusă la un nivel de umiditate de 50%. Acest lucru vă va ajuta să reduceți semnificativ riscul unei boli respiratorii reci sau virale!

Caracteristici confortabile pe care le veți iubi

Fie că doriți să utilizați răcitorul de aer 3-în-1 PAE 29 ca răcitor de aer natural, ca ventilator de podea cu vânt puternic sau ca umidificator evaporativ pentru umidificarea optimă a aerului interior prea uscat: designul elegant al răcitorului de aer, combinat cu oferă confort în fiecare mod de lucru - va asigura o bunăstare maximă!

Include două pachete de gheață pentru un plus de prospețime

Cu cât apa este mai rece, cu atât este mai mare capacitatea de răcire. Așezarea celor două pachete de gheață furnizate în rezervorul de apă va crește și mai mult capacitatea de răcire. De asemenea, puteți adăuga un plus de prospețime cu cuburile de gheață. Un indicator de nivel de umplere clar vizibil arată dintr-o privire dacă există suficientă apă în rezervorul de 4 litri. Un rezervor de apă gol este semnalizat printr-un semnal sonor.

Filtru de aer din părul animalelor, praf și scame în aerul interior

Un filtru de aer încorporat în partea din spate a dispozitivului absoarbe părul animalelor, scamele și praful din aerul interior, permițând persoanelor alergice și persoanelor cu căi respiratorii sensibile să respire ușor și liber. Filtrul ușor de demontat poate fi curățat rapid prin ștergere sau clătire.


Funcția timer

Temporizatorul de 9 ore PAE 29 vă permite să opriți dispozitivul după un număr de ore preprogramat. În acest fel, vă asigurați că, de exemplu, într-un birou, răcitorul de aer se oprește automat la sfârșitul programului de lucru.

Mod de noapte

Pentru a vă ajuta să dormiți bine în nopțile toride de vară, răcitorul de aer are un mod de noapte cu performanțe reduse ale ventilatorului. Aerul plăcut și răcoros te va face să adormi ușor și corpul tău se va relaxa de stresul zilei.

  • Sfat: În plus, utilizați funcția de temporizare pentru a opri automat dispozitivul pe timp de noapte.

Condiții naturale de vânt moale

În modul de împrospătare a aerului sau vânt natural, PAE 29 vă oferă aer rece cu intensitate crescătoare și scăzută a ventilatorului, comparabilă cu briza răcoritoare a mării pe plajă. Rafalele blânde de vânt sunt deosebit de plăcute pe piele și sunt o alternativă bună la fluxul constant de aer.

PAE 29 - principiul de funcționare
PAE 29 - climat plăcut
PAE 29 - modul de noapte
PAE 29 - filtru fagure
PAE 29 - rezervor de apă de 4 litri
PAE 29 - pentru utilizare vara și iarna

Principiul de răcire liberă

Spre deosebire de aparatele de aer condiționat, răcitoarele de aer nu folosesc agenți frigorifici chimici. Efectul de răcire este creat în mod natural. În plus, nu sunt necesare furtunuri de aer evacuate sau instalații complexe.Răcitorul de aer mobil funcționează pe principiul răcirii prin evaporare naturală. După cum probabil știți din propria experiență, suflarea pielii umede creează o senzație instantanee de prospețime, deoarece căldura este eliminată prin procesul de evaporare. Răcitoarele de aer funcționează conform aceluiași principiu: în interiorul răcitorului de aer se folosește un covor filtrant înmuiat în apă. Aerul cald este direcționat din spatele dispozitivului printr-un material filtrant umed și se răcește pe parcurs datorită efectului de evaporare. Aerul mai rece este apoi suflat înapoi în cameră de către ventilator.

Funcționează tot timpul anului - răcitor de aer vara, umidificator iarna

Cu PAE 29 vă puteți bucura de un climat mobil confortabil pe tot parcursul anului. Vă recomandăm să folosiți răcitorul de aer subțire într-un design compact pe tot parcursul anului, mai degrabă decât să îl puneți în stoc la sfârșitul verii. În primăvară și la sfârșitul verii, ventilatorul său cu 3 trepte poate oferi briza proaspătă, astfel încât să vă puteți bucura de efectul de răcire al vapării reci.

Toamna și iarna, dispozitivul poate fi folosit și ca umidificator eficient pentru a crea un climat interior mai plăcut. Deoarece aerul uscat și încălzit poate irita căile respiratorii, pielea uscată și poate provoca ochii roșii. În plus, multiplicarea virusurilor în aerul interior este redusă la un nivel de umiditate de 50%. Utilizând un umidificator, puteți menține niveluri adecvate de umiditate și, astfel, vă puteți îmbunătăți bunăstarea în camere lipicioase, supraîncălzite și preveniți răcelile și infecțiile virale.

Răcitorul de aer 3-în-1 PAE 29 asigură o răcire plăcută a aerului, o ventilație răcoritoare și o umidificare plăcută. Pentru climatul perfect pe tot parcursul anului!

Mai multe beneficii practice:

  • Combinație de ventilator turn și răcitor de aer evaporativ
  • Răcitor de aer cu evaporare 3 în 1: răcire cu aer, ventilație, umidificare
  • Răcirea cu aer utilizând evaporarea naturală
  • Poate fi acționat cu două pungi congelatoare sau cuburi de gheață incluse pentru a crește capacitatea de răcire
  • Capacitate mare de evaporare 0,33 litri pe oră
  • Rezervor mare de apă de 4 litri pentru performanțe de lungă durată
  • Oscilație automată cu 90 ° pentru o distribuție uniformă a aerului în cameră
  • Filtru de aer (pentru parul de companie, puf si praf)
  • Modul de vânt natural: ușor în sus și în jos briza
  • Mod de noapte cu viteză redusă a ventilatorului
  • Funcționare convenabilă posibilă cu telecomanda
  • 3 etape de ventilator
  • Funcție temporizator de 9 ore pentru oprire automată
  • Eficiență energetică ridicată
  • Ușor de transportat datorită mânerului încastrat confortabil și roților ușor de direcționat
  • Potrivit pentru utilizarea pe tot parcursul anului! Răcitor de aer vara, umidificator iarna

Volumul de aer

SPECIFICATII TEHNICE


Nivel maxim [M³/h]
100

Viteza de evacuare a aerului [m/s]
5
ventilator

axial
da

radial
-

Viteza ventilatorului
3
Capacitate de evaporare

max. [l/h]
0,33
Mediu de răcire

Mediu de răcire
aer
Conditii de mediu

Temperatura min. [° C]
5

Temperatura max. [° C]
43
Rezervor de apă

Conținut în [l]
al 4-lea
Valori electrice

Conexiune la rețea
220 - 240 V / 50 Hz

Consumul de energie [W]
45
Conexiune electrica

Conector
CEE 7/16

Lungime cablu [m]
1.8
Valori sonore

Distanța 1 m [dB (A)]
57
dimensiune

Lungime (fără ambalaj) [mm]
230

Lățimea (fără ambalaj) [mm]
270

Înălțime (fără ambalaj) [mm]
900
Greutate

(fără ambalaj) [kg]
4.5
ECHIPAMENTE, CARACTERISTICI ȘI FUNCȚII
Caracteristici și echipamente

Funcție de împrospătare a aerului
da

Posibilitate de operare cu comprese reci
da

Funcția de ventilație
da

Funcție de răcire cu aer
da

direcția de descărcare reglabilă
da

Indicator de nivel al apei
da

Modul de noapte
da

Telecomanda IR
da

Funcția de balansare
da
Funcția de cronometru

Timp de oprire preselectabil
da

Se poate selecta ora de pornire
-
mobilitate

Role de transport din plastic
da

Mânere încastrate
da
Specificații principale
Date tehnice
  • Putere consumata la racire, W 45
  • Debit de aer, m3/h 100
  • Suprafata recomandata 20 м²