Cooler de apă HotFrost V115PUF

Disponibilitatea: este
7 300 lei
- +

Cooler de apă HotFrost V115PUF


HotFrost V115 PUF va transforma apa de la robinet în apă potabilă cu 4 etape de purificare. Iar funcțiile de încălzire și răcire, la fel ca la un răcitor tradițional, fac viața de zi cu zi mai ușoară și mai confortabilă.

Primul nivel de tratare este realizat de un filtru de sedimente, care elimină nisipul, rugina și alte impurități;
A doua etapă de tratare este filtrul cu cărbune activat, care elimină din apă clorul liber, mirosul și compușii organici;
a treia etapă de tratare este realizată de un post-filtru cu carbon, care elimină orice gust neplăcut și îmbunătățește gustul apei;
a patra etapă de tratare este realizată cu ajutorul unei membrane de ultrafiltrare care elimină bacteriile, virușii și particulele ultrafine.

Înlocuirea la timp a filtrelor vă va asigura că veți avea apă curată ori de câte ori aveți nevoie pentru băuturi calde și reci, mâncăruri calde și sosuri.

Utilizarea unui poofeir presupune conectarea la rețeaua de alimentare cu apă. În mod obișnuit, distanța de la punctul de racordare la rețeaua de apă (fără pierderi de capacitate) poate fi de până la 100 de metri. Dar această distanță poate fi, de asemenea, mărită. În acest caz, trebuie să se țină cont de presiunea apei și trebuie instalată o pompă de suprapresiune dacă presiunea este prea mică.

Un senzor de detectare a scurgerilor (placă de circuite) este plasat în partea de jos a rezervorului.
Atunci când electrozii senzorului sunt inundați timp de 10 secunde în cazul unei scurgeri, un semnal este trimis la placa de control principală pentru a activa supapa solenoidală care întrerupe alimentarea cu apă a sistemului. O alarmă de scurgere care clipește va indica faptul că protecția a fost declanșată.

Designul lui Hotfrost V115 PUF este similar cu cel al celor mai populare răcitoare de apă. Combinația de antracit cu un alb democratic creează versatilitate în aproape orice interior și ajută la accentuarea designului camerei.

Specificații HotFrost V115PUF

Tip 
de podea
Sursă de apă 
conductă de apă
Apă 
rece
Tip de răcire 
compresor
Puterea de încălzire 
650
Puterea de răcire 
90 Вт
Capacitatea de încălzire 
5.5 l/o
Capacitatea de răcire 
2 l/o
Temperatura de încălzire minimă 
90
Temperatura de răcire minimă 
10
Dimensiuni 
310x1040x360
Dimensiunea cutiei 
358x1120x386
Greutate neta 
18.4 kg
Greutate bruta 
20.2 kg
Culoare 
al
Specificații principale
  • Producator HotFrost
  • Tip de podea
  • Tip de răcire compresor
  • Puterea de încălzire, W 650
  • Puterea de răcire, W 90
  • Dimensiuni 358*1120*386
  • Greutate, kg 20.2