Cooler de apă HotFrost V115AE

Disponibilitatea: este
5 200 lei
- +

Cooler de apă HotFrost V115AE


Gama HotFrost V115 este disponibilă în diferite versiuni: răcită cu compresor, răcită cu compresor cu dulap, răcită electronic cu dulap, refrigerată și cu încărcare prin partea inferioară. Gama largă de modele îi va satisface chiar și pe cei mai pretențioși clienți.

Să ne concentrăm mai în detaliu asupra HotFrost V115AE.

Răcitorul este prezentat într-o culoare albă tradițională. O inserție de culoare gri închis în zona de distribuție a apei adaugă o eleganță și o austeritate deosebită acestui model. Se potrivește perfect cu orice stil datorită designului său original și elegant care încorporează forme simple, linii rafinate.

Punctul culminant al dozatorului sunt robinetele de apăsare, care sunt foarte ergonomice și convenabile, deoarece este nevoie de o singură mână liberă (ținând paharul) pentru a trage apa. Acestea sunt cele mai populare robinete, conform sondajului nostru pentru clienți.

Răcitorul utilizează răcirea termoelectrică. Capacitatea de încălzire mai mare face ca această unitate să fie mult mai eficientă, deoarece poate încălzi până la 5,5 litri de apă pe oră.

O caracteristică distinctivă și un avantaj distinct în favoarea acestui dispozitiv este sticla cu încărcare prin partea inferioară.  O sticlă de apă potabilă este așezată într-un dulap, un sifon încorporat cu o țeavă de admisie este atașat la gâtul sticlei și trebuie doar să monitorizați indicatorul de disponibilitate a apei. Acest dozator vă va face viața mult mai ușoară!

Specificații HotFrost V115AE

Tip 
de podea
Apă 
rece
Tip de răcire 
electronic
Puterea de încălzire 
650
Puterea de răcire 
75 Вт
Capacitatea de încălzire 
5.5 l/o
Capacitatea de răcire 
0.6 l/o
Temperatura de încălzire minimă 
87
Temperatura de răcire minimă 
10
Dimensiuni 
310x1040x360
Dimensiunea cutiei 
360x1125x390
Greutate neta 
10 kg
Greutate bruta 
11.5 kg
Culoare 
alb
Specificații principale
  • Producator HotFrost
  • Tip de podea
  • Sursă de apă butelie
  • Tip de răcire electronic
  • Puterea de încălzire, W 650
  • Puterea de răcire, W 75
  • Dimensiuni 360*1125*390
  • Greutate, kg 11.5