Convector Laretti LR-HT8669

Disponibilitatea: nu
999 lei

Convector Laretti LR-HT8669


Putere

Modelul este echipat cu un încălzitor electric tubular închis, care asigură o mai mare siguranță la foc și nu produce mirosuri neplăcute în timpul funcționării. Elementul de încălzire funcționează în două moduri de putere, cu o putere maximă de 2 kW, care asigură încălzirea rapidă a camerelor cu o suprafață totală de până la 26 de metri pătrați. Unitatea este potrivită pentru aplicații rezidențiale, comerciale și de birou.

Confort în casă

Controlul simplu, mecanic, este realizat printr-un comutator rotativ practic, care vă permite să controlați cu ușurință toți parametrii de funcționare. Un termostat pentru o temperatură constantă a încăperii asigură oprirea și pornirea aparatului în funcție de necesități (odată ce a fost atinsă temperatura maximă/minimă setată).

Siguranța

Un sistem de siguranță se va asigura că unitatea se oprește automat dacă elementul de încălzire atinge o temperatură critică. Acest lucru asigură siguranța generală împotriva incendiilor și prelungește durata de viață a întregului produs. De asemenea, sistemul dezactivează unitatea în caz de răsturnare/cădere accidentală, evitând astfel incendiile sau deteriorarea pardoselii. O problemă deosebit de relevantă pentru familiile cu fideli tineri și animale de companie.

Procesor
Aria de încălzire:
26 m²
Brand:
Laretti
Niveluri de putere:
1000/2000 W
Numărul de niveluri de putere:
2
Oprire la răsturnare:
Da
Puterea:
2000 W
Termostat:
Da
Tip:
Clasic
Mod operare:
Mecanic
Reglare temperatură:
Da
Greutate:
7.1 kg
Specificații principale